Amin cnm allah razı olsun işte birbirimize moral olucaz en azından anne babası olanlar onlara sıgınır bi kafana takma kızım demesi bile yeter yada oturup derdini anlattıgında seninle sessizce aglaması bile yeter ama napalım sınav üstüne sınav rabbim digerini unutturmak için veriyor dayanıcaz beterinden allaha sıgınalım.Kizlar yazilanlari okuyunca çok etkilendim,evde olsam kesin aglardim zor tuttum kendimi. Anne baba acisi ayridir tahmin edebiliyorum.ölmüş anne babalariniza allah rahmet eylesin(
Canım benimde 2.gün ve bel ağrım çok olumlu düşünelim inşallah yerleşip tuyunuyordur bebislerKizlar belki ayni konu defalarca sorulmuştur ama denk gelmedigim için soruyorum. Transferimim ikinci günü ve hasta degilim ama bogazima bisey takildi 2 3 kez öksürdüm ve kasıklarım çok acıdı ağrıdı. O kadar dikkat edip yatiyorum ağır bi hareket yapmiyorum ama bu canımı çok sıktı belime doğru ağrı var. Belki tutunmadi bile ama korkuyorum işte
Korkma hiç bişey olmaz Allah'ın izniyle bebişlerin yeri rahattir:))Kızlar ben bugun iş yerinde kontrole çıktım araba ile öyle bi Kasisten geçtiği şöför araba zıplayıp indi ini bşy olmamıştır baya vesvese ettim
Benim ablam şehir dışında ve sürekli arayıp ne oldu dr ne dedi bak şöle yap böle yap olmada hehhh ben sana söledim onu yapma diye ondan olmadı fln dicekkk amaaann ugraşamıcam bütün bunlarla birde ablamın agzı biraz gevşektir o bilirse sagır sultan ögrenirAblan niye bilmiyor ki canım gerçi bizimde bir ablamız hiç bişi bilmiyor kendisi çocuk doğurunca kıskanıldığını düşünmüş, ben ailemin hakkını yiyemem aman karışık işler
Bitmez vallahi bu laflar benim gecen düşük olduğumda kaynanam "ben sana yat dedim yatmadın düşürdün "dedi ben sinirlendim yatmayla olcak olsa hastahaneden hiç çıkmazdım dedim gelde anlasın işte ... daha ne laflar duydum.. laf sokanlar ima edenler ama iyi olarak soranlarda var onlar bile bunaltıyor ... kimse bilmese daha iyi ama benim eşimin ağzı gevşek herkese şimdiden ikiz bile demiş dedim sen delimisin ne ikisi tek olabilir ayrıca kese kalp görmeden hamile bile olduğumu kabul etmiyorum dedim :)Benim ablam şehir dışında ve sürekli arayıp ne oldu dr ne dedi bak şöle yap böle yap olmada hehhh ben sana söledim onu yapma diye ondan olmadı fln dicekkk amaaann ugraşamıcam bütün bunlarla birde ablamın agzı biraz gevşektir o bilirse sagır sultan ögrenirbu sefer herkez arar ne oldu aaa bak bizim bi tanıdık var 15 sene olmamış 5 kere tüp yaptırmış 15 senenin üstüne kendiliginden oldu, sen kafana takıyosun ondan olmuyo ooo böleee uzarrr giderrrr en ne kadar az kişi bilirse o kadar rahat ederiz
İnş cnm :) bende akıntı bel ağrısı kasıklarda seğirme olmuştu ama ilk günler çok anlaşılmıyor Rahime embriyoyu koymak için uğraşırken onun agrısı bile oluyor 2-3 gün bel ağrısıda yaparmış normalmişKorkma hiç bişey olmaz Allah'ın izniyle bebişlerin yeri rahattir:))
Canim ya ne guzel dusunuyorsun seni cani gonulden tebrik ederimKızlar selam.Daha önce de bi kaç kez yazmıştım.Ben de bugün negatif aldım malesef ama ilk denemem olduğu için çok umutlu değildim o yüzden çok büyük bir yıkım olmadı.Erkek infertilesiydi zaten az embriyo oluşmuştu durum parlak değildi.Benim ablam sebepsiz infertile yüzünden 10 sene sonunda sayısız normal tedavi aşılama ve 3. tüp bebek denemesinde kızına kavuştu.o benim en güzel örneğim herşey vakti dolunca oluyor.inşallah isteyen herkese en kısa zamanda nasip eder rabbim...
Evet herkes oyle soyler canim kafana taktiğin için olmuyo diye .bana da çok söylüyolarBenim ablam şehir dışında ve sürekli arayıp ne oldu dr ne dedi bak şöle yap böle yap olmada hehhh ben sana söledim onu yapma diye ondan olmadı fln dicekkk amaaann ugraşamıcam bütün bunlarla birde ablamın agzı biraz gevşektir o bilirse sagır sultan ögrenirbu sefer herkez arar ne oldu aaa bak bizim bi tanıdık var 15 sene olmamış 5 kere tüp yaptırmış 15 senenin üstüne kendiliginden oldu, sen kafana takıyosun ondan olmuyo ooo böleee uzarrr giderrrr en ne kadar az kişi bilirse o kadar rahat ederiz
Hadi güzel haberler ver bize canımKizlarr okuldan ciktiktan sonra hemen kan verdim.sonucu bekliyorum ,cok heyecanliyim...
Nezaman çıkarmış cnm sonuç hadi güzel haber ver bu kaç gündür hiç gelmediKizlarr okuldan ciktiktan sonra hemen kan verdim.sonucu bekliyorum ,cok heyecanliyim...
Evet sen bayaaa temkinli gidiyorsunBitmez vallahi bu laflar benim gecen düşük olduğumda kaynanam "ben sana yat dedim yatmadın düşürdün "dedi ben sinirlendim yatmayla olcak olsa hastahaneden hiç çıkmazdım dedim gelde anlasın işte ... daha ne laflar duydum.. laf sokanlar ima edenler ama iyi olarak soranlarda var onlar bile bunaltıyor ... kimse bilmese daha iyi ama benim eşimin ağzı gevşek herkese şimdiden ikiz bile demiş dedim sen delimisin ne ikisi tek olabilir ayrıca kese kalp görmeden hamile bile olduğumu kabul etmiyorum dedim :)
Nezmn cikacakmis cnm poztif duymak nasip olur insKizlarr okuldan ciktiktan sonra hemen kan verdim.sonucu bekliyorum ,cok heyecanliyim...
Hamilelik takvimin bile yok bende düşünüyordum neden yok diye.Evet bende senin gibi kimseye söylemeyip bombayı patlatmak istiyorummm. Yaşın kaç benim 36 oldu iki tane koyulacak herşey yolunda gidersee inşallahEvet sen bayaaa temkinli gidiyorsun
Ayyy ne kadar güzellll maşşallahhhh rabbim muçizelerinden bizede nasip et.Kızlar bir arkadaşımız vardı hani doktor yükselme düzgün değil ilaçları kes demişti de kız bir ay sonra tahlil yapmıştı değeri sanırım 3200 dü. PaZartesi doktora gitcekti , ben kaçırdımmı acaba yazmışmıydı durumun ne olduğunu?
Yarim saatimiz kaldi canim.Nezaman çıkarmış cnm sonuç hadi güzel haber ver bu kaç gündür hiç gelmedi
Aminn canim insallah.Yarim saate belli olacak.Nezmn cikacakmis cnm poztif duymak nasip olur ins
Benmde belim çok ağrıo jel kullanıyrm ben geri gelio yaa çok açık pembe geldi geri yerleşiomu kii acabaCanım benimde 2.gün ve bel ağrım çok olumlu düşünelim inşallah yerleşip tuyunuyordur bebisler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?