iyiz sen nasılın nasıl gidyor tatil cnm =)selam kızlar..2 günüm kaldı tatilin bitmesine bugün geç kalktım valla:) neler yapıyosunuz bakalım??
Hoşgeldin Can'ım hayırlı olsun benim ablamın da bebeği olacakmış yeni öğrendik oda 6 haftalık hamile
çok teşekkür ederimbir iki parça bişi aldım. Haftaya detaylı ultrasonu inşallah sıkıntısız atlatırız,o zaman içim daha rahat alışveriş yapıcam inşallah.
iyi canım bende denize gittim geldim çok sıcak hava ya kara kara işe gidince napcam onu düşünüyorum çümkü işyerinde klima yok vantilatörün başından kalkmıcam galibaiyiz sen nasılın nasıl gidyor tatil cnm =)
canım güle güle kullanın inşallah çok güzellerGözünüz aydın canım. Rabbim anasının babasının sağ salim kucağına almayı nasip etsin.
Bu sene hakkaten çocuk senesi. Biz burda peş peşe 3 kişiyiz. biri benden 1 ay önde diğeri 2 hafta. Teyzemin gelini memlekette 10 gün önde. Sitede bir komşu aşağı yukarı benimle heralde. Şu an bi aklıma gelenler düşünün yani.
Rica ederim bir işini gördüyse ne mutlu, hayırlısıyla devam edersin inş.
Kızlar bu arada gittim kargomu aldım geldimişte cicilerimiz
Eki Görüntüle 1851758 Eki Görüntüle 1851759 Eki Görüntüle 1851760 Eki Görüntüle 1851761 Eki Görüntüle 1851762 Eki Görüntüle 1851763
Gri ve köpekli tuluma ayrı bittim
iyi canım bende denize gittim geldim çok sıcak hava ya kara kara işe gidince napcam onu düşünüyorum çümkü işyerinde klima yok vantilatörün başından kalkmıcam galiba
canım güle güle kullanın inşallah çok güzeller
Valla iyim canm ama bugün daha sıcak ve sıkıldım bügüm yaNasilsiniz kizlar :))
Evet canım valla çalışanlalar çok zor bu havalar canım kolay gelsin canım :)iyi canım bende denize gittim geldim çok sıcak hava ya kara kara işe gidince napcam onu düşünüyorum çümkü işyerinde klima yok vantilatörün başından kalkmıcam galiba
canım güle güle kullanın inşallah çok güzeller
Kızlar bu arada gittim kargomu aldım geldimişte cicilerimiz
Eki Görüntüle 1851758 Eki Görüntüle 1851759 Eki Görüntüle 1851760 Eki Görüntüle 1851761 Eki Görüntüle 1851762 Eki Görüntüle 1851763
Gri ve köpekli tuluma ayrı bittim
Valla canım sabah zaten bir sey yiyesin yok yemek yapsım yok ama evde olunca ıvır zıvır iyiyor sıkıntıdan :)Benimde bugün hiç halim yok pazara gittim geldim ev işi gördüm kızlar sizde de iştahsızlık başladı mı ben yemek dahi yapasım gelmiyor
Oyle mi.yaptimSağol canım. Güle güle giysin kızısım
H&M de yine güzel indirimler vardı ama kıyafet işini bitirdim dediğim için eşime daha almıyorum bişey
Bu arada şimdiden Allah kolaylık versin evde neyse de iş yerinde klima olmayınca kötü oluyor.
MutluBulut_ Can'ım sen bu ara pek uğramıyon buralara?
Oyle canim bende ayni.haldeyimValla iyim canm ama bugün daha sıcak ve sıkıldım bügüm ya
günaydın cnm nasılısın=)Oyle mi.yaptimkizlara derken ben mi tatil yaptim kii
Oyle canim bende ayni.haldeyim
Oyle mi.yaptimkizlara derken ben mi tatil yaptim kii
Oyle canim bende ayni.haldeyim
selam hanımlar iyi pazar nasılsınız bugun =)
bı kac gundur bıraz yogun gectı mısafır falanda vardı :) sımdı de recel yapıyorum bu bıtecek temızlık baslayacakAnnişler iyi pazarlar
Çoook sıcak çoook
Valla canım sen de kızlarla baya tatil yapıyon yani.
İyi pazarlar canım.
Hava çok sıcak bayılıyoruz yani
Ramazan geçeydi de denize gideydik iyidi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?