-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
AGRA cım ya bu arada söylemeyi unuttum kızımızın ismi İldeniz olacak nasipse. Tabi sonradan babamız yine 2. Bir isim bulmazsa

Günaydın Can'ım iyi bari gece geçmiş bende dogumu hep gittiğim doktora yaptırcam inş..özelde ben sezeryan istiyor doktor normal inş.cesaretimi toplarsam normal düşüncem tabi son Zaman'lar değişebilir herşey normal dersin sezeryan olur hayırlısı hepimizin doğumu iyi geçer inşallah

Canım aslında ben her iki hastaneye gidiyorum, bazen diyorlar çevremdekiler iki doktoru napıcaksın, doğumun nerde olacağına karar vermedim henüz. Şimdiye kadar tüm tahlillerimi devlette yaptırdım özele getirdim, benim doktor için tahlilin nerde yapılması önemli değil, hatta kendisi her zaman soruyor sağlık ocağına kayıtlımısın tahlıllerini yaptır falan. şimdiye kadar yalnız 2lini özelde yaptırdım, o da bizim devlet 2li için beni başka ilçeye gönderiyordu, düşündüm git gel parası aynı olacak o yüzden özelde yaptırdım. o yüzden eşimin dediğine inanmak istemiyorum, çünkü geçen kendim sordum ayrıntılıya giddimmi, gitme gerek yok şimdilik dedi. gerekirse söylerim sana. hatta aşılama yaptırmağı önermiyo, para tuzağı diyor. bana da arkadaşlar normal doğum olacaksa devlete git diyorlar boşuna para verme, zaten doğumu ebeler yönetiyor...

Evet canım haklısın sen ne yapyon nasılsın

hastane seçerken önemli olan mutlaka yenidoğan ünitesi olmalı.Yoksa bebek anneye gösterilmeden ayrı hastaneye gönderiliyor ve çok kötü bir pskoloji bir yakınım yaşadı.
Normalde hastane devlet veya özel farketmez temiz güvenilir olmalı.
Tahlil ve normal muayeneler devlette yapılabilir,ama kritik durumların tespiti için iyi bir yer olmalı bence.
detaylı ultrasonda fikrim kesinlikle iyi bir yerde yapılmalı,cihaz ve uzman kişi yapmalı,herşeyi normal gözüken testleri temiz çıkan bebeklerde dahi ,detaylıda sorunlu gözükken ve doğum anında acil müdahale edilmesi gerektiği durumlar oluyormuş.
özelde iyi bir perinatolog ise uzun uzun inceliyor,bebeğin görüntülerini CD ye çekip veriyor..Devlete gidenlerin gördüğüm kadarı ile inceleme süresi çok kısa.Ben parasını düşünmeden özel testleri yaptırdım.Ama yinede henuz detaylıya girmediğim için korkuyorum,cunku daha önce yapılan testler genetik bozukluk testleri,detaylıda anne karnında ki gelişimsel bozukluk var mı bakılıyor.
ilerde ama 250-350tl diye yaptırmadım doğumda müdahale edilemedi demek istemiyorum.
evet belki yuzdelik risk oranı düşüktür,ama riske girmek istemiyorum.Forumda birde bir kaç kişinin tecrübesini gördükten sonra tedirgin oldum.
Biz anayız ana ha ha ! :) Erkekler baba havasını girmedi doğunca kucaklarına almaya korkuyorlar,o zaman anlıyorlar :)

Kızlar ya salak bi soru soracağım, 100x150 nevresim için yorgan kaç olmalı aynımı 100x150 mi? yorganı almayacağım, annem yünden yapıp getirecek, o yüzden soruyorum

O zaman senin doktor masumdemekki öyle görmüş tedbir amaçlı göndermiş neyse iyisiniz yaa önemli olan o çok şükür

kızlar benim arkadaşımda 5 haftalık hamile yeni öğrendik bebişini Rabbim isteyen herkese nasip etsin D deryadeniz15 bebişin tekrar hayırlı olsun canım hoşgeldin sende aramıza

Kızlar trendyolda us Polo nun ekstra ekstra indirimi var. Sepetinin yarısı bedavaaa. Eğer badisi ya da alt patiklisi eksik olan varsa baksın derim baya uyguna geliyor

çok teşekkür ederim bir iki parça bişi aldım. Haftaya detaylı ultrasonu inşallah sıkıntısız atlatırız,o zaman içim daha rahat alışveriş yapıcam inşallah.

Hoşgeldin Can'ım hayırlı olsun benim ablamın da bebeği olacakmış yeni öğrendik oda 6 haftalık hamile
cnm hayırlı olsun ablanın bebeği de, bu sene çoçuk senesi bence, bizim ailede ben dahil 5 kişi bu sene doğum yapıyo veya yaptı, arkaaşlarımın da ikisi hamile
Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…