Günaydın Can'ım iyi bari gece geçmiş bende dogumu hep gittiğim doktora yaptırcam inş..özelde ben sezeryan istiyor doktor normal inş.cesaretimi toplarsam normal düşüncem tabi son Zaman'lar değişebilir herşey normal dersin sezeryan olur hayırlısı hepimizin doğumu iyi geçer inşallahAnnişler günaydın
Geceyi kazasız belasız atlattım şükür.
H hayatalya canım deterjan da alınacak. Bu konuda da friendly i duyuyorum ama daha ne alacağımı bilmiyorum
Kızlar trendyolda us Polo nun ekstra ekstra indirimi var. Sepetinin yarısı bedavaaa. Eğer badisi ya da alt patiklisi eksik olan varsa baksın derim baya uyguna geliyor
Ben doğumu zaten çok büyük aksilik olmazsa fakültede yapıcam zaten. Ha olmadı devlette yaparım. Burda devlette eğer boş yakalayabilirsen prens ve prenses odaları var normal doğum yapanlara, internetten bakın derim. Çok güzel odalar
Canım aslında ben her iki hastaneye gidiyorum, bazen diyorlar çevremdekiler iki doktoru napıcaksın, doğumun nerde olacağına karar vermedim henüz. Şimdiye kadar tüm tahlillerimi devlette yaptırdım özele getirdim, benim doktor için tahlilin nerde yapılması önemli değil, hatta kendisi her zaman soruyor sağlık ocağına kayıtlımısın tahlıllerini yaptır falan. şimdiye kadar yalnız 2lini özelde yaptırdım, o da bizim devlet 2li için beni başka ilçeye gönderiyordu, düşündüm git gel parası aynı olacak o yüzden özelde yaptırdım. o yüzden eşimin dediğine inanmak istemiyorum, çünkü geçen kendim sordum ayrıntılıya giddimmi, gitme gerek yok şimdilik dedi. gerekirse söylerim sana. hatta aşılama yaptırmağı önermiyo, para tuzağı diyor. bana da arkadaşlar normal doğum olacaksa devlete git diyorlar boşuna para verme, zaten doğumu ebeler yönetiyor...AGRA bütün yazdıklarınızı okuyamadım ama benim ne doktora inancım var ne de hastaneye benim doktorda hep hastanede işlemlerimi yapmamı istedi bundan 15 gün önce gittiğimde doktora şeker yüklemesi yapalım dedi hemen baktı enayi gibi ödüyoruz sesimiz çıkmıyor bende dedim ki sizin tahliller pahalı sağlık ocağı yapıyor dedim sağlık ocağı geç yapıyor dedi ben orda yaptırım dedim sağlık ocağına gittiğimde 22 haftalıktım 24 haftadan önce yapmıyoruz sağlık bakanlığın kesin onayı çünkü gebe kalan kadında 24 hafta gizli şeker çıkıyor önce bakmamız boşuna dedi bende bekliyorum haftaya gidecem yaptırmaya eşim hiç para pula karışmaz ama ayrıntılı ultrasonda para tuzağı yapıyorlar dedi normal kontrolündeki ultrasonda aynı ayrtınılda 250 tl verdiğimiz ultrasonda memleketimde doğumu fakülte de yapacam zaten ücretten dolayı değil hem doktoru biliyoruz hemde özele para vermek gelmiyor içimden
Evet canım haklısın sen ne yapyon nasılsınAnnişler günaydın
Geceyi kazasız belasız atlattım şükür.
H hayatalya canım deterjan da alınacak. Bu konuda da friendly i duyuyorum ama daha ne alacağımı bilmiyorum
Kızlar trendyolda us Polo nun ekstra ekstra indirimi var. Sepetinin yarısı bedavaaa. Eğer badisi ya da alt patiklisi eksik olan varsa baksın derim baya uyguna geliyor
Ben doğumu zaten çok büyük aksilik olmazsa fakültede yapıcam zaten. Ha olmadı devlette yaparım. Burda devlette eğer boş yakalayabilirsen prens ve prenses odaları var normal doğum yapanlara, internetten bakın derim. Çok güzel odalar
Canım aslında ben her iki hastaneye gidiyorum, bazen diyorlar çevremdekiler iki doktoru napıcaksın, doğumun nerde olacağına karar vermedim henüz. Şimdiye kadar tüm tahlillerimi devlette yaptırdım özele getirdim, benim doktor için tahlilin nerde yapılması önemli değil, hatta kendisi her zaman soruyor sağlık ocağına kayıtlımısın tahlıllerini yaptır falan. şimdiye kadar yalnız 2lini özelde yaptırdım, o da bizim devlet 2li için beni başka ilçeye gönderiyordu, düşündüm git gel parası aynı olacak o yüzden özelde yaptırdım. o yüzden eşimin dediğine inanmak istemiyorum, çünkü geçen kendim sordum ayrıntılıya giddimmi, gitme gerek yok şimdilik dedi. gerekirse söylerim sana. hatta aşılama yaptırmağı önermiyo, para tuzağı diyor. bana da arkadaşlar normal doğum olacaksa devlete git diyorlar boşuna para verme, zaten doğumu ebeler yönetiyor...
O zaman senin doktor masumCanım aslında ben her iki hastaneye gidiyorum, bazen diyorlar çevremdekiler iki doktoru napıcaksın, doğumun nerde olacağına karar vermedim henüz. Şimdiye kadar tüm tahlillerimi devlette yaptırdım özele getirdim, benim doktor için tahlilin nerde yapılması önemli değil, hatta kendisi her zaman soruyor sağlık ocağına kayıtlımısın tahlıllerini yaptır falan. şimdiye kadar yalnız 2lini özelde yaptırdım, o da bizim devlet 2li için beni başka ilçeye gönderiyordu, düşündüm git gel parası aynı olacak o yüzden özelde yaptırdım. o yüzden eşimin dediğine inanmak istemiyorum, çünkü geçen kendim sordum ayrıntılıya giddimmi, gitme gerek yok şimdilik dedi. gerekirse söylerim sana. hatta aşılama yaptırmağı önermiyo, para tuzağı diyor. bana da arkadaşlar normal doğum olacaksa devlete git diyorlar boşuna para verme, zaten doğumu ebeler yönetiyor...
teşekkür ederim canımkızlar benim arkadaşımda 5 haftalık hamile yeni öğrendik bebişini Rabbim isteyen herkese nasip etsin D deryadeniz15 bebişin tekrar hayırlı olsun canım hoşgeldin sende aramıza
bebek yorganlarına baktım hep 95 x 145 cm ölçüsünde standartKızlar ya salak bi soru soracağım, 100x150 nevresim için yorgan kaç olmalı aynımı 100x150 mi?yorganı almayacağım, annem yünden yapıp getirecek, o yüzden soruyorum
Hoşgeldin Can'ım hayırlı olsun benim ablamın da bebeği olacakmış yeni öğrendik oda 6 haftalık hamileteşekkür ederim canım
hayırlı olsun cnm =)hosgeldin aramıza tekrardanteşekkür ederim canım
hoş geldin cnm, hayırlı uğurlu olsun, inşallah sağlıkla kucağına alırsınteşekkür ederim canım
cnm hayırlı olsun ablanın bebeği de, bu sene çoçuk senesi bence, bizim ailede ben dahil 5 kişi bu sene doğum yapıyo veya yaptı, arkaaşlarımın da ikisi hamileHoşgeldin Can'ım hayırlı olsun benim ablamın da bebeği olacakmış yeni öğrendik oda 6 haftalık hamile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?