Cok iyi canim :))Kızlar bizde dışarı çıkmıştık burda outlet bir avm var. Mamino diye bir Bebek mağazası gördük tesadüfen gezerken bi Bebek arabası indirime girmiş ve aldııııık. Kraft dino eve gittiğimizde resimlerini çeker atarım 300 tl ye aldık mor renk
Cok iy
Cok iyi canim :))
Bende dışarı çıktım gezeyim dedim pertim çıktı önceki ben gün boyu gezsem enerjik olurdum5,5 kilo almışım Bu arada bu aralar hızlanır heralde
Selen_Ay güle güle kullan Can'ım bizimkide geldi açmadı bizim ki tozlanmasın diye sanki dışarda kullanmıcazkolide duruyo
tugder Can'ım inş.serinler bunaldım sıcaktan
MutluBulut_ maşallah hamaratsın reçel kışa iyi olur bende birara yapcam inş.
Çok güzel canım Güle güle kullanın baya da uyguna gelmiş kullanışlı gibi de duruyo daha ne olsunEvet canım bu aldığımız.
İşte biz de fark ettik baya uyguna geldi yani
Resmi de inş telefondan kabul eder. Yoksa bilgisayarla kim uğraşacak
Eki Görüntüle 1852471
Çok güzel canım Güle güle kullanın baya da uyguna gelmiş kullanışlı gibi de duruyo daha ne olsun
Aynen valla bi eksiğin daha bitmiş oldu ne güzel işteAçıkcası öyle ahım şahım verim beklemiyorum.
Kumaşını of aman aman da sevmedim. Ama arabanın iç pedi çıkıp yıkanabiliyor, çift yönlü kullanılabiliyor, ( her ne kadar sapından yön değişse de) araba hafif, Bi de kolay kapanıp açılıyor. Bundan sonraki kusurlarını da fiyatı hatrına görmezden gelicem napıyım
Araba galesini atlattım ya oh yani
Aynen valla bi eksiğin daha bitmiş oldu ne güzel işte
hayırlı olsun,çok tatlıymış :) bebiş gelene kadar kıyafetinden bir tane içine koy git gel sevEvet canım bu aldığımız.
Eki Görüntüle 1852471
Hiç sorma
Yalnız şimdi yorumlara bakıyorum bakmaz olaydım2 kadın da aynı dertten şikayetçi olmuş arabadan. Azıcık engebeli yolda gitmiyor diye dur bakalım biz neler yaşıcaz
Bnde baktım az önce ama genelde on tekerleginden şikayet gelmiş ama birisi tekerleği sabun sürüp takınca düzeldi demişHiç sorma
Yalnız şimdi yorumlara bakıyorum bakmaz olaydım2 kadın da aynı dertten şikayetçi olmuş arabadan. Azıcık engebeli yolda gitmiyor diye dur bakalım biz neler yaşıcaz
Aynen bence de herkesin isteği beklentisi farklı ama bi sıkıntı yaşasa da bi süre idare ederyorumlara takılma sen
ilk başta arabaya çok para vermek manasız ihtiyacını bilmiyorsun düşünsene 1.500tl verip memnun kalmama durumunda ki zararını.Böyle hafif ,kolay katlanır taşınır araba zaten şart,iyi denilen pahalılar oyle ne hafif nede kolay katlanılabiliniyor.Elinin altında bir araban var.Memnun kalmasan bile bir süre seni idare eder.Hayırlı olsun tekrar.
Hayırlı olsun Can'ım güle güle kullan çift yönlü sanırımEvet canım bu aldığımız.
Eki Görüntüle 1852471
Evet kızlar aynen sabun sürün filan yazmışlar. Eşim de dedi zaten sen kendin Bi kullan da duruma göre bakarız diye. Zaten ilk zamanları atlatsın baston puset alıcam diye böyle ucuz bişi almıştım. Eşim de iyi demişti.
Çünkü genel okuduğum yorumlar arabaya ne kadar para verilip iyisi alınsa da belli Bi dönemden sonra yine de hafif olduğu için baston puset alındığı
Evet canim iyi olur insallah :) sen ne receli yapacaksin ? Ben bugun kayisi ve cilek yaptim ama kirazda deneyesim var ? Hic denedin mi ?Bende dışarı çıktım gezeyim dedim pertim çıktı önceki ben gün boyu gezsem enerjik olurdum5,5 kilo almışım Bu arada bu aralar hızlanır heralde
Selen_Ay güle güle kullan Can'ım bizimkide geldi açmadı bizim ki tozlanmasın diye sanki dışarda kullanmıcazkolide duruyo
tugder Can'ım inş.serinler bunaldım sıcaktan
MutluBulut_ maşallah hamaratsın reçel kışa iyi olur bende birara yapcam inş.
Gule gule kullanin canim inan iyi yapmissiniz. Herkesin dusuncesi farkli olsada o kadar paraya yazik diyorum ben :/Hayatta böyle Bi araba alacağım inan aklıma gelmezdi. Ben hala o diğer arabalara bakıyordum. Mağazayı gezerken rengine bayıldım bakarken fiyatını gördüm. Sonra bayan anlattı işte.
Hatta nakit aldığımız için 280 liraya aldık. Bu işe en çoook eşim sevindi1500 liraya alacağıma 300 lirayla kurtuldum diyo
Eşim kuruyor şimdi. Bitsin atıcam
Güle güle kullansın bebişlerimiz canım
Kuruyo benimki şimdi
Bu arada dişim için acile gittik antibiyotik, gargara ve tabiki ağrı kesici aldık. Kanal tedavisini yaptır dedi doktor. Yoksa son 3 ay yapılmaz, böyle de o vakitleri geçiremezsin dedi. Bakalım Bayram'dan sonra yaptırırız heralde
valla cnm haklısın valla bende bugun cüz surdum temizlik yaptım sonra esimle yemek yemeye gittik sonra teyzesine gittik simdi evdeyim ev bakmaya gittim ya cok kararsız kaldım kızlar ev 200 m buyuk ama mutfakta dolap cok yok ve ocak sorunu ve var benim davlunbaz ya of ya =(Annişler iyi pazarlar
Çoook sıcak çoook
Valla canım sen de kızlarla baya tatil yapıyon yani.
İyi pazarlar canım.
Hava çok sıcak bayılıyoruz yani
Ramazan geçeydi de denize gideydik iyidi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?