-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Kızlar yıne benden sıze bır soru gelıyor
Asla aklımda yoktu mutlaka sallanan besık alırım dıyordum ama..
Sımdı sıze soruyorum. Ikeanın sallanmayan besıklerı hakkında dusuncenız nedır? cevrenızde kullanan var mı ? Kalıte olarak ıkea nasıl kac yasına kadar yatarkı olculer 60*120 malum.
Hala sallanan besık olsa dıyorum ama. Ikeadakı bu besıkte 20 kıloymus odadan odaya gecırmek kolay olur dıye dusunuyorum. Hanı tek bır besık alıp ılk 6 ay yanımızda sonrası odasında ahh bu kararsızlıgım ben su odayı hayırlısıyla tamamlarsam bır oh cekıcem ama en azından oda yapmaya karar verdık buda bırsey degıl mı
Bırde kullanıp ısımız bıttıkten sonra sokup kalıdrmak daha kolay olur gıbı geldı ama dayanıksız mobılya ıse cop olur zaten :/

ıyı canım ınsallah eve yakındır :) dogum sonrası calısacakmısın
evim yakın sayılır canım biraz yokuş çıkıyorum ama yürüyerek 25-30 dakikada falan evde oluyorum.
yıllardır hep borçlar bitsin çalışmayıp bebeğimle vakit geçircem diye anneliği erteledim canım herhalde çalışırsam haksızlık etmiş olurum.şimdilik çalışmıcam gibi görünüyo nasipse yani bir yıl çalışmayı pek düşünmüyorum.
ben beşiği ikeadan aldım canım en az 2 yaşına kadar kullanır gibime geliyor.birde daha sonra daha büyük bir yatak alırsak ikeanınki sökülüp paketlenebiliyo olması da tercih nedenim.

ıyı canım hem yuruyus yapmıs olursun
ınsallah ıstedıgın gıbı olur hersey
aa oyle mı tek besık mı alacaksın sende ? sallanmama ısı senınde aklını kurcaladı mı hıc ?
Evet ıste o paketlenmesı guzel kendı dolabımızın ustune sıgar mı bılmıyorum ama sankı yatagın altına bıle gırer gıbı dolapta aldın mı oradan ? bırde cok sordum ama yatagıda mı oradan aldın ayrı mı aldın

amin canım inşallah hayırlısı neyse o olur
şimdi öncelikle biz oda yapmıcaz oturma odasında köşe koltuğum var yanına beşiği koycam hem orda emziririm altını değiştiririm hemde belki gündüzleri orda uzanırım diye düşündüm ilerde nasip olursa oda yaparız dedik.ikincisi ben zaten sallanan beşik istemiyodum bebek sallanmaya alışmasın diye hatta ayakta falan sallamaya da karşıyım ben.zaten ikeadaki satış görevlisinin söylediğine göre sadece türkiyede varmış sallanan beşik yurtdışında kullanılmıyomuş.tabiki her şeyde olduğu gibi tercih meselesi.nasıl rahat kullanırım diyosan her yönünü düşünüp öyle karar vermen daha iyi tabiki.dolabın üstüne sığmazsa balkona koyarsın canım ben öyle yaparım herhalde dolap üstlerinde yer yok çünkü bizde.son olarakta yatağınıda ikeadan aldım hatta nevresim takımıda aldım ikeadan.

aa hatırladım bak sımdı satıcı boyle dedı dıyınce ben o zaman asla dıyordum ya kolık olayı dusunduruyo benı o zaman sallamak sart mı dıye. Annem sende kardesınde oyle sallanmazdınız besıkte dıyo. gule gule kullanın canım yan korumalıkta aldın mı ?
Kafamda guzel seyler tasarladım bugun vazgecmezsem yıne bayram sonrası bır emınonu yapıp kece falan alayım dıyorum kapı susu ve bulut /yıldız yastık yapmak ıcın
Halı ıcınde aslında makınede yıkanan ıstıyorum ama onlarında ebatları makıneye sıgsın dıye kucuk olmalı o zamanda yerler cıplak kalır baya

sağol canım hepimiz inşallah sağlıcakla kullanırız.aynen yan korumalıkta aldım onu yazmayı unutmuşum bak.bende geçen hafta gidip keçe falan alcaktım kapı süsü için ama bi türlü karar veremediğimiz için yine erteledim.gerçi kapı süsüne karar verdim gibi ama hastanede yada evde vermek için hediyelik ne yapsam kararsız kaldım

onuda keceden yapsan :) baya guzel modeller varmıs

Canım ikeada fırsat ürünleri diye bir bölüm var, orayı hiç gezdinmi. Yeni sıfır ürünler ama nokta gibi çizik var biyerinde, nerdeyse yarı fiyatına satıyorlar. Bebek odası yada çocuk odası için düşünülebilir bence. 1 yaşından sonra o eşyaların üstünde kalemle daha büyük çizikler oluşmaya başlıyor çünkü.

uu
Gordum ama gezmedım o bolumu canım :) tabıkı ne olacak sankı besıgın bır tarafında varsa cızık dıger tarafını cevırır ınsan :)
sen kızını salladın mı ?
Internette sallanmayan besık alanların genelınde pısmanlık okudum buraya yazdıktan sonra :/

Merhaba kızlar. Cumartesi ayrıntılı ultrason randevumuz vardı. Benim tosbağa göstermedi birtürlü yüzünü. Doktor bayağı bir uğraştı. Sonuçlarım gayet iyi. Bebeğim uzun olacakmış dedi Kadın doktorum. Birde o baktı ultrasonla ve bir resmini yakaladı yalnız bir sorunum var; Doktorum hastaneyi değiştiriyor. Başka bir hastanede başlıyormuş. Bana istersen oraya gel dedi. Orası da bayağı bir uzak. Doktorumdan da memnunum. Sizce ne yapmalıyım?

cok uzaksa ben yakın olanı tercıh ederdım canım

Selam cnm ne yapyon nasılsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…