iyi canım işteyim pek gelen yok oturuyorum sen nasılsın napıyosun?günaydın cnm ne yapyon nasılsın =)
günaydın nasılsınsınız hanımlar bugun valla kavaltı yaptım cüz surecem bugun işim yok valla kızlar ama halım yok ya bugun cok yorgunum
iyi canım işteyim pek gelen yok oturuyorum sen nasılsın napıyosun?
Oyle olmus canim :)) tabi ben tekrar uyudumgünaydın canım bugün biz açtık buraları
Iyi canim sen nasilsin ?günaydın cnm ne yapyon nasılsın =)
aynen canım bugün acayip bi sıcak varNormalde yünlerimi yıkayıp yastıklarımı doldurmam lazım ama hakikaten benimde hiç halim yok : ( bugün komple yatıcam sanırım
Yine çok sıcak
Aman canım böyle olsun daha iyi, çok sıcak bir gün insanın parmağını kaldırası gelmiyor
ohh iyimiş vallaOyle olmus canim :)) tabi ben tekrar uyudum
Iyi canim sen nasilsin ?
evet haklısın cok sıcak bugun dal kıprdamıyor ya =)Normalde yünlerimi yıkayıp yastıklarımı doldurmam lazım ama hakikaten benimde hiç halim yok : ( bugün komple yatıcam sanırım
Yine çok sıcak
Aman canım böyle olsun daha iyi, çok sıcak bir gün insanın parmağını kaldırası gelmiyor
iyim cnm allah sükür öyle evdeyim yanı =)Oyle olmus canim :)) tabi ben tekrar uyudum
Iyi canim sen nasilsin ?
valla cnm allah sükür iyim işim yok bugun oyle evdeyim =)kolay gelsin cnmiyi canım işteyim pek gelen yok oturuyorum sen nasılsın napıyosun?
Gunaydin tatlim, deminden saldiri videolarini izliyorum, cok uzuldum... Sen nasilsin?günaydın cnm nasılsın =)
Tünaydın Kızlar :)
Güzel gün olsun inşallah..
Patlama için çok üzgünüm, görüntüleri hala izlemedim izlemekte istemiorum
Selen_Ay canım arıosun ya bulunmaz evin içindedir mutlaka çıkar biryerden.
aynen canım bugün acayip bi sıcak var
ohh iyimiş valla
kızlar derya baykal'ı izliyorum.örgü emzirme önlüğü yaptılar birde lohusa tacı yaptılar internetten izleyin isterseniz
ben haberleri,görüntüleri izleyemiyorum ağlıyorum çünküŞu an heryeri deşiyorum inan ama yok, hepsi birden bir yerdeydi zaten o yüzden hepsi birden yok
Ben de görüntüleri seyredemiyorum
Ve sürekli tepemizden askeri helikopter geçiyor
Ben de izliyordum
Aslında ne güzel yaptılar mis gibi kendi gönlünce
Sanırım evde sıcak silikon tabancası bulundurmak lazım sanki
Gunaydin tatlim, deminden saldiri videolarini izliyorum, cok uzuldum... Sen nasilsin?
canım ben bu siteden elbise aldım iyi çıktı olmazsa bedeni değiştiriyorlar ancak kargoyu sen ödüyordun değişiklik yapacaksanGünaydın kızlar ben sürekli uzanır haldeyim hiçbirşey yapasım gelmiyor kızlar düğün için kıyafet bakıyorum önereceğiniz siteler var mı acaba
Güzel elbiselere benziyor bakıyım umarım fiyatı da uygundur çok pahalı şu en son attığına benzere bakmıştım trendyolda 175 tl bi abiye parası sağol Can'ımcanım ben bu siteden elbise aldım iyi çıktı olmazsa bedeni değiştiriyorlar ancak kargoyu sen ödüyordun değişiklik yapacaksan
http://www.evenfashiononline.com/Hamile-Abiye,LA_117-2.html#labels=117-2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?