-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
günaydın nasılsınsınız hanımlar bugun valla kavaltı yaptım cüz surecem bugun işim yok valla kızlar ama halım yok ya bugun cok yorgunum

Normalde yünlerimi yıkayıp yastıklarımı doldurmam lazım ama hakikaten benimde hiç halim yok : ( bugün komple yatıcam sanırım
Yine çok sıcak

iyi canım işteyim pek gelen yok oturuyorum sen nasılsın napıyosun?

Aman canım böyle olsun daha iyi, çok sıcak bir gün insanın parmağını kaldırası gelmiyor

Tünaydın Kızlar :)
Güzel gün olsun inşallah..
Patlama için çok üzgünüm, görüntüleri hala izlemedim izlemekte istemiorum
Selen_Ay canım arıosun ya bulunmaz evin içindedir mutlaka çıkar biryerden.

aynen canım bugün acayip bi sıcak var

Oyle olmus canim :)) tabi ben tekrar uyudum

Iyi canim sen nasilsin ?
ohh iyimiş valla

kızlar derya baykal'ı izliyorum.örgü emzirme önlüğü yaptılar birde lohusa tacı yaptılar internetten izleyin isterseniz

evet haklısın cok sıcak bugun dal kıprdamıyor ya =)

Şu an heryeri deşiyorum inan ama yok, hepsi birden bir yerdeydi zaten o yüzden hepsi birden yok
Ben de görüntüleri seyredemiyorum
Ve sürekli tepemizden askeri helikopter geçiyor

aynen canım bugün acayip bi sıcak var

ohh iyimiş valla

kızlar derya baykal'ı izliyorum.örgü emzirme önlüğü yaptılar birde lohusa tacı yaptılar internetten izleyin isterseniz

Ben de izliyordum
Aslında ne güzel yaptılar mis gibi kendi gönlünce

Sanırım evde sıcak silikon tabancası bulundurmak lazım sanki

ben haberleri,görüntüleri izleyemiyorum ağlıyorum çünkü dün akşam duydum biraz bakayım dedim başladım ağlamaya uyuyamadım içimiz acıyo ama hiç bir şey yapamıyoruz malesef..

Gunaydin tatlim, deminden saldiri videolarini izliyorum, cok uzuldum... Sen nasilsin?

izleme lütfen,inan benim önüme geliyor açmıyorum o videoları
Şuan normalden çok daha fazla tedirginlik duygusuna sahibiz,korumamız gereken bir bebeğin annelik iç güdüsü var.Ve çok daha fazla etkileniyoruz.Allah korusun panik atak olup bebeğede ayrıca zarar veririz.

kızlar bende dün izledim görüntüleri uyuyamadım sabah da heryerde resimleri vardı artık izlemeyeceğim Allah yakınlarına sabır versin inş.

Canlar, E-bebekte Joie litetrax bebek arabasını oradaki satış danışmanı arkadaş önerdi gösterdi, ben özelliklerini sevdim özellikle tek elle katlanması ve tutuşu bana kullanışlı geldi. Tek tüh dediğim çift yönlü olmaması. Tavsiye olsun aklınızda olsun giden bakabilir, benim aklımda olacak.

Günaydın kızlar ben sürekli uzanır haldeyim hiçbirşey yapasım gelmiyor kızlar düğün için kıyafet bakıyorum önereceğiniz siteler var mı acaba

valla kızlar bende izleyemiyorum haberleri felan hemen aglıyorum etkileniyorum hemem allah ailelerine sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…