Can'ım beğendiğim oldu da kredi kartıyla mı alışveriş yaptın ben her sitede kredi kartı alışverişini yapmıyorum bende bunları beğendimcanım ben bu siteden elbise aldım iyi çıktı olmazsa bedeni değiştiriyorlar ancak kargoyu sen ödüyordun değişiklik yapacaksan
http://www.evenfashiononline.com/Hamile-Abiye,LA_117-2.html#labels=117-2
güzelmiş onlar ben kredi kartıyla yaptım bir sorun çıkmadı sanal kart olabiliyor mu bilmiyorum bende bunu almıştım ama bedeni biraz büyük çıktı ama değiştirmedim 1 2 hafta sonra olur gibiCan'ım beğendiğim oldu da kredi kartıyla mı alışveriş yaptın ben her sitede kredi kartı alışverişini yapmıyorum bende bunları beğendim
Canım ebrumaternity , e-gebe'ye de bak, seçdiklerin de çok güzelCan'ım beğendiğim oldu da kredi kartıyla mı alışveriş yaptın ben her sitede kredi kartı alışverişini yapmıyorum bende bunları beğendim
İkeadakılara baktım ben, kullanışlı. Ama bir az küçük geldi bana, o yüzden ben bir az büyüyünü aldım ama buna benziyo, sadece bir az büyük ve tekerlikliKızlar bu beşik nasıl acaba bulunduğum yerde ikea yok gidip gören var mı nasıldır ki kullanışlı olur mu acaba kafamda deli sorular
Merhaba cnm, biz başlayalı çok oldu :) kiyafet işini bitirdim sayılır, aldıklarım hepsi 0-3 veya 3 aylık, 6-7 uzun kollu çıtçıtlı body, 6-7 kısa kol çıtçıtlı body, 3-4 tulum, 4-5 alt üst takım, 2-3 hırka, yelek, patik, eldiven şapka, 10 çorap 5 önlük, 1 tane hastane çıkışı. Artık bir şey almıyorum. Belki en son hafta bir kaç şey alabilitim, zaten hediyye falan da gelecek. Aklımda olan bunlar. Yenidoğan almıyorum, hepsi 0-3 aylık.merhaba ben de ekim annesi olucam inşallah
bebiş alışverişine başlayan var mı? ben ufak tefek kıyafet aldım ama hangisinden ne kadar almalıyım bilmiyorum siz nasıl yaptınız acaba?
Canım senin aldığın besıgı de atabilir misin zahmet olmazsa fikir olmasi açısındanİkeadakılara baktım ben, kullanışlı. Ama bir az küçük geldi bana, o yüzden ben bir az büyüyünü aldım ama buna benziyo, sadece bir az büyük ve tekerlikli
Kızlar Selam napıyosunuz
Ben bavullarımı toparlamaya başladım, bizim, kızımın, yol alışverişi bitmiyo bi türlü hazırlıklar. Çamaşır yıka kurut yerleştir. Bide mutfağı boşalttım dolabı temizledim evi silip süpürdüm. Pertim çıktı şuan. Kızımıda bi uyutsam da azıcık bende dinlensem.
Merhaba cnm, biz başlayalı çok oldu :) kiyafet işini bitirdim sayılır, aldıklarım hepsi 0-3 veya 3 aylık, 6-7 uzun kollu çıtçıtlı body, 6-7 kısa kol çıtçıtlı body, 3-4 tulum, 4-5 alt üst takım, 2-3 hırka, yelek, patik, eldiven şapka, 10 çorap 5 önlük, 1 tane hastane çıkışı. Artık bir şey almıyorum. Belki en son hafta bir kaç şey alabilitim, zaten hediyye falan da gelecek. Aklımda olan bunlar. Yenidoğan almıyorum, hepsi 0-3 aylık.[/QUOTE,]
teşekkürler cevap için demek ki aşırı abartmaya gerek yok ben de 0-3 aylık ve 0-6 aylık karışık alıyorum daha büyükleri sonra alırım dedim minyon mu olur iri mi olur duruma göre :)
Hay maşallah canım pertin çıkması normal
Çocukla yolculuk hazırlığı da zor olur. Ben iki kişiye bile onca düşünüyorum...
Ben iki gün sadece 2 yastık yıkayıp, çıptım bugün parmağımı kaldıracak halim yok, yarın yıkımaya devam diğerlerini de artık
Benim de hemen hemen aynı aldıklarım daha doğrusu kv sağolsun duramiyo o alıyo genelde :)) kundak da kullanisli olur diye 3 4 tane de kundak da aldık canım aklında olsuunMerhaba cnm, biz başlayalı çok oldu :) kiyafet işini bitirdim sayılır, aldıklarım hepsi 0-3 veya 3 aylık, 6-7 uzun kollu çıtçıtlı body, 6-7 kısa kol çıtçıtlı body, 3-4 tulum, 4-5 alt üst takım, 2-3 hırka, yelek, patik, eldiven şapka, 10 çorap 5 önlük, 1 tane hastane çıkışı. Artık bir şey almıyorum. Belki en son hafta bir kaç şey alabilitim, zaten hediyye falan da gelecek. Aklımda olan bunlar. Yenidoğan almıyorum, hepsi 0-3 aylık.
merhaba ben de ekim annesi olucam inşallah
bebiş alışverişine başlayan var mı? ben ufak tefek kıyafet aldım ama hangisinden ne kadar almalıyım bilmiyorum siz nasıl yaptınız acaba?
Maşallah yaa bana cam silme diye herkes karşı ama kv de temmuz sonuna ben silerim diyo ben çatladım bi iş yapamıyorum diye temizlik için birini çağırsam onda da içim rahat etmicek o yüzden bu bayram temizlik falan yapamicam artık temmuz sonu gıbı halıları da yiKamaya verir yaparız ins.Camlarımı silip perdelerimi yıkamıştım daha önce, mutfağıda şimdilik şöyle bi elden geçirdim. Zaten mutfağım küçük. Gerisini de dönünce artık. Halıları yıkamaya vericem, bazayı kaldırıp hurçları açarım, bebeğin kıyafetlerini ayarlarım. Ben kızımla beraber bunları yapana kadar doğum vakti gelir zaten.
Hayırlısıyla bu sene de bi gidip gelseydik, kızımla 2 senedir uzun yola gidiyoruz ama bu sene iyice hareketlendi, birde hamilelik, bakalım nasıl geçecek yolculuğumuz.
Maşallah yaa bana cam silme diye herkes karşı ama kv de temmuz sonuna ben silerim diyo ben çatladım bi iş yapamıyorum diye temizlik için birini çağırsam onda da içim rahat etmicek o yüzden bu bayram temizlik falan yapamicam artık temmuz sonu gıbı halıları da yiKamaya verir yaparız ins.
Ben 1 tane pijama takımı aldım emzirme atleti aldım 2 tane 1 tane sütyeni ama tabi ilave lazım bu kadarcikla olmazKızlar kendiniz için neler aldınız ? Bazen çok fazla takip edemiyorum yazılanları.
Ben ilkinde yaza geldiği için emzirme sütyeni almıştım ama bunda daha çok emzirme atleti kullanıcam galiba. Biraz fazla almak gerekiyor. Çünkü süt akıyor, çabucak leke oluyor. sık sık atlet değiştiriyorsunuz.
Hastane içinde büyük külot almıştım, ilk günler daha büyük orkid felan kullanınca tamamen tutsun diye, bir kaç tane hastane için onlardan alabilirsiniz. Daha küçük çamaşırların lastiği çok yukarı çıkmadığı için sezeryan bölgesini rahatsız edebiliyor.
Ne güzel ya masallahBenim salonumun önü boydan boya balkon, İçerden dışardan istediğim gibi rahatça siliyorum, mutfak camı zaten küçük, alçak, kalıyo kızımın odasıyla yatakodası, onlarıda yavaş yavaş hallediyorum napalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?