-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
merhaba ben de ekim annesi olucam inşallah
bebiş alışverişine başlayan var mı? ben ufak tefek kıyafet aldım ama hangisinden ne kadar almalıyım bilmiyorum siz nasıl yaptınız acaba?
hosgeldın :)
ben 0-3 ve 3-6 aylık aldım daha buyugunu almadım gelısımıne ve mevsıme uygun alırım dıye.

hoş buldum :) sonunda şöyle tecrübeli birilerinden öneri aldım ne güzel teşekkür ederim simdi biraz daha netleşti kafamda

peki emzik biberon vs. ne almalıyım ilk etapta?

hosgeldın :)
ben 0-3 ve 3-6 aylık aldım daha buyugunu almadım gelısımıne ve mevsıme uygun alırım dıye.

hoş buldum teşekkürler :)
ben de aynı sekilde büyük kıyafetleri duruma göre almaya karar verdim. bebeklik dönemi için ayakkabı, patik benzeri bi sey aliyo musunuz?

hoş buldum teşekkürler :)
ben de aynı sekilde büyük kıyafetleri duruma göre almaya karar verdim. bebeklik dönemi için ayakkabı, patik benzeri bi sey aliyo musunuz?
Sadece 4 cıft corap aldım su zamana kadar 1 tanesı kalın daha almamız lazım. 2 tanede annem patık ordu ayakkabıyı yurumeye baslayacagı zamaana kadar almayı dusunmuyorum. Cocugun ayagını sus olsun dıye ayakkbıyla sıkmak ıstemıyorum. Zaten tv de bır doktoru dınlemıstım oda hem pantolon hemde ayakkabı ıcın aynı seyı soylemıstı

hoş buldum :) sonunda şöyle tecrübeli birilerinden öneri aldım ne güzel teşekkür ederim simdi biraz daha netleşti kafamda

peki emzik biberon vs. ne almalıyım ilk etapta?

Emzik hiç belli olmuyor canım. Bazı bebekler en kaliteli emziği tutarken, bazıları bakkallarda satılan kahverengi emzikleri tutuyor. O yüzden onu deneyip bulacaksın. Biberon için biz dr.brown almıştık. Gaz önleyici. Ama en minik uçlardan almalısın. Mümkün oldukça biberon kullanmanı tavsiye etmem ama eğer kullanman gerekirse de en ince uçlulardan alırsan süt çok çok yavaş akıyor. Böylece bebek biberonun rahatlığına alışmıyor. Birde cam biberon tercih edilmeli, plastik olanlar koku yapıyor.

Ben altı yumuşak patik gibi olan süslü ayakkabılardan almıştım, onlar çok yumuşak, elbise giydirince, mevlütte felan o ayakkabıları giydirmiştim. Ama normalde hem çorap ve örgü patik giydirdim.

Ben altı yumuşak patik gibi olan süslü ayakkabılardan almıştım, onlar çok yumuşak, elbise giydirince, mevlütte felan o ayakkabıları giydirmiştim. Ama normalde hem çorap ve örgü patik giydirdim.
o dedıklerın rahatsız etmez zaten canım :) ama hep goruyorum mınnacık spor ayakkbılar falan oluyor bebıslerın ayaklarında

sert ayakkabı üzerine basmasa bile ayak yapısını bozuyormuş haklısın
ila süs ise işte süs patikler

bebiş alışverişine başlayan var mı? ben ufak tefek kıyafet aldım ama hangisinden ne kadar almalıyım bilmiyorum siz nasıl yaptınız acaba?
Hosgeldin canım aramıza hayırlı olsun valla bizler coktan başladık almaya valla sen de yavas yavas al cnm benim sormak merak ettin bir sey olursa burdan sana kızlar yardım ederiz yani

Ay canım kolay gelsin yavas yavas yap bende normal işleri yapyorum benim evi tasıma durum var once boş evi temizleyecekim sonra taşıyacak sonra bir temizlik daha yaparım ben hallıları yıkamayıcs verdim sonra da acmadım sıcak diye bu taşındım ebede acmayacağım. 5 ay mersindeyim çünkü kokar yani oyle yani sana da kolay gelsin cnm. :)

kızlar bebişler doğduğunda ev iş yemek vs zor olacak.
Kış için hazırlık yapacak mısınız? Domates konserve vs.
Ben ağustos sonu gibi kış için bana kolaylık sağlaycak şeyleri hazırlamayı düşünüyorum.Malum hem sağlık açısından hemde pratik olması icin.

Hoşgeldin Can'ım ben 0-3 ay ve 3-6 ay karışık aldım 8 tane uzunlu kısalı çıtçıtlı badi,4 tane takım,2 tane hastane çıkışı,6 çorap 2 patik,4 tulum,5 yelek 3 hırka,4 tekli alt, başkaca almıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…