Alışverişleri tamamlamışsınız kızlar, ben daha hiçbişeye elimi sürmedim. Haftasonu döndük ancak valiz boşalt, yıka yerleştir, evi temizle uğraşıp duruyorum. Bu ay bayram tatili olunca bütün harcamayı oraya yaptık. Önümüzdeki ay eksiklerimizi tamamlamayı düşünüyorum inşAllah. Ebebekte 80 TL ye en miniklerinden baston arabalar vardı. Ondan bi tane almayı düşünüyorum. Diğer bebek arabamız çok kaba, tatilde kızımla sürekli dolaştırmak zor oldu. Bana daha hafif bişeyler lazım. Birini kanguruya, diğerini bebek arabasına, sırtımada sırt çantası :)) iyi kas yaparım heralde :))
(BİRAZ UZUN OLDU AMA İDARE EDİN ) :)
selam güzel anneler ne zamandır giremiyordum hep koşturmaca,çok şükür şimdilik yolunda gidiyor bazı şeyler sizlerde iyisiniz inşallah,benim 2 sorum olacaktı tecrübesi olanlar yardım :) yazsınlar lütfen birincisi 26 haftamı bitirmek üzereyim geçenlerde gögsümden süt geldi gerçi artık ağrılar daha fazla olmaya başladı bende bunun zararı var mıdır?? ya da normal mi? ikincisi çalışan anneler 32. hafta izni ve sonrasında alınacak ücretle alakalı kafam karıştı şöyle ki bugün müşavirimize sordum ben normalde 37 e kadar rapor almadan çalışıp sonraya ekletmek istiyordum fakat müşavirim sgk dan eksik para alırsın dedi rapor aldığın hafta kadar yani 37den 3 hafta parası gibi kafam karıştı,birde diyelim 37 ye kadar çalışıp 3 hafta kala aldım raporu toplamda 8+8 olarak hakkımız var kalan haftalar ekleniyor mu??
canım bildiğim kadarıyla izinler 8+8 oluyor ona göre alınıyor ama eğer 37.haftada çıkarsan 3+13 oluyor sonuç olarak 16 haftalık izne çıkıyoruz farkeden birşey olmuyorki(BİRAZ UZUN OLDU AMA İDARE EDİN ) :)
selam güzel anneler ne zamandır giremiyordum hep koşturmaca,çok şükür şimdilik yolunda gidiyor bazı şeyler sizlerde iyisiniz inşallah,benim 2 sorum olacaktı tecrübesi olanlar yardım :) yazsınlar lütfen birincisi 26 haftamı bitirmek üzereyim geçenlerde gögsümden süt geldi gerçi artık ağrılar daha fazla olmaya başladı bende bunun zararı var mıdır?? ya da normal mi? ikincisi çalışan anneler 32. hafta izni ve sonrasında alınacak ücretle alakalı kafam karıştı şöyle ki bugün müşavirimize sordum ben normalde 37 e kadar rapor almadan çalışıp sonraya ekletmek istiyordum fakat müşavirim sgk dan eksik para alırsın dedi rapor aldığın hafta kadar yani 37den 3 hafta parası gibi kafam karıştı,birde diyelim 37 ye kadar çalışıp 3 hafta kala aldım raporu toplamda 8+8 olarak hakkımız var kalan haftalar ekleniyor mu??
Herkese Günaydın,
Sıkıcı bir iş gününde Merhaba
Evimin kadını çocuklarımın anası olamamak ne acı
Bende cocuk odası için ayırdığımız ancak benim bitmek bilmez eşyalarımla dolup taşan odayı sonunda boşaltabildim..
İnsallah önümüzdeki hafta açık ton bir pembeye boyatacağız.
Renk veya ton önerileri olan varsa alabilirim.
Ben pek renk ayirmam :) sen pembeyi srvmedigindendir belkide :)İşte kalıpları küçük canım. Onu göz önüne almak lazım
Ben pembeyi pek sevmediğimdendir : ) pek elim pembeye gitmiyor.
Benim genel sevdiğim renkler mavi, yeşil, lacivert, bej,sarı böyle bendesanırım soğuk renkleri daha çok seviyorum
Kovasıyla maşrapasını bende alıcam, Ağustosta inş. Onları şeffaf renk düşünüyorum da, bakayım oraya gidince bi. Bana kalsa mavi alırım ama pembe pek sanmıyorum
Hosgeldin canim. Iyi cok sukur :) tatilde de eksiklerri tamamlamaya devam yani :)Selam kızlar nasıldınız ben geldim eve Mersin'de yayladayım tel çekmiyordu valla özledim sizi canım canta felan çarşaf aldım gezdim geldim kızlar sizler ne yapyorsunuz nasılsınız :)
İdrar tahlili yapmadan mı fitil verdi bu arada Can'ım şekerle ilgili bir tane daha yaptır yükleme veya kan ver sağlık ocağında da verebilirsin bizim arkadaşAnladım canım ben bugun gittim Dr bana direk fitil yazdı bi tahlil yapmadı bilemedim ama kullaniçam mecbur çünki akıntı kokulu bebeğini suyu falan normal dedi ama inşallah kaçak yoktur bide üstüne şeker testi sonucu yüksek çıkmış diyetisyen gönderdi acayip moralim bozuldu halbuki hiç tatlı tuketmiyorum ama gebeliğe bağlı şeker sanırım 2,5 ayım var mecbur diyet yapıcam Rabbim yardımcımız olsun sağ salim kucağımiza alalım bebislerimizi.
Benim arkadaşta da şeker yüksek çıkmış doktoru tekrar test yapmış düşük çıkmış bazen yüksek çıkabiliyor işte doktordan doktora fark ediyor istersen aç karnına kan ver şekerin bakalım yüksek miAnladım canım ben bugun gittim Dr bana direk fitil yazdı bi tahlil yapmadı bilemedim ama kullaniçam mecbur çünki akıntı kokulu bebeğini suyu falan normal dedi ama inşallah kaçak yoktur bide üstüne şeker testi sonucu yüksek çıkmış diyetisyen gönderdi acayip moralim bozuldu halbuki hiç tatlı tuketmiyorum ama gebeliğe bağlı şeker sanırım 2,5 ayım var mecbur diyet yapıcam Rabbim yardımcımız olsun sağ salim kucağımiza alalım bebislerimizi.
B BirAnneBirEvlat sen tecrübelisin gögsümden gelen süt konusunda yorum yapabilirsin :)
Canım sana sanırım şöyle bir araba lazım
Eki Görüntüle 1859809
Ya da şu daha çok hoşuma gidiyor. Bir youtuber ın fotoğrafı umarım paylaşmama kızmaz ama onun bebek arabası çok hoşuma gittiği için paylaşayım dedim. Kendisini baya takipte ediyorum ben : ) baya faydalı bilgilerini edindim
Eki Görüntüle 1859810
Aynen canım tahlil yapmadan direk fitil verdiİdrar tahlili yapmadan mı fitil verdi bu arada Can'ım şekerle ilgili bir tane daha yaptır yükleme veya kan ver sağlık ocağında da verebilirsin bizim arkadaş
Ben pek renk ayirmam :) sen pembeyi srvmedigindendir belkide :)
Bi bakmissin elinde pembeyle donuyosun
Selam kızlar nasıldınız ben geldim eve Mersin'de yayladayım tel çekmiyordu valla özledim sizi canım canta felan çarşaf aldım gezdim geldim kızlar sizler ne yapyorsunuz nasılsınız :)
Canım benimde ilk gebeliğimde bazen süt bazen su geliyordu son haftalara doğru. Gelebiliyor son zamanlarda normal bir durum.
Güzelmiş bunlar, hiç görmemiştim.
Aynen canım tahlil yapmadan direk fitil verdiaslinda ozeldeki dr da tahlil yapmadan direk fitil yazzmisti valla umursamazlikmi yoksa ezberemi yaziyolar bilmiyorum şeker icinde sağlık ocağına gidicem dediğin gibi tekrar bi baktiriyim inşallah yoktur öyle bişey.
canım merhaba hoş geldin. göğüsten süt gelmesi normal deye biliyorum. vücud süt için hazırlanıyo. ne güzel demek ki sütün olacak(BİRAZ UZUN OLDU AMA İDARE EDİN ) :)
günaydın cnm, dükkanı sen açtın görüyorumGünaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?