-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Can'ım çok geçmiş olsun inşallah normal doğum yapabilirsin de bütün Rahmin temizlenir sende bu ızdıraptan kurtulursun Can'ım

iyi aksamlar cnm evet cnm ya of bu sıra bıraz tuhafım sinirlerim felan işte ne bileyim cnm karmaık duygular of ya =)
Hayırdır Can'ım yoktur umarım birşey bende de oluyor yaa kafam duygularım karışık bi stres hormonlardan

Selen_Ay canım çok geçmiş olsun okurken bile benim canım acıdı sen nasıl dayanıyosun Allah yardımcın olsun

Günaydın anneler Nasılsıniz yarın kontrolüm var ayrıntılı ultrasona ne zaman gireceğimi doktora sorayım mi siz konustunuz mu doktorunuzla

Günaydın anneler Nasılsıniz yarın kontrolüm var ayrıntılı ultrasona ne zaman gireceğimi doktora sorayım mi siz konustunuz mu doktorunuzla
merhaba ben geçen hafta girmiştim bence sor doktoruna o tarih verir 20 dakika falan sürüyordur iyice bütün organlarına bakıyorlar

kızlar toxo plazma testini kaç kere yaptırdınız.. iki değeride negatif çıkan var mı

merhaba ben geçen hafta girmiştim bence sor doktoruna o tarih verir 20 dakika falan sürüyordur iyice bütün organlarına bakıyorlar
Benim doktor bir saat dedi ama bakalım kızlar sağlık ocağımı değiştirdim evime yakın olan yere kayıt yaptırdım iki gün sonra aşı vuracaklar erken olmuyor demi diğer sağlık ocağı 20 mayıs demişti

Günaydın annişler

Can'ım çok geçmiş olsun inşallah normal doğum yapabilirsin de bütün Rahmin temizlenir sende bu ızdıraptan kurtulursun Can'ım

Selen_Ay canım çok geçmiş olsun okurken bile benim canım acıdı sen nasıl dayanıyosun Allah yardımcın olsun

Sağolun kızlar, inş geçer.

Canım doktora gittiğinde bakarsın eğerki doktorun bahsetmez, o zaman sorarsın. Çünkü bazı hastanelerde o detaylı ultrason çekimi olmuyor dışardan randevu alman gerekiyor. Sen işini garantiye al.

ben tetonoz aşısını sorduğumda 18.hafta ve sonrasında toplamda 3 doz yapıyoruz demişti sağlık ocağındaki ebe

bende sağlık ocağında cuma günü olacağım aşımı tetenoz,ama kaç doz bilmiyorum şuan 16/2 deyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…