Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    188
Ben taş gibi olmasını bilmiyorum senin haftanda göre yalancı sancılar başlamış olması gerekiyo hani doğal mı emin değilim ama bildiğim şey bu göğüs kafesi altına ağrı normal, ama sertleşmesini ve sırtını bilmiyorum canım, uzanıp dinlenince falan geçmiyor mu?
işyerindeyim, pek imkanım olmuyo uzanmaya ama evet geçiyor, brackton hicks olabilir mi diyosun? haftaya kontrolum doktora gidince sorarım diyodum ama bilemedim de

işyerindeyim, pek imkanım olmuyo uzanmaya ama evet geçiyor, brackton hicks olabilir mi diyosun? haftaya kontrolum doktora gidince sorarım diyodum ama bilemedim de
Bence öyle ama bu sertlik geçmez ve ağrıya dönüşürse haftaya kadar bekleme derim ben, ama sen bilirsin canım, inşallah önemsiz bir mevzudur doğal ve olağandır 🥹💅

Bence öyle ama bu sertlik geçmez ve ağrıya dönüşürse haftaya kadar bekleme derim ben, ama sen bilirsin canım, inşallah önemsiz bir mevzudur doğal ve olağandır 🥹💅
ay kasılmaları agrıları da tanımıyoruz insan geriliyor, oğlum iyi bence cünkü asla durmuyo sürekli dayak diyorum çok şükür yaramaz bi bey korkutmuyor beni ama bi tık tedirgin de oluyo insan

Benim gibi plasentası önde olan anne adayları hareket hissedemeyince napıyorsunuz? Sağlık ocağına gittim kalp atışı iyiydi ama çok az hareket etti çikolata yedim uzandım sanki bişey seğirdi içerde bebek muhtemelen 🤔 kafayı yemeden kucağımıza alsaydık bi
Dua edip bekliyorum konumunu değiştirsin diye 🤣 napacaz 2/3 gün çok net oluyor sonrası ilk haftalar gibi alıştık artık çok çok huzursuz olursam 1 kere yaptım acile gittim sksksksk sebep bulup ( enfeksiyonvardı) hali hazırda

Maşallah bebise büyümüş ❤️ bende Bayadır bakamadım öyle bi okudum ama çok yazan olmuş umarım herkes iyidir be işler de büyümüştür ❤️ bende bugün yazdırcam iğnemi benim hipor ama ama ben oksapar kullanırken de clanex enox ne varsa piyasada kullandım içerik aynı oluyor hatta enox daha az yakıyordu emzirme dönemi ile birlikte 3 sene kullanmistim
Kuşum ben 10 aydır oksapar kullanıyordum hiçte sorun yaşamadım tedariğinde. Şimdi ilk defa oksapar dışında başka iğne kullanacağım ama dediğin gibi aynıymış içerik hatta enox daha iyiymiş bir kere daha demiştin sen sanırım açıtmıyor diye 😍 1 aydır falan göbeği bırakıp koluma geçmiştik eşim yapıyordu artık kendim yapıyorum koluma iğneyi iyi olur yakmaması 😂

Maşallah kuzum gayet iyi gidiyorsun hayırlısıyla zamanında kucağına al ❤️

Bende Enox kullanmıştım ilk hamileliğim de Kıbrıs’ta oksapar yok satılmıyor diye ama içeriği tamamen aynı sadece ismi değişik hatta ben enox daha çok sevmiştim daha az acıtıyordu
Amiiiin aminnn kuşum hepimiz sağlıkla hayırlısıyla tam vaktinde alalım inşallah 🩷
Evet canım öyleymiş valla bakalım benim de üç adet oksapar iğnem kaldı onlar bitince enoxu yapmaya başlayacağım 😍

Eklentiler

• IMG_8296.webp
    IMG_8296.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG_8295.webp
    IMG_8295.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 63
Günlerdir bu beşiğin stoğunu kovalıyorum,artık namus meselesine döndü benim için :D
İzmirden İstanbul’a naklettircem artık yetoo 🔪🔪
Yaaaa sen böyle diyince hemen baktım Antalya’da da stok yok olarak gözüküyor olsaydı sana alıp gönderirdim 🥹

kızlar benim karnım taş gibi ve gögsümün altına batıyo, 30. haftadayım, normal mi bu?, oğlum hareketli baya o yüzden korkmuyorum ama sırtım ve tam sütyenimin altında bi batma var normal mi bu ?
Sertlik hep mi var arada mı oluyor hep var hiç geçmiyorsa o genelde rahim büyümesi ve bebekten olabilir ama yine de doktoruna sormanda yarar var. Kaburga ağrısı ise rahim büyüyor ve baskı yapıyor Buda kaburga ağrısına neden oluyor. Ben dünden beri çekiyorum o ağrıyı telaşlanacak bişey değil ama sertliği sormanı tavsiye ederim. Yalancı doğum kasılması da olabilir öyleyse zaten korkulacak durum yok rahim doğuma hazırlık yapıyor bu hemen doğuracaksın demek değil☺️

Bu arada kızlar benim yenidoğan için 1 tane hastane çıkış seti,3 tane üst alt takım,1 kısa 4 uzun kollu zıbınım varmış.
3-6 ay içinse 6 uzun 1 kısa zıbın,3 tane alt üst takım,2 tane alt,1 tane de tulumum varmış.
Bunlara birkaç kısa kollu zıbın ve alt eklesem yenidoğan için yeterli olur sanırım değil mi? Sonraki aylara da ona göre eklerim

Yaaaa sen böyle diyince hemen baktım Antalya’da da stok yok olarak gözüküyor olsaydı sana alıp gönderirdim 🥹
Ayy çiçeğim düşünmen yeter 🌸
Peki kurulmuş halinin de fotoğrafı varsa atabilir misin? Mağazada gördüm ama gördüğümde emin değildim almak istediğimden,şimdi bulamadıkça daha çok istiyorum :D

Ayy çiçeğim düşünmen yeter 🌸
Peki kurulmuş halinin de fotoğrafı varsa atabilir misin? Mağazada gördüm ama gördüğümde emin değildim almak istediğimden,şimdi bulamadıkça daha çok istiyorum :D
Ay keşke olsa ciddiyim gönderirdim ne olcak 🩷
Biz de ikeada görünce çok beğendik odasıyla da çok uyumlu oldu güzel de kullanırız iyice büyüyene kadar diye düşündük 🥹

Eklentiler

• IMG_8301.webp
    IMG_8301.webp
    47,4 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG_8302.webp
    IMG_8302.webp
    51,6 KB · Görüntüleme: 60
Merhaba ben24 haftalık hamileyim ama rahimde hunileşme ve kısalma var amacım Eylül'e kadar yetişmek. Benim durumumda olan var mı acaba

Ay keşke olsa ciddiyim gönderirdim ne olcak 🩷
Biz de ikeada görünce çok beğendik odasıyla da çok uyumlu oldu güzel de kullanırız iyice büyüyene kadar diye düşündük 🥹
Aayyyy çok güzel gerçektennn 🥹
Ben de cocikime bu zürafadan aldım :D daha odaya dair bir şeyi yok ama zürafası var oğlumun 😂

Back
X