-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Top gibi gelen yer genelde kalçası oluyor :KK46:
Ayak olduğunu şöyle hissediyorum, parmak kadar bile uzun olmayan bir çıkıntı ardı yok yani :KK46:

Arabanızı güle güle kullanın canım

Ben araba almıştım, ekstra kuzenim de alıyor onu da bahsetmiştim canım. Almanyadaki kuzenime ordan baksın diye tembih etmiştim ya, aldığımı söylememiştim daha bakıyor diye. O da bi arabayı beğenmiş hediye olarak alıyor hem de yaaa:KK23: gerçekten çok mahçup oldum

Bu arada ikea ya bakarken bi halıyı çok beğendim, sanırım bunu alırım bebeğimin odasına:KK68:

Eki Görüntüle 1859311
aaayyy doğru söylüyon canım unuttum ben senin araba aldığını hemde hediye gelceğini sen yazınca hatırladım okuduğumu :D
totosu olabilir canım bende kafası mı totosu mu karar veremedim ;) birde bizim bebişler 27.haftadan sonra mı son pozisyonlarını alcaklar doğum kanalına giriyolarmış ya.ben daha haftaya cuma gitcem doktora nasipse zaman geçmiyo :(
bu arada halı çok güzelmiş ben hiç görmedim ikeada böyle bişi yeni mi acaba?

bende 10 gunde bir oluyor o geniz ağrısı birkaç saat sesim kesiliyor. Sonra kendiliğinden düzeliyor.
Bende üşüttüyorum diye düşünüyordum,ama sonra düşününce baby yukarı çıktıkça mideyi sıkıştırıyor ve bu mide acı suyun boğaza kadar çıkmasına sebep oluyor özellikle birşey yiyip içip hemen yatınca.O acı su boğazı yakıyor,tahriş ediyor. bence bende ki ondan oluyor.Reflü.

Reflümüdür bilmiyorum ama boğaz ağrısıyla hayat geçirmiş biri olarak bana boğaz ağrısının belirtisi gibi geliyor canım.
Bendeki dünden beri hiç düzelmedi. Bildiğin alev alev yanıyor

aaayyy doğru söylüyon canım unuttum ben senin araba aldığını hemde hediye gelceğini sen yazınca hatırladım okuduğumu :KK70:
totosu olabilir canım bende kafası mı totosu mu karar veremedim :KK66: birde bizim bebişler 27.haftadan sonra mı son pozisyonlarını alcaklar doğum kanalına giriyolarmış ya.ben daha haftaya cuma gitcem doktora nasipse zaman geçmiyo :KK43:

Unutmak normal canım günde kaç kişi yazışıyoruz burda.
Ben 26. haftada gittim hala yandı kızım ama bence doğum kanalına bugün girdi. Diyorum ya pozisyonunu değiştirdi kızım ve artık tekmelerinin yeri çok değişti.

Ben de devlet hastanesindeki doktordan randevuyu aldım, haftaya perşembe gidicem nasipse. Ayrıca uyuşmalarımı söylemeyi unuttum ya doktora ordakine söylicem

Halı yeni diye geçiyor canım. Olaki Ankarada bulamazsam, kardeşimden isticem. İstanbulda kesin vardır.

aaayyy doğru söylüyon canım unuttum ben senin araba aldığını hemde hediye gelceğini sen yazınca hatırladım okuduğumu :KK70:
totosu olabilir canım bende kafası mı totosu mu karar veremedim :KK66: birde bizim bebişler 27.haftadan sonra mı son pozisyonlarını alcaklar doğum kanalına giriyolarmış ya.ben daha haftaya cuma gitcem doktora nasipse zaman geçmiyo :KK43:
benimki geçen hafta kontrolde doğum pozisyonundaydı ne zaman geçtiyse artık:KK46::KK45:ayaklarını mideme mideme vuruyor sanki minnoşum

Reflümüdür bilmiyorum ama boğaz ağrısıyla hayat geçirmiş biri olarak bana boğaz ağrısının belirtisi gibi geliyor canım.
Bendeki dünden beri hiç düzelmedi. Bildiğin alev alev yanıyor

Unutmak normal canım günde kaç kişi yazışıyoruz burda.
Ben 26. haftada gittim hala yandı kızım ama bence doğum kanalına bugün girdi. Diyorum ya pozisyonunu değiştirdi kızım ve artık tekmelerinin yeri çok değişti.

Ben de devlet hastanesindeki doktordan randevuyu aldım, haftaya perşembe gidicem nasipse. Ayrıca uyuşmalarımı söylemeyi unuttum ya doktora ordakine söylicem

Halı yeni diye geçiyor canım. Olaki Ankarada bulamazsam, kardeşimden isticem. İstanbulda kesin vardır.
benimki hala yanlardan,göbeğimden tekme atıyo bugün hala dönüyo herhalde.bakalım beklicez mecburen kontrolü hatta bu arada sorcaklarımı not ediyorum.birde kasılma yaşayanlar oluyormuş çok şükür bende yok ama bende mi sorun var diye düşünmeye başladım.herkeste olması mı lazım acaba bu kasılmalar?

ikeanın sitesinden sipariş verebiliyorsun canım ben izmir mağazasında bulamamıştım aradığım bi ürünü netten sipariş vermiştim adrese kadar getirmişlerdi.

benimki hala yanlardan,göbeğimden tekme atıyo bugün hala dönüyo herhalde.bakalım beklicez mecburen kontrolü hatta bu arada sorcaklarımı not ediyorum.birde kasılma yaşayanlar oluyormuş çok şükür bende yok ama bende mi sorun var diye düşünmeye başladım.herkeste olması mı lazım acaba bu kasılmalar?

ikeanın sitesinden sipariş verebiliyorsun canım ben izmir mağazasında bulamamıştım aradığım bi ürünü netten sipariş vermiştim adrese kadar getirmişlerdi.

Herkeste olacak diye bi şart yok canım

Belki de senin ağrı eşiğin yüksek hissetmiyorsun?

Ayrıca herkes bir olmadığı gibi her bebişte bir değil, meraklanma döner :KK46: ağırdan alıyo belki seninki :KK45:

Halıyı dediğin gibi netten verebilirim canım ama kardeşim mobilya türevi ürünleri kesinlikle netten sipariş vermemi istemiyor.

Herkeste olacak diye bi şart yok canım

Belki de senin ağrı eşiğin yüksek hissetmiyorsun?
Ayrıca herkes bir olmadığı gibi her bebişte bir değil, meraklanma döner :KK46: ağırdan alıyo belki seninki :KK45:

Halıyı dediğin gibi netten verebilirim canım ama kardeşim mobilya türevi ürünleri kesinlikle netten sipariş vermemi istemiyor.
belki hissetmiyorumdur canım belkide sabah akşam işe gidip gelirken 25er dakika yürüyorum onun faydası mı oluyor bilmiyorum.
bizim bebiş zaten bana çektiyse tembel olcak galiba :D bakalım sağlıklı olsunda döner Allah'ın izniyle vakti geldiğinde.
ben kitaplık almıştım netten ama kardeşin neden öyle dedi anlamadım vardır herhalde bir bildiği

belki hissetmiyorumdur canım belkide sabah akşam işe gidip gelirken 25er dakika yürüyorum onun faydası mı oluyor bilmiyorum.
bizim bebiş zaten bana çektiyse tembel olcak galiba :KK70: bakalım sağlıklı olsunda döner Allah'ın izniyle vakti geldiğinde.
ben kitaplık almıştım netten ama kardeşin neden öyle dedi anlamadım vardır herhalde bir bildiği

Yürümenin elbetteki çok faydası var canım. Bunun faydasını görürsün doğum anında inş.
Döner meraklanmaaa

Benim kız da muhtemelen bana çekti normal zamanda uyuşuk :KK45:
Ultrasonda tek parmağını bile kıpırdattığını görmedim.
Yalan olmasın geçenki gittiğimizde ayaklarını bi salladı :KK45: onun dışında tek hareket görmedik ya
Eller yanda tosun gibi yatıyor :KK45:

Valla canım işte istemiyor, kargodan doğan sıkıntılar çok oluyormuş. Durduk yere uğraşırsın diyor.

Yoksa bizim burda bi arkadaş. 2 mobilya almış netten, gardolabında bi sıkıntı çıkmamış, kitaplığınde bi sıkıntı varmış geri yollamış.
Sonra yeniden aldı. Hala bizi bekliyor kurucaz :KK45:

Yürümenin elbetteki çok faydası var canım. Bunun faydasını görürsün doğum anında inş.
Döner meraklanmaaa

Benim kız da muhtemelen bana çekti normal zamanda uyuşuk :KK45:
Ultrasonda tek parmağını bile kıpırdattığını görmedim.
Yalan olmasın geçenki gittiğimizde ayaklarını bi salladı :KK45: onun dışında tek hareket görmedik ya
Eller yanda tosun gibi yatıyor :KK45:

Valla canım işte istemiyor, kargodan doğan sıkıntılar çok oluyormuş. Durduk yere uğraşırsın diyor.

Yoksa bizim burda bi arkadaş. 2 mobilya almış netten, gardolabında bi sıkıntı çıkmamış, kitaplığınde bi sıkıntı varmış geri yollamış.
Sonra yeniden aldı. Hala bizi bekliyor kurucaz :KK45:
amin canım inşallah o yürüyüşler işime yarar.
bizimkide her gittiğimizde uyuyo,eli suratında oluyodu ilk defa geçen muayenede kıpır kıpırdı birde el parmaklarını oynattığını gördüm ama bu seferde poz vermedi bir türlü nazlandı.
olsun canım bulursun inşallah ankarada nasip kısmet hep bu işler.

Nasilsiniz kizlar :)
iyiyiz canım sen nasılsın nerelerdesin??

bizimkide her gittiğimizde uyuyo,eli suratında oluyodu ilk defa geçen muayenede kıpır kıpırdı birde el parmaklarını oynattığını gördüm ama bu seferde poz vermedi bir türlü nazlandı.

Iyiyim canim cok sukur bir kac gun hastaydim sanirim usuttum.

geçmiş olsun canım bu ara sıcaktan farketmiyoz mu ceryanda mı kalıyom bilmiyorum bende üşütmüşüm galiba karnım kasıklarım ağrıyo bugün.gerçi sabaha göre daha iyiyim çok şükür.

kızlar bizim depo olarak kullandığımız oda doldu bebişin eşyalarıyla,kolilerle.dolabını ikeadan almıştık zaten acaba diyorum açıp monte etsek mi?en azından kıyafetlerini poşetli olarak dolabın içine sokarım.ama erken mi daha kurmak için karar veremedim?

geçmiş olsun canım bu ara sıcaktan farketmiyoz mu ceryanda mı kalıyom bilmiyorum bende üşütmüşüm galiba karnım kasıklarım ağrıyo bugün.gerçi sabaha göre daha iyiyim çok şükür.
Dikkat edelim canim :/ sicak diye aciyoruz her yeri :/
kızlar bizim depo olarak kullandığımız oda doldu bebişin eşyalarıyla,kolilerle.dolabını ikeadan almıştık zaten acaba diyorum açıp monte etsek mi?en azından kıyafetlerini poşetli olarak dolabın içine sokarım.ama erken mi daha kurmak için karar veremedim?
Kurun derim canim :) dolap aldik demistim bizim dolap geldi bir kac gun havalndi simdi astim kiyafetlerini yikayana kadar kutuluda olsa bazi esyalari gidip gelip seviyorum :) ya ama benim minnosumun cok az esyasi var alacaklarim var ama koca bir dolabi doldurmazki yinede :) masallah size

Kurun derim canim :) dolap aldik demistim bizim dolap geldi bir kac gun havalndi simdi astim kiyafetlerini yikayana kadar kutuluda olsa bazi esyalari gidip gelip seviyorum :) ya ama benim minnosumun cok az esyasi var alacaklarim var ama koca bir dolabi doldurmazki yinede :) masallah size
canım bizimde beşik ve dolap ikeadan zaten 4 parça kutu onlar yer kaplıyo.beşiğin yatağı var.haftasonu araba ve puset aldık onlar var.kıyafetler var 3 poşet falan.birde küvet var oda doldu.zaten odada masa,fazla halılar çamaşırlık vs. vardı depo olarak kullandığımızdan şimdi adım atılmıyo odada ;)

Bence erken değil ilerde zor olcak yapmak bende hafta sonu yerleştirecek artık:spor:

Yarar canım en önemli şey yürümek zaten
Ben bu ara bol denize girmeye çalışıyorum, hatta geçen Sinopta eşim bırak makarnayı yüzmeye çalış diye teşfik etti beni. O bahane ile biraz uğraşınca kollarım ve baldırlarım çok yorulmuş, o yüzden 2 gün pert yattım ya
:KK45:

Geçmiş olsun canım. İnsan hep sıcak havalara aldanıyor.
Bizde gece pencere açık yatıyoruz, sanırım ben de ondan üşüttüm :hasta: genzim yanıyo benimde

Yine senin kararın canım ama ben almış olsam kurarım. Kurunca da bikaç gün boş bekletiyorsunuz, kokusu gitsin bi...
Bizim bebek odası da aynı senin durumda, bildiğin karsamba odası.
Şimdi bir dolap alıcam; oturma odası olan küçük bir odam var oraya kurucam. Misafir için olan yorganlarım, yastıklarım, nevresimlerimi o dolaba düzenli koymayı düşünüyorum.
Bebeğin odasındaki balkona da bi plastik dolap alayım diyorum, diğer ıvır zıvırları koymak için. Herşey derli toplu durur en azından.

Yakında bizde alıcaz eşyalarını inş. Ama biz muhtemelen kardeşimi beklicez, montajı ben yapayım dedi.
Dolabı kurunca zaten eşyalarını yıkar, ütüler kaldırırım ben, ondan sonra çok kalmamış oluyor.

Ayrıca bebek bakım çantasına da bakıcam ben Ankarada, burdaki mağazalarda istediğim model yok.
Ve hastane çantasının içine koyduğum herşeyi ayrı ayrı poşetlicem. Bunu da diğer topiclerde öğrenmiş oldum. Sonrasında temiz de pis de birbirine girmiyormuş. Çünkü sen ilgilenemiyorsun o sırada eşyalarla, artık yanında kim varsa... Hatta üstüne etiket bile yapıştıracaklardı. Hani eline alan bilsin, yanlış bişeyi karıştırıp açmasın diye

Ha bu arada geçen hafta kraftın bebek çantalarına baktım. İyi güzeller de ağırlar, boşken hem de..... Onun içine dünya eşya sığacak, sonrasında ne olur o :olamaz: Lassig alıcam muhtemelen ben.

Şimdilik dolmazki canım. Zamanla sığmayacak bile inş. : )

canım bizimde beşik ve dolap ikeadan zaten 4 parça kutu onlar yer kaplıyo.beşiğin yatağı var.haftasonu araba ve puset aldık onlar var.kıyafetler var 3 poşet falan.birde küvet var oda doldu.zaten odada masa,fazla halılar çamaşırlık vs. vardı depo olarak kullandığımızdan şimdi adım atılmıyo odada :KK66:

Senin baya baya bişeyler var canım maşallah. Kurunca ne güzel olur :anne:

Otacı nın bitkisel boğaz pastilleri var canım, hamileler kullanabiliyor. Bide immumax ti sanırım adı, ballı bi boğaz spreyi. Bana doktorum hamileyken yazmıştı bunları.

Sağol canım. :KK60:

Şimdi daha iyi gibi ama yarın da aynı olursa dediklerini alayım bari

Back
X