günaydın kızlarrr...
aynen canım şimdiden çok çabuk yorulmaya başladım dün eşime söyledim zaten haftaiçi bigün kuralım diye tamam dedi
bende elimden geldiğince denize giriyorum ama düz yüzemiyorum kollarımı kaldırınca karnım kasılıyomuş gibi geliyo bende geri geri yüzüyorum yada köpek gibi yüzüyorum
şimdiden ben yorulmaya başladım canım dün biraz çamaşır katladım nefes nefese kaldım.eşime söyledim bu haftaiçi kurcaz inşallah.koku olayını hiç düşünmemiştim genelde ikeanın mobilya kokusunu sevdiğimden hiç havalandırmadım.
kıyafetleri bende şimdiden yıkayıp ütülemek istiyorum hatta ay sonuna çantamı falan hazırlamak istiyorum ama erken diyip duruyorlar canımı sıkıyorlar.birde yıkayıp ütüleyip assam dolapta tozlanır mı oda var.o poşetleme olayını bende yapcam ama herhalde sadece hastaneye götürceklerimi yaparım evdekilere yapmam.
bebek çantası bir tane beğendim ama hiç bir yerde bulamıyorum.kuzenim aynı çantadan çeşmeden aldı haftasonu çeşmeye gidebilirim bir çanta için

normal bebek çantalarını sevmiyorum ben çok büyük geliyo belki istediğimi bulamazsam almam başka çanta normal sırt çantası kullanırım
benim çoğu eşyam alındı canım bir kaç tulum,çıtçıtlı falan alcam birde dönence falan bikaç parça kaldı.
aynen canım şimdiden nefes nefeseyim odadan odaya gidene kadar :)
dolabı bu hafta kurcaz inşallah artık kıyafetleri ne zaman yıkarım bilmiyorum bana kalsa hemen yaparımda erken diye tutuyorlar beni

birde şimdi yıkasam dolapta tozlanır mı diye düşünüyorum
daha önce aldığımız mobilyaların kokusunu sevmiştim ama şimdi rahatsız eder mi kokusu var mı bilmiyorum ama havalandırırım yinede.
kıyafetler için bende roxy granül sabun aldım onla yıkıcam herkes onu tavsiye ediyo.
senin çok az kalmış canım.darısı başımıza inşallah sağlıcakla.
canım bende geçen gittiğimde hiç bi şikayetim yoktu doktor idrar tahlilinden enfeksiyon olduğunu görüp antibiyotik vermişti 5 gün.bebişimin hareketlerini daha az hissetmiştim hatta antibiyotikten mi diye düşünüp vazgeçmiştim denk gelmiştir ondan değildir diye ama şimdi sen söyleyince olabilir mi diyorum..