-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Kizlar yenidoğan kıyafetleri cocuklar kac gün giyiyor acaba?gerci cocugun boyu kilosuyla da alakali...ortalama ne kadardir acaba..ona gore bikac bisey daha alcam eksikse..2 tane hastane çıkış seti var zaten.ekstradan yenidogan zibinlsr var bolca.alt giyim 2 3 tane alayim yeter diyorum
Hastane cikislari iki boy oluyor canim 50 ve 56 cm ben alirken 56 cm olanlari aldim. Bu sekilde biraz daha uzun giyer diye :) onun disinda 0-3 ve 3-6 ay aldim

Günaydın kızlar valla okuyamadım yazdıklarınızı esim asker yolladım Mersin'de yayladayım simdi Burda tel çekmiyor ama girmeye çalışacakım bu sıra bellim ağrıyor yatamıyorum uykum var iştah bir açıldı sormayın ve çevremde herkez doğuruyor cok tatlılar ve ebebek te indirim var mı kızlar :)

Günaydın kızlar valla okuyamadım yazdıklarınızı esim asker yolladım Mersin'de yayladayım simdi Burda tel çekmiyor ama girmeye çalışacakım bu sıra bellim ağrıyor yatamıyorum uykum var iştah bir açıldı sormayın ve çevremde herkez doğuruyor cok tatlılar ve ebebek te indirim var mı kızlar :)

Allah kavuştursun,sağlıkla gidip dönsün inşallah. :)
oooh mis gibi yayla bizler burda şehirde pişiyoruz hiç sorma.
Benimde birden iştahım açıldı,ama senin orada ki temiz hava açmıştır iştahını,bebeğin güzel güzel oksijen gitsin,yarasın inşallah.
Ebebekte ekstra bir indirim yok.2 hafta önce tekstil ürünlerinde ki indirim dışında minik bebedor aksesuarlarında az inidirm yapmıştı en son.

Selam kızlarr akıntı durumunuz nedir acaba ? Benim beyaz kremsi akıntım var günde nerdeyse 2 kere iç çamaşırımı değiştirmem gerekiyo günlük ped kullanmazsam onun dışında bazen beyaz kremsi akıntı nokta kadar olup etrafı ıslanmış oluyo .
Birde bingonun kuzumun kokusu diye bi yumuşatıcısı çıkmış hiç denk gelip koklayan var mı 2 gündür marketteyim biraz bakındım ama göremedim ben de kokı hastalığı var da birazcık güzelse kendi çamaşırlarım da kullanıcam :halay:

Allah kavuştursun,sağlıkla gidip dönsün inşallah. :)
oooh mis gibi yayla bizler burda şehirde pişiyoruz hiç sorma.
Benimde birden iştahım açıldı,ama senin orada ki temiz hava açmıştır iştahını,bebeğin güzel güzel oksijen gitsin,yarasın inşallah.
Ebebekte ekstra bir indirim yok.2 hafta önce tekstil ürünlerinde ki indirim dışında minik bebedor aksesuarlarında az inidirm yapmıştı en son.
Sagol CNN evet güzel hava 3 gündür yağmur havası var bir kac eksik var onları alcakım :)

Güle güle kullanın :KK66:
Sagol canim insallah :)
Güle güle güzel günlerde kullanın canımm ne güzel en büyük takıntı gıtmıs :))
Sagol canim :)) ay gercekten oyle oldu zor parcaydi :D simdi birde anne yani besik lazim bakalim.. Aslinda bi tane aklomdaydi 100-150 tl falan ama tam emin olamayinca almadik. Cok yoruldum ya ayak parmagim bile agriyor :/

selam kızlar dönence aldınız mı beşik için önerceğiniz bir marka model var mı?

selam kızlar dönence aldınız mı beşik için önerceğiniz bir marka model var mı?

okuduğum kadarıyla bebekler ilk aylarda siyah beyaz zıt renklere karşı çok tepki veriyormuş,dikkatlerini çok çekiyormuş, algısını artırıyormuş.Hatta siyah beyaz kart ve kitaplar var bebeğe ilk ay itibari ile gösterilen bebekler çok seviyormuş.
Diğer dönenen ,müzikli olan dönence için hatta otizime sebep oluyor diyende var.Henuz dönence alma kısmına geçmediğim icin tam incelemedim ama bir yerde okumuştum.

WİMMER FERGUSON.webp

Back
X