-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
canım güle güle kullan bizde ana kucağı gibi birşey almayı düşünüyoruz bakalım daha bulamadık

ben e- bebek e gittim.Orada ki seçeneklere baktım.
Baby&plus 6 in 1 beğendim.
Müzik ,otomatik sallanması yok.
ama diğerler modelleri çok kısa süre kullanabiliyorsun,bir kaç ay .
bu ilk aylar hem beşik oluyor,hem oturma mama yedirme anakucağı oluyor,taşıma kapasitesi diğerlerinden yüksek.
Misafir geldiğinde,mevlütlerde salonda uyanıkken yanında durur,bebeği kucağa almaz ordan severler.Büyüdüğünde iş yaptığında yemek vs, salonda onun içinde oturur, oyuncakları ile oynar,yemeğini yedirirsin.
Satış temsilcisinde en mantıklısı bu,tavsiye ederim dedi,yorumlarda gayet iyi.

bu ilk aylar hem beşik oluyor,hem oturma mama yedirme anakucağı oluyor,taşıma kapasitesi diğerlerinden yüksek.
Misafir geldiğinde,mevlütlerde salonda uyanıkken yanında durur,bebeği kucağa almaz ordan severler.Büyüdüğünde iş yaptığında yemek vs, salonda onun içinde oturur, oyuncakları ile oynar,yemeğini yedirirsin.
bakayım bende bi canım anlattıklarından güzele benziyo

Kızlar sanırım hava burda da aynı sıcak olacak gibi. Hafiften ter basmaya başladı bile
Ama temizliğe mecburuz bugün yapamazsak daha olmaz.
Çünkü yarın doktor randevumuz var ordan gelince de iş yapılmaz. Bir sonraki gün malum...

Haydi bi gayret diyim de kalkayım ben : )
Iyiki kardrsin var canim doguma kadar kalacak mi

Günaydın kızlaar sıcaktan uyuyamadım gece yaaa ilk defa kış gelsin istiyorum galiba :))
Bendee :) kis olmasada sonbahar

ayy kayınvalidemde öyle diyip duruyo ama benim hiç umudum yok daha yaz geç geldi zaten

canım güle güle kullan bizde ana kucağı gibi birşey almayı düşünüyoruz bakalım daha bulamadık
Malesef mevsimler birbirine girdi artik :)

eminönü mısır çarşısının kapısının baktığı mehmet efendi kahvecisinin olduğu sokakta ikram kağıt,plastik,çelik standtlar,sepetler,plastik kadeh bardaklar vs var çeşit çeşit.
Ne ikram edeceğine bağlı değişir,şekil şema :)

Kullan atlık malzeme daha iyi bence,hastane çıkışı hepsini at bebeği,çantanı al çık ,benim düşüncem,tercihim tabii :)

ay bencede doğru söylüyorsun :) çok sağol eylülde bakayım oralara serinlesin havalar,ben loğusa şerbeti isimli çikolata veya başka bişey kurabiye yaparım yeterli olur herhalde

Ben de alsam mı acaba diye aklımda soru işaretleri oluyor

Alacaksam olsam bile muhtemelen doğumdan sonra olur gibi...

Iyiki kardrsin var canim doguma kadar kalacak mi

Bendee :) kis olmasada sonbahar

Malesef mevsimler birbirine girdi artik :)

Yok canım doğuma kadar kalamaz ki, okulu var
Ama şimdi bile iyiki var. Sağolsun elim kolum :KK200:

Kurban bayramında geri götürücez nasipse

Ben de alsam mı acaba diye aklımda soru işaretleri oluyor

Alacaksam olsam bile muhtemelen doğumdan sonra olur gibi...

Yok canım doğuma kadar kalamaz ki, okulu var
Ama şimdi bile iyiki var. Sağolsun elim kolum :KK200:

Kurban bayramında geri götürücez nasipse
Anladim canim dedigin gibi bu kadar yardimi bile yeter :)

Ya bende yazını okuyunca heyecan bastı, sona yaklaşyoruz yavaş yavaş :anne::nazar::halay:
Evet canım daha da heyecanlandırayımmı:KK45: hastane çantamızı hazırlarken bu tül keselerin içine ayrı ayrı çamaşırları koyabiliriz biryerde görmüştüm şık duruyor büyüklü küçüklü ebatları var havlu kesesi diye geçiyor

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 23
Slm kızlar dün Dr gittim kontrole tartiya çıktığımda hiç kilo almadığını gördüm şu zamana kadar aldığım kilo 4 kilo Dr ma bu durum bebeği etkilermi dedim oda 9 aylık sürede en az 8 kilo almanın gerekli olduğunu eger daha az kilo alırsam doğum sonrası bebekte sarılık olma ihtimalinin ve enfeksiyon kapama oranının biraz daha yüksek olduğunu söyledi acaba aranızda benim gibi fazla kilo almayan varmı yada bu konuyla ilgili bi şeyler bileniniz inanılmaz moralim bozuldu gerçi daha doğuma 8 hafta var belki bu sürede Kilo alirim
diyecem ama şimdiye kadar hiç almamış olmak beni korkutuyor ve sanırım tartıda gördüğüm 4 kiloda bebek ve plesanta falan olsa gerek.

Slm kızlar dün Dr gittim kontrole tartiya çıktığımda hiç kilo almadığını gördüm şu zamana kadar aldığım kilo 4 kilo Dr ma bu durum bebeği etkilermi dedim oda 9 aylık sürede en az 8 kilo almanın gerekli olduğunu eger daha az kilo alırsam doğum sonrası bebekte sarılık olma ihtimalinin ve enfeksiyon kapama oranının biraz daha yüksek olduğunu söyledi acaba aranızda benim gibi fazla kilo almayan varmı yada bu konuyla ilgili bi şeyler bileniniz inanılmaz moralim bozuldu gerçi daha doğuma 8 hafta var belki bu sürede Kilo alirim
diyecem ama şimdiye kadar hiç almamış olmak beni korkutuyor ve sanırım tartıda gördüğüm 4 kiloda bebek ve plesanta falan olsa gerek.
Yemiyormusun yoksa bunyen hep boylemiydi ? Ben normal sekilde yedigim halde aliyorumda aliyorum :/ iki turlude kotu

Evet canım daha da heyecanlandırayımmı:KK45: hastane çantamızı hazırlarken bu tül keselerin içine ayrı ayrı çamaşırları koyabiliriz biryerde görmüştüm şık duruyor büyüklü küçüklü ebatları var havlu kesesi diye geçiyor

Çokta güzel olur aslında ne nerde biliriz karışmaz çantalar :spor:

Canım öncelikle geçmiş olsun. Normaldede yapısal olarak fazla kilo almayan bir bünyen var ise ben doktorun söylediklerinin olabileceğini sanmıyorum. Ama normalde alıcı bünyen varsa ve almıyorsan sorun olabilir.
Mesela ben normalde çabuk kilo alırım dikkat etmezsem, suandada aşırı yemememe ragmen fazla fazla alıyorum, doktorum kızıyor ama yapabileceğim birşey yok.
Birde bebeğin kilosu haftana göre normalse bence hiç düşünme.
Her bebekte sarılık ve enfeksiyon riski olabiliyor doğumdan sonra bildiğim kadarıyla.

ay bencede doğru söylüyorsun :) çok sağol eylülde bakayım oralara serinlesin havalar,ben loğusa şerbeti isimli çikolata veya başka bişey kurabiye yaparım yeterli olur herhalde

bencede çikolata,lohusa şerbeti yeterli,
yanına birşey yapacaksan kurabiye,cupcake vs onlar ekstra ikram oluyor.
Aslında doğuran arkadaşlarımdan biliyorum.
Doğum sonrası anne yanında fazla durmak doğru değil,
gaz çıkarma sıkıntısı olabiliyormuş.
Ziyaretler ne kadar kısa o kadar iyi ;)

evet geçsin artık sıcaklar hayatımda ilk kez kışı özledim ödem de yapıyor sanırım sıcak elim ayağım şişiyor:skandal:

Şişlik bende de inanılmaz fazla oluyor sıcaklardan 2 num. büyüdü ayaklarım :oops:
Balon gb oluyor havalanacağım die korkuyorum :-)
Parmaklarımda şiş, doktor normal dedi.

Kızlar bence de sıcaklar bir an önce geçsin :KK45: ama kışta gelmesin yaaa

Bunlar da güzelmiş canım
Ben tek tek şu ağzı kapaklı dolap poşetleri var ya onlara koyup etiketlicem üstünü
Çünkü hangi parçanın ne olduğunu annemler bilmez, o yüzden etiketli olursa eline aldığının hem ne olduğunu bilirler hem de diğer batan eşyaların pisi bulaşmamış olur diye düşünüyorum ben de.. Gerçi bi tane de boş poşet koyucam hem bebek çantasına, hem de benim çantaya...

Mankenmiydi, sanatçımıydı birinin 9 ay sonunda 6 kilo filan aldığını anımsıyor gibiyim canım.
İnş. doktorun bahsettiği gibi sorunlarla karşılaşmazsın.

İlla bebek iyi beslensin diyorsan; dün daisy e de yazdım, hergün mutlaka 5-6 diş ceviz, 10-15 adet fındık, 1 tane muz ve mutlaka yoğurt değilse süt ürünleri tüket.

Hani sana kilo aldırmazsa bile bebeğine bunlar çok iyi gelir.
Allahın izniyle de bişey olmaz inş.

Şişlik bende de inanılmaz fazla oluyor sıcaklardan 2 num. büyüdü ayaklarım :oops:
Balon gb oluyor havalanacağım die korkuyorum :-)
Parmaklarımda şiş, doktor normal dedi.

Biz şişmeye müsaittiz
ama ayak şişilikler biraz
ortopedik tabanı olmayan ayakkabılar giyince daha da artıyor

Back
X