-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Yemiyormusun yoksa bunyen hep boylemiydi ? Ben normal sekilde yedigim halde aliyorumda aliyorum :/ iki turlude kotu
Ya aslında çok abartılı yemiyorm ama bünyem pek öyle kilo alır cinsten değil ama oğluma 45 kiloyla hamile kaldım 61 kiloya doğuma gittim kızıma ise 56 kiloya hamile kaldım ve suan 30. Haftamdayim 60 kiloyum: (

Kızlar bence de sıcaklar bir an önce geçsin :KK45: ama kışta gelmesin yaaa

Bunlar da güzelmiş canım
Ben tek tek şu ağzı kapaklı dolap poşetleri var ya onlara koyup etiketlicem üstünü
Çünkü hangi parçanın ne olduğunu annemler bilmez, o yüzden etiketli olursa eline aldığının hem ne olduğunu bilirler hem de diğer batan eşyaların pisi bulaşmamış olur diye düşünüyorum ben de.. Gerçi bi tane de boş poşet koyucam hem bebek çantasına, hem de benim çantaya...

Mankenmiydi, sanatçımıydı birinin 9 ay sonunda 6 kilo filan aldığını anımsıyor gibiyim canım.
İnş. doktorun bahsettiği gibi sorunlarla karşılaşmazsın.

İlla bebek iyi beslensin diyorsan; dün daisy e de yazdım, hergün mutlaka 5-6 diş ceviz, 10-15 adet fındık, 1 tane muz ve mutlaka yoğurt değilse süt ürünleri tüket.

Hani sana kilo aldırmazsa bile bebeğine bunlar çok iyi gelir.
Allahın izniyle de bişey olmaz inş.
İnşallah canım dediğin gibi olur belkide şu son 8 haftada alırım da bebeğim ilgili bi sorun olmaz gerçi bebeğim haftasında uyumlu dedi Dr ama annenin kilo almasını önemli olduğunu bilmiyodum: (

Ya aslında çok abartılı yemiyorm ama bünyem pek öyle kilo alır cinsten değil ama oğluma 45 kiloyla hamile kaldım 61 kiloya doğuma gittim kızıma ise 56 kiloya hamile kaldım ve suan 30. Haftamdayim 60 kiloyum: (
10 haftada 4 kiloyu tamamlarsin ama yani sen almasanda bebek alacak

Canım öncelikle geçmiş olsun. Normaldede yapısal olarak fazla kilo almayan bir bünyen var ise ben doktorun söylediklerinin olabileceğini sanmıyorum. Ama normalde alıcı bünyen varsa ve almıyorsan sorun olabilir.
Mesela ben normalde çabuk kilo alırım dikkat etmezsem, suandada aşırı yemememe ragmen fazla fazla alıyorum, doktorum kızıyor ama yapabileceğim birşey yok.
Birde bebeğin kilosu haftana göre normalse bence hiç düşünme.
Her bebekte sarılık ve enfeksiyon riski olabiliyor doğumdan sonra bildiğim kadarıyla.
Teşekkür ederim canım bebeğim haftasına göre uyumlu suan 30. Haftamdayim ve 1600grm Dr iyi dedi benim bünyem çocuk olana kadar en fazla 45 kiloya kadar çıkıyodum ama ilk gebeligimde yaklaşık 16 kilo aldım doğumdan sonra 49 kiloya kadar düştüm emzirdigim sürede ama oğlumu emzirmeyi bıraktıktan sonra 56 kiloya çıktım ve nekadar yersem yiyim bu kilonun üstüne hıc çıkmadı sanırım bünyem okadar kilo almaya musait değil inşallah bebeğim de bi sorun olmaz.

Kızlar merhaba, nasılsınız? yine döktürmüşsünüz, ben de az kilo alanlardanım. Bugün yeni doktora gittik, doğum yapacağım doktoru sonunda netleşdirdim. Bu arada bebek iyi, 1650 grm, 44 sm. Sanırım az kilolu çocuk olacak :KK49: normal doğuma şimdilik engel yok dedi, 15 gün sonra randevu, ntsye gireceğim inşallah. Doğum da inşallah 12 ekim, 10 gün önce 10 gün sonra. Bir de bazi gimnastık hareketleri yapmam için kağıt verdi. Ekliyorum, belki size de yardımı olur :anneadayı:

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 50
Slm kızlar dün Dr gittim kontrole tartiya çıktığımda hiç kilo almadığını gördüm şu zamana kadar aldığım kilo 4 kilo Dr ma bu durum bebeği etkilermi dedim oda 9 aylık sürede en az 8 kilo almanın gerekli olduğunu eger daha az kilo alırsam doğum sonrası bebekte sarılık olma ihtimalinin ve enfeksiyon kapama oranının biraz daha yüksek olduğunu söyledi acaba aranızda benim gibi fazla kilo almayan varmı yada bu konuyla ilgili bi şeyler bileniniz inanılmaz moralim bozuldu gerçi daha doğuma 8 hafta var belki bu sürede Kilo alirim
diyecem ama şimdiye kadar hiç almamış olmak beni korkutuyor ve sanırım tartıda gördüğüm 4 kiloda bebek ve plesanta falan olsa gerek.
canım sıkma canını zaten son 3 ayda alınıyo kilo.sende bebişinde alırsınız merak etme
Kızlar bence de sıcaklar bir an önce geçsin :KK45: ama kışta gelmesin yaaa

Bunlar da güzelmiş canım
Ben tek tek şu ağzı kapaklı dolap poşetleri var ya onlara koyup etiketlicem üstünü
Çünkü hangi parçanın ne olduğunu annemler bilmez, o yüzden etiketli olursa eline aldığının hem ne olduğunu bilirler hem de diğer batan eşyaların pisi bulaşmamış olur diye düşünüyorum ben de.. Gerçi bi tane de boş poşet koyucam hem bebek çantasına, hem de benim çantaya...

Mankenmiydi, sanatçımıydı birinin 9 ay sonunda 6 kilo filan aldığını anımsıyor gibiyim canım.
İnş. doktorun bahsettiği gibi sorunlarla karşılaşmazsın.

İlla bebek iyi beslensin diyorsan; dün daisy e de yazdım, hergün mutlaka 5-6 diş ceviz, 10-15 adet fındık, 1 tane muz ve mutlaka yoğurt değilse süt ürünleri tüket.

Hani sana kilo aldırmazsa bile bebeğine bunlar çok iyi gelir.
Allahın izniyle de bişey olmaz inş.
aynen canım sıcaklar geçsin ama kış gelmesin hiç sevmiyorum kışı.
bu arada dediğin kişi galiba şeyda coşkun'du bende öyle bişiler hatırlıyorum

MutluBulut_ MutluBulut_ ben de mutfaktaydım off pistim yahu bildiğin su akiyo sırtımdan şu an :))
balammm balammm ben de çok kilo almaya musait bi hale geldimmm :)) bebeğin gelişimi normal dediyse korkma Allaha emanet kuzucuklarımız

Öyle canım hayırlısı olur inşallah Bebeğimi bi sağ salim saglikla alsam kucağıma rahatliycam inşallah.

Aşşağı yukarı hepimizin bebişi bu kiloda canım
Onda çok şükür bir sıkıntı yok.
Sen de daha doğuma kadar alırsın merak etme

Kızlar merhaba, nasılsınız? yine döktürmüşsünüz, ben de az kilo alanlardanım. Bugün yeni doktora gittik, doğum yapacağım doktoru sonunda netleşdirdim. Bu arada bebek iyi, 1650 grm, 44 sm. Sanırım az kilolu çocuk olacak :KK49: normal doğuma şimdilik engel yok dedi, 15 gün sonra randevu, ntsye gireceğim inşallah. Doğum da inşallah 12 ekim, 10 gün önce 10 gün sonra. Bir de bazi gimnastık hareketleri yapmam için kağıt verdi. Ekliyorum, belki size de yardımı olur :anneadayı:

Maşallah canım bebişine
Olsun az kilolu olsun canı içinde olsun o yeter

Hareketler için sağol yapalım biz de yavaştan

balammm balammm

Bende dün gittim, 57,5 la başlamıştım, 59 olmuşum. Bebeğin gelişimi iyi ama senin kilo alman lazım dedi. Yoksa kemiklerin zayıf kalacak, doğum sonrası çok güçsüz düşeceksin dedi. Hem sıcaklar, hem evde bir çocuk daha, koşturmaktanmı böyle oluyoruz acaba.

Kızlar Selamm
Dün gittim miniğimi gördüm, herşey yolunda dedi çok şükür. Daha dönmemiş, ayakları tam idrar kesesinin üstündeymiş, sürekli orayı tekmeliyor dedi. Kaç gündür rahatsızlığımın sebebi buymuş, gayet normal dedi doktorum.

Sizin bebişler döndümü, hangi pozisyondalar şuan ???

MutluBulut_ MutluBulut_ ben de mutfaktaydım off pistim yahu bildiğin su akiyo sırtımdan şu an :))
balammm balammm ben de çok kilo almaya musait bi hale geldimmm :)) bebeğin gelişimi normal dediyse korkma Allaha emanet kuzucuklarımız
Evet canım gelişimi normal bebeğimin belkide fazla kafaya takmamaliyim seninde dediğin gibi Allah a emanet meleklerimiz:anneadayı::nazar:

balammm balammm

Bende dün gittim, 57,5 la başlamıştım, 59 olmuşum. Bebeğin gelişimi iyi ama senin kilo alman lazım dedi. Yoksa kemiklerin zayıf kalacak, doğum sonrası çok güçsüz düşeceksin dedi. Hem sıcaklar, hem evde bir çocuk daha, koşturmaktanmı böyle oluyoruz acaba.
Bilmiyorum canım bende seninle aynı dertteyim benimde evde oğlumun isteklerine yetismekten dışarda peşinde kosturmaktanmi acaba kilo alamıyorum belkide artık şu son aylarimizi kedimize ayirmaliyiz ama çocuk bu dinlerimi eğer kilo alcak bi yöntem bulursan banada haber ver olurmu: )

Bilmiyorum canım bende seninle aynı dertteyim benimde evde oğlumun isteklerine yetismekten dışarda peşinde kosturmaktanmi acaba kilo alamıyorum belkide artık şu son aylarimizi kedimize ayirmaliyiz ama çocuk bu dinlerimi eğer kilo alcak bi yöntem bulursan banada haber ver olurmu: )

Aslında şu sıra gece uykum hiç olmadığı için geç saatlere kadar oturup sürekli bişeyler yiyorum, ağzım boş durmuyo, ama kilomda bi değişiklik yok.

Aslında şu sıra gece uykum hiç olmadığı için geç saatlere kadar oturup sürekli bişeyler yiyorum, ağzım boş durmuyo, ama kilomda bi değişiklik yok.
Allah Allah niye böyle oluyo acaba aşırı sıcaktan sürekli koşturmaktanmı acaba belkide yediğimiz böyle yakiyoruzdur ama bizim için iyi degilse biraz daha cok yiyip yiyip yatmamiz lazım ki kilo alabilelim insanlar hamilelikte kilo almıyim diye ugrasir bizim ise derdimiz kilo almak ne acayip:işsiz:

yengec4 yengec4 canım adını hatırlayamadım da Bi ünlüydü.
Güzelce övünüyorlardı o durumla. Bizim başımıza gelince biz hemen panik oluyoruz ama :KK45::KK45: bu Nasıl iş anlamadım

Kızlar Selamm
Dün gittim miniğimi gördüm, herşey yolunda dedi çok şükür. Daha dönmemiş, ayakları tam idrar kesesinin üstündeymiş, sürekli orayı tekmeliyor dedi. Kaç gündür rahatsızlığımın sebebi buymuş, gayet normal dedi doktorum.

Sizin bebişler döndümü, hangi pozisyondalar şuan ???

Ben de yarın görebilcem miniğimi canım. Bakalım hangi pozisyonda.
Bizim hocaya en son 4 hafta önce gitmiştik daha yan yatıyordu. Sonrasında çok doktora gittim ama devlet hastanesinde 2. Bir ekran olmayınca hiç bişey göremedim haliyle

Daha zamanımız var nasılsa, ters duruyorsa bile düzelir inş. doğum zamanına

Allah Allah niye böyle oluyo acaba aşırı sıcaktan sürekli koşturmaktanmı acaba belkide yediğimiz böyle yakiyoruzdur ama bizim için iyi degilse biraz daha cok yiyip yiyip yatmamiz lazım ki kilo alabilelim insanlar hamilelikte kilo almıyim diye ugrasir bizim ise derdimiz kilo almak ne acayip:işsiz:

Doktorumda öyle dedi, bütün hastalarıma kilonuza dikkat edin diyorum dedi, sanada kilo al diyorum dedi. Bi dahaki randevuya 1 kilo alıp gitmem gerekiyormuş. Dünden beri paso yiyorumm :))

yengec4 yengec4 canım adını hatırlayamadım da Bi ünlüydü.
Güzelce övünüyorlardı o durumla. Bizim başımıza gelince biz hemen panik oluyoruz ama :KK45::KK45: bu Nasıl iş anlamadım

Ben de yarın görebilcem miniğimi canım. Bakalım hangi pozisyonda.
Bizim hocaya en son 4 hafta önce gitmiştik daha yan yatıyordu. Sonrasında çok doktora gittim ama devlet hastanesinde 2. Bir ekran olmayınca hiç bişey göremedim haliyle

Daha zamanımız var nasılsa, ters duruyorsa bile düzelir inş. doğum zamanına

8. Ayda artık dönmüş olmalı diye biliyorum. Son ay yeri daraldığı için genelde pozisyonları sabit kalıyor. Değişme olmuyor. Yarın bi sorarmısın canım, ne zamana kadar dönmeliymiş acaba.

Back
X