-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Biz şişmeye müsaittiz
ama ayak şişilikler biraz
ortopedik tabanı olmayan ayakkabılar giyince daha da artıyor

Canım bez ortopedik ayakkabı giyiniyorum öyle aldım büyük num. kendi ayakkabılarıma mümkün değil girmio ayagım zaten :) İşyerinde terlik sandalet vs giyenemiyorum.

Doktorumda öyle dedi, bütün hastalarıma kilonuza dikkat edin diyorum dedi, sanada kilo al diyorum dedi. Bi dahaki randevuya 1 kilo alıp gitmem gerekiyormuş. Dünden beri paso yiyorumm :))

8. Ayda artık dönmüş olmalı diye biliyorum. Son ay yeri daraldığı için genelde pozisyonları sabit kalıyor. Değişme olmuyor. Yarın bi sorarmısın canım, ne zamana kadar dönmeliymiş acaba.

Keşke banada al dese doktor, ben kilomu durduramıyorum ne yapsamda :KK12:

Doktorumda öyle dedi, bütün hastalarıma kilonuza dikkat edin diyorum dedi, sanada kilo al diyorum dedi. Bi dahaki randevuya 1 kilo alıp gitmem gerekiyormuş. Dünden beri paso yiyorumm :))

8. Ayda artık dönmüş olmalı diye biliyorum. Son ay yeri daraldığı için genelde pozisyonları sabit kalıyor. Değişme olmuyor. Yarın bi sorarmısın canım, ne zamana kadar dönmeliymiş acaba.
Hadi bakalım inşallah kilo alabilirsin bende zorla olsada yiyicem artık en azından şu 8 haftada bi 5 kilo alsam yeter alabilirsem tabi şu dış ağrısı bide beni maf ediyo oyüzden herseyi yiyemiyorum ee sekerde de biraz direnç çıkınca tatlıya azaltmam lazım artık paso ekmek makarna yiyicem herhaldeeee bunlar kilo aldırır bana:KK70:

kızlar bende yarın gitcem nasipse oğlumu görmeye inşallah herşey yolundadır.şu enfeksiyon geçmiştir inşallah.birde suyun fazla gibi şeker sınırda olabilir dikkat et demişti inşallah o da düzelmiştir kızlar.tabi en son olarak bebişim dönmüştür inşallah hayırlısıyla:dua: amma çok şey istedim demi :D
bu arada kızlar bebek bezimizi aldık.çantamızı sipariş verdim ama herhalde gelmesi bir haftayı bulcak

Tamam canım sorarım, unutmazsam tabi : ) geçen ay soracağım heeeerşeyi unutmuştum da : )

kızlar bende yarın gitcem nasipse oğlumu görmeye inşallah herşey yolundadır.şu enfeksiyon geçmiştir inşallah.birde suyun fazla gibi şeker sınırda olabilir dikkat et demişti inşallah o da düzelmiştir kızlar.tabi en son olarak bebişim dönmüştür inşallah hayırlısıyla:dua: amma çok şey istedim demi :KK70:
bu arada kızlar bebek bezimizi aldık.çantamızı sipariş verdim ama herhalde gelmesi bir haftayı bulcak

Hadi hayırlı haberlerle dönelim inş.
Dikkat ettiysen inş. şekerde sıkıntı çıkmaz canım

Ben daha bu ay alamadım bezini kızımın
Ve benim çanta da kargoda kaç gündür, bi gün gelecek inş. :D

Tamam canım sorarım, unutmazsam tabi : ) geçen ay soracağım heeeerşeyi unutmuştum da : )

Hadi hayırlı haberlerle dönelim inş.
Dikkat ettiysen inş. şekerde sıkıntı çıkmaz canım

Ben daha bu ay alamadım bezini kızımın
Ve benim çanta da kargoda kaç gündür, bi gün gelecek inş. :KK70:
valla dikkat ettim sayılır ama arada tatlı yedim ne yalan söyleyeyim canım çekti :)
bezide indirimden aldık 108li prima premium care 44,90tl bulmuşken alalım dedik

Canım bez ortopedik ayakkabı giyiniyorum öyle aldım büyük num. kendi ayakkabılarıma mümkün değil girmio ayagım zaten :) İşyerinde terlik sandalet vs giyenemiyorum.

ayakkabılar satılırken hep ortapedik diyorlar ama kendi tecrübem çoğu yalan çıktı ,çok yürümene rağmen ayağın yorulmuyorsa ortapediktir.

Slm kızlar dün Dr gittim kontrole tartiya çıktığımda hiç kilo almadığını gördüm şu zamana kadar aldığım kilo 4 kilo Dr ma bu durum bebeği etkilermi dedim oda 9 aylık sürede en az 8 kilo almanın gerekli olduğunu eger daha az kilo alırsam doğum sonrası bebekte sarılık olma ihtimalinin ve enfeksiyon kapama oranının biraz daha yüksek olduğunu söyledi acaba aranızda benim gibi fazla kilo almayan varmı yada bu konuyla ilgili bi şeyler bileniniz inanılmaz moralim bozuldu gerçi daha doğuma 8 hafta var belki bu sürede Kilo alirim
diyecem ama şimdiye kadar hiç almamış olmak beni korkutuyor ve sanırım tartıda gördüğüm 4 kiloda bebek ve plesanta falan olsa gerek.
Can'ım bozma moralini inşallah alırsın zaten bebeğinde haftasına göre iyiymiş son haftalarda daha çok alırsınız diyorlar muz kuruyemiş ye tuzsuz tuzda zararlı kaşar peyniri yiyebilirsin ekmek de kilo aldırıyor bende ipin ucu kaçtı su içsem kilo yapıyor bu durumda kötü ortasını bulmak lazım:KK45:

Kızlar merhaba, nasılsınız? yine döktürmüşsünüz, ben de az kilo alanlardanım. Bugün yeni doktora gittik, doğum yapacağım doktoru sonunda netleşdirdim. Bu arada bebek iyi, 1650 grm, 44 sm. Sanırım az kilolu çocuk olacak :KK49: normal doğuma şimdilik engel yok dedi, 15 gün sonra randevu, ntsye gireceğim inşallah. Doğum da inşallah 12 ekim, 10 gün önce 10 gün sonra. Bir de bazi gimnastık hareketleri yapmam için kağıt verdi. Ekliyorum, belki size de yardımı olur :anneadayı:
maşallah annesi takvimindeki kiloyla aynı sağlıklı olsunlarda ben sanki bu hareketleri yaparken doğururum gibi iyice tembelleştim:halay:

Kızlar Selamm
Dün gittim miniğimi gördüm, herşey yolunda dedi çok şükür. Daha dönmemiş, ayakları tam idrar kesesinin üstündeymiş, sürekli orayı tekmeliyor dedi. Kaç gündür rahatsızlığımın sebebi buymuş, gayet normal dedi doktorum.

Sizin bebişler döndümü, hangi pozisyondalar şuan ???
Maşallah bebeğine Benimki dönmüş Can'ım ben hissetmedim banada idrar kesesine yakın o yüzden sık sık wc çıkarsın dedi

Can'ım bozma moralini inşallah alırsın zaten bebeğinde haftasına göre iyiymiş son haftalarda daha çok alırsınız diyorlar muz kuruyemiş ye tuzsuz tuzda zararlı kaşar peyniri yiyebilirsin ekmek de kilo aldırıyor bende ipin ucu kaçtı su içsem kilo yapıyor bu durumda kötü ortasını bulmak lazım:KK45:
İnşallah kuzum ya kuruyemiş yiyemiyorum malesef dislerim yüzünden:KK43: muzuda malum kabızlık sorunu fazla tüketemem en iyisi ekmek:KK70: şu son 8 haftada yiyebilecegim ne varsa yemem lazım sen kaç kilo aldın ki?

Iyi canim sen nasilsin :)

Haklisin canim daha az gorusmek istiyorum bundan sonra ama malesef olmuyo

Ben anladim canim :KK70: pehh millete ne iste istedigim zaman cikarim :/doktordan da iyi bilirler zaten. Demek seninde karistilar ya birde ilk emzirirken gogsum yara oldu demeyen annede duymadim be bileyim :/ knediside oldugi icin aldi dogumdan sonra

Krem yara icin canim bebek emerken yara oluyormus, gogus pedide sut sizintilarina karsi tisorte degil pede geciyor. Pijama alirain sonra hasta pedi falanda var :/
Iyi canim sen nasilsin :)

Haklisin canim daha az gorusmek istiyorum bundan sonra ama malesef olmuyo

Ben anladim canim :KK70: pehh millete ne iste istedigim zaman cikarim :/doktordan da iyi bilirler zaten. Demek seninde karistilar ya birde ilk emzirirken gogsum yara oldu demeyen annede duymadim be bileyim :/ knediside oldugi icin aldi dogumdan sonra

Krem yara icin canim bebek emerken yara oluyormus, gogus pedide sut sizintilarina karsi tisorte degil pede geciyor. Pijama alirain sonra hasta pedi falanda var :/

Günaydın kızlar:anneadayı:

Selen_Ay Selen_Ay güzel haberlerle gelirsin inş.
tugder tugder ben soobaby litewing araba ve pusetini aldım iyi gibi duruyor hafif tek elle kapanıyor ama deneyip görcez umarım memnun kalırım
balammm balammm ben 9 kilo aldım dondurmada kilo yaptı bende doktor max 3 kilo daha al diyor daha 5-6 hafta var bu haftalarda çok alınıyormuş:dondurma:

emzirme sütyeni son ay bakacaktım ama artık rahatsız etmeye başladı ihtiyaç oldu ,bir sütyen bir atlet düşünüyorum,markada kararsızım bebek mağzalarındakileri beğenmedim hiç.Siz naptınız?

daisy5 canım sen normal almışsin kilon ne güzel bende çok dondurma tuketiyorum ama bana kilo yapmıyor şu son 8 haftada bakalım ne olcak bol bol yiyip yatınca artık :işsiz:

Back
X