Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimkide su ana kadar hic dogum konusuna girmedi :) hos girse nolcak son.haftalarda belli oluyorOooo
Allah yardımcın olsun canım. Burdan şöyle yap böyle yap demek kolay ama iş yerinde yemek sıkıntı olunca zor oluyor....
Ayrıca akrabayla tanıdıkla iş yapılmaz derler ama sen yine de kesin kapama kapıları ne zaman ne olacağı hiç bilinmez.
Doktorların heeepsi patavatsız canım. Bi de anlatırken gaayet normal bişey anlatıyorlarmış gibi anlatmazlar mı....
Canım o doktor seni sezeryana alıcak kesin gibi. Çünkü demiştim ya çok az doktor SSVD ye yanaşıyor.
O unutma meselesini dün dedim ya![]()
Ayrıca ben sordum o pozisyon işinison aya kadar bebek istediği gibi yatıyormuş
![]()
Çok ilginç bizim doktor halaaa doğumla ilgili tek laf etmiyordur bakalım bunun sonunda ne çıkacak
![]()
HayirBaştaki listeye nasıl ekliyorsunuz? Bilgileri özelden mi soracaksınız?
Canım o doktor seni sezeryana alıcak kesin gibi. Çünkü demiştim ya çok az doktor SSVD ye yanaşıyor.
O unutma meselesini dün dedim ya![]()
Ayrıca ben sordum o pozisyon işinison aya kadar bebek istediği gibi yatıyormuş
![]()
Çok ilginç bizim doktor halaaa doğumla ilgili tek laf etmiyordur bakalım bunun sonunda ne çıkacak
![]()
Ben internetten almıştım markafoniden bebefox markası yeri pamuk benimde fırsatım olmadı gidip denemeye şimdi sezeryan olursa tek kullanımlık çamaşırlar olur mu diye düşünüyorum yoksa normal evdeki çamaşırdan mı götüreceğiz bilemedim![]()
Amin canimgünaydın kızlarr.....
MutluBulut_ inşallah güzel haberlerle gelirsin canım.bu arada burası akşam güzel serindi ama şuan yine yanıyorum
![]()
izmirdeyim canım.akşam çok güzeldi serin serin esiyodu bir haftadır ilk defa bende terlemeden uyudum ve uyandım ama şuan yine sıcak dışarısı işyerinde sıcaklık 30 dereceyi gösteriyoAmin canim
Hadi ya hangi sehirdesin canim ? Istanbuldayim ben kac gundur ilk defa terlemeden uyandim :)
Benimkide su ana kadar hic dogum konusuna girmedi :) hos girse nolcak son.haftalarda belli oluyor
İlk bebeğimden sonra aylık kontrole gittiğimde kendisi söyledi. İkinciyide sezeryan istiyorsan beklemene gerek yok hemen yapabilirsin dedi. Ama yeniden normali denemek istiyorum diyorsan arada 2 sene olsun gel normali deneyelim dedi. O söyleyene kadar benim SSVD diye birşeyden haberim bile yoktu. Madem yaptırmican ne diye aklıma sokuyorsun ki. O ne derse desin, zaten son bi kaç güne kadar beklicez. Eğer o zamana kadar kendi sancım olurda o şekilde gidersem hastaneye, kabul etmem sezeryanı, normali denemek istiyorum diye diretirim. Ama baktım sonuna kadar yine bende bişey yok, o zaman suni sancı felanda istemem yani, alır sezeryana.
Aslında benim sezeryanım çok rahat geçti, bir hafta felan yataktan tek kalkamadım destek istedim, yürürken tam dik yürüyemiyosun dikiş yerleri geriliyo acıyo diye. Ama öyle aman aman bi ağrım sancım olmadı, hiç yatmadım evde hep ayaktaydım şükür. Ama ne kadar rahatta geçse nedense normal doğum hep dert oluyor içime. Denemek istiyorum, onca insan nasıl doğuruyor, normali, güzeli, sağlıklısı varken ben neden doğurmayayım. Ufff stressss
Kızlar doktorlarınızın ismini yazıp netten arattınızmı hiç, doktor sayfaları var yada kişilerin özel sayfaları. Doktorlardan şikayetlerini, memnuniyetlerini felan yazıyorlar. Bazıları doğum hikayelerini yazıyor, ben çok korkuyordum ama doktorum sayesinde çok rahat normal doğum yaptım felan diyorlar. Bi bakın bakalım, genelde o yorumlardan belli oluyor doktorun hangi doğum şeklini desteklediği.
Onun haricinde genelde 36-37 hafta gibi çatı muayenesi yapılıyor. O zamana kadar doktor doğum şekli hakkında yorum yapmaz. Muayene sonrası annenin durumuna göre doğum şekli belirlenir.
Bu aradaAGRA canımm kızımın ismi Berra olacak inşAllah. Listede bizimde bir ismimiz bulunsun bari :))
Gunaydin kizlar ay bugun hava birazcik azicik serin mi ne![]()
Birde biz bugun tikali olan damarimin acilip acilmadigini ogrenmek icin gidicez insallah hersey yolundadir
Çok güzel bir isim cnm,Bu aradaAGRA canımm kızımın ismi Berra olacak inşAllah. Listede bizimde bir ismimiz bulunsun bari :))
magnoram yazmıştır o iyi gelir kramplara Can'ım ama sen sütle yoğurtlu eksik etme onlarda kramp yaptırmazKızlar biz çıktık hastaneden 10:30 da. Dışardayız
Kızım gayet iyimiş. Eş yukarıdaymış , sadece suyu sınırda biraz su iç. Yaz ayında da gayet normal dedi.
B BirAnneBirEvlat canım senin dediğini direk sormadım da kendi üzerimden biraz dolaylı sordumdaha pozisyonu ne olacakmış. Suyun içinde daha büyükte değil istediği gibi döner istediği pozisyonu alır şimdi dedi. Son ayda önemliymiş pozisyonu. Benim doktor öyle dedi canım
Benimki yan yatıyordu da hala![]()
Bu arada randevumuzu yine 1 ay sonraya verdi. Erkenden almıyormuş NST ye
Bu arada magnezyum yazdı. Toz bişeymiş. İnş uyuşmalarıma iyi gelir
cnm benim son zamanlar yemek yedikten sonra aff edersin yediklerim ağzıma geliyor resmen... bebek baskı yapıyo ondan deye düşünüyorum. SSVD ise doktorlar çoğ zaman hastalarını kandıryorlar mı desem ne desem, ilk başlarda evet evet yaparız diyorlar, son aylara geldiğinde direk sezeryan tarihi belirliyorlar.. öyle şeyler çok duydum. SSVD yapan doktorlar çok az parmakla syaılacak kadar, ama sen yine doktorunla konuş, denemek senin de hakkın..Kızlar doktor randevuya gittiğim gün kafası yukarıda, ayakları aşağıda o yüzden aşağıyı çok tekmeliyor demişti. Ama 3 gündür daha rahatım, şimdide göğsümün altına sürekli sert tekmeler hissediyorum. Sanki bebek döndü gibi hissediyorum.
Birde 2 gecedir midem değil ama boğazlarım çok yanıyor, hani birşeyden zehirlenirsinya, boğazım yanıyor acı acı, ağzımın tadı değişsin diye ne yesem fayda etmiyor. Acaba diyorum yediğim birşeymi rahatsız ediyor, yoksa hamilelikten kaynaklı birşeymi.
Bir söylenti var, bebeğin saçları uzadıkça annenin midesi yanarmış diye, acaba onunla alakalı birşeymi diye düşündüm. Sizinde böyle sıkıntınız oluyormu ???