-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
osteocare dıye bır ılac kullanıyorum ıcınde magnezyumda var :/
O ilacı hiç duymadım canım ama multivitamin ise ondaki yetmiyor işte.

Ostecare ingiltere de kemik hastalıkları ve özellikle hamilelerin kullandığı bir numaralı markası içinde Magnezyum,D3 vitamini,kalsium,çinko var.Ben yıllardır kullanıyorum.Bana çok faydası oldu.
Ben Londradan stok yapıp getirmiştim orada kendi ürünü oldugu icin ucuz.
Alırken çeşitleri var içeriğinde ki mg miktarı değişiyor,alırken ona dikkat edin.

Aaaa sen vermişsin bile canım
Ben gelecek ay yaptırıcam inş.

Gelsin de paylaşşş : )

İkeadan aldık herşeyi canım

60X120 lik beşik ve sallanmıyor

Dayısı aldı canım.
Güle güle giydiririz inş. :KK200:

Bi de 40 gün kalıcan memlekette değil mi?
Normalde beşik alıcan ama memleketteyken de bebek rahat etsin diyorsan, hani senin maddi açıdan sıkmıyorsa, çok pahalısından da olmadan alabilirsin bi park yatak.

Ben öyle bir durum da yatak alamazdım sanırım ama tamamen maddi durumla alakalı. Yoksa bebiş rahat etsin isterdim
Evet canım normalde beşik alacam ama park yatak alırsam almayacam şu 200 tllik küçük beşiklerden alıyım diyordum hem evde o küçük beşik durur hemde büyük beşik diyordum ama 200 tl ona vereceğime artı 300 daha verip park yatak mı alsam dedim bilemedim yaa kafam çok karıştı acaba park yatak beşik gibi rahat olur mu bilemiyorum karar veremiyorum bir türlü bi bunda kararsız kaldım bir de araba markasında alıp eksik bitsin diyorum karar kılamıyorum şaşırdım kararsızlık çok kötü yaa

Evet canım normalde beşik alacam ama park yatak alırsam almayacam şu 200 tllik küçük beşiklerden alıyım diyordum hem evde o küçük beşik durur hemde büyük beşik diyordum ama 200 tl ona vereceğime artı 300 daha verip park yatak mı alsam dedim bilemedim yaa kafam çok karıştı acaba park yatak beşik gibi rahat olur mu bilemiyorum karar veremiyorum bir türlü bi bunda kararsız kaldım bir de araba markasında alıp eksik bitsin diyorum karar kılamıyorum şaşırdım kararsızlık çok kötü yaa

Park yatağın içinde ki yatak uygun olduktan sonra niye rahat etmesin ki :)
sonuçta ister beşik ister park yatak,mobilyada değil icine koyduğumuz yatakda yatacaklar.
Doktorlara sormak lazım bebek iskelet yapısına,visco mu orta sertlikte sunger mi daha uygun?

Park yatağın içinde ki yatak uygun olduktan sonra niye rahat etmesin ki :)
sonuçta ister beşik ister park yatak,mobilyada değil icine koyduğumuz yatakda yatacaklar.
Doktorlara sormak lazım bebek iskelet yapısına,visco mu orta sertlikte sunger mi daha uygun?
Ya orası öyle de karar kılamıyorum zaten bebeğimin odası yok maalesef odama koyacam ama park yatak kullananlar memnunmu acaba

Ya orası öyle de karar kılamıyorum zaten bebeğimin odası yok maalesef odama koyacam ama park yatak kullananlar memnunmu acaba

benim gördüğüm mobilya alanlar sonrasında park yatak alıyor.Bu iş tecrube işi bilemiyoruz.Tecrubeli anneler en iyi yorumu yapacaktır.
Ben ilk başta kardeşimin verdiği park yatağı kullanıp deneyecem.Ona göre sonrasında tercih yapıcam.
Bir tek icine yatak alıcam,onda kararsızım.Doğumdan sonra bir sure annemde kalıcam,sonrasında ev taşıma durumum olacak,biraz karışık,çocuk odası olayına girmiyorum o yuzden.Hayırlısı inşallah.

Ostecare ingiltere de kemik hastalıkları ve özellikle hamilelerin kullandığı bir numaralı markası içinde Magnezyum,D3 vitamini,kalsium,çinko var.Ben yıllardır kullanıyorum.Bana çok faydası oldu.
Ben Londradan stok yapıp getirmiştim orada kendi ürünü oldugu icin ucuz.
Alırken çeşitleri var içeriğinde ki mg miktarı değişiyor,alırken ona dikkat edin.
bır kutudakı magnezyum mıktarı 150 mg yazıyor canım :/

Kizlar herkeze merhaba uzunnn bir aradan sonra geldim yine. 3-4 aydir hep stresli gunler gecirdim bi turlu giremedim. Ama Allaha sukur biraz biraz atlattim gibi. Sizlerde durumlar nasil.? Bu arada bnm dogum buyuk ihtimal erken olacak. Herkez esyalari tamamlamis gibi yawas yawas. Benim de son besik kaldi insaAllah onuda bu hafta alicaz kararimdan donmezsem. ☺☺

benim gördüğüm mobilya alanlar sonrasında park yatak alıyor.Bu iş tecrube işi bilemiyoruz.Tecrubeli anneler en iyi yorumu yapacaktır.
Ben ilk başta kardeşimin verdiği park yatağı kullanıp deneyecem.Ona göre sonrasında tercih yapıcam.
Bir tek icine yatak alıcam,onda kararsızım.Doğumdan sonra bir sure annemde kalıcam,sonrasında ev taşıma durumum olacak,biraz karışık,çocuk odası olayına girmiyorum o yuzden.Hayırlısı inşallah.
İşte karar kılamıyorum B BirAnneBirEvlat canım sen park yatak kullanıyordun demi Kızın küçükkenden beri mi park yatak kullanıyorsun markası neydi senden ricam önerine ihtiyacım var canım

Kizlar herkeze merhaba uzunnn bir aradan sonra geldim yine. 3-4 aydir hep stresli gunler gecirdim bi turlu giremedim. Ama Allaha sukur biraz biraz atlattim gibi. Sizlerde durumlar nasil.? Bu arada bnm dogum buyuk ihtimal erken olacak. Herkez esyalari tamamlamis gibi yawas yawas. Benim de son besik kaldi insaAllah onuda bu hafta alicaz kararimdan donmezsem. ☺☺
Merhaba canım epeydir aklımdasın hayırdır önemli sorunun yoktu umarım

Park yatak alanlar memnun canım
Ben park yatağın görünümünü sevmediğimden almadım, almayıda düşünmüyorum.
Eğer odası olmayacaksa, tek beşik makul canım, en azından memleketten eve giderken de rahat taşırsın park yatağı.

Benim durum böyle olursa ne yapardım : ) benim kafamdaki durum belli.....

Araba konusunda da bişey diyemicem ben çünkü arabamız hediye geldi. Burdan aldığımdan da nette şikayetler vardı ama eninde sonunda uyguna almıştım sonuçta. Çift yönlüydü, hafifti ve tam yatıyordu.

Araba meselesi zor ya iyi para verilip iyi araba alınacak, uygun olanlarda bikaç şeyden fedakarlık istiyor...

Eğer odası olmayacaksa, tek beşik makul canım, en azından memleketten eve giderken de rahat taşırsın park yatağı.

Araba konusunda da bişey diyemicem ben çünkü arabamız hediye geldi. Burdan aldığımdan da nette şikayetler vardı ama eninde sonunda uyguna almıştım sonuçta. Çift yönlüydü, hafifti ve tam yatıyordu.

Araba meselesi zor ya iyi para verilip iyi araba alınacak, uygun olanlarda bikaç şeyden fedakarlık istiyor...
40 çıkana kadar Bebek yatağında yatsın istiyorum her yere taşınır olması aslında almayı düşünürdü senede iki defa memlekete oluyorum rahatlıkla getiririm yataklarda katlanabilen oluyor sanırım yada hem burda alırım hem orda Bebek arabası travel sistemin dışında düşünmüyorum bir tane beğendim ama satışını göremiyorum ne internette nede mağazalarda bulamadım araba bu özellikleri gayet iyi 1250 Tlye kadar limitim var Can'ım ama karar kılamıyorum işte

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 34
Merhaba canım epeydir aklımdasın hayırdır önemli sorunun yoktu umarım
Valla enfeksiyon kapmistim hastaneler falan sonra annemin kolu kirildi tatildi falan derken hic bisey anlamadim simdi de bebekte 2 haftalik gerilik var 36. Haftada da almayi dusunuyolar basinda yasamadigim sikintilar bir bir cikiyo iste.

Şimdi park yatakta da hangi markayı alsam derdi başlar önerileri bekliyorum kızlar 100 tl eksik alıp sorun yaşayacağım birşey almak istemiyorum

Valla enfeksiyon kapmistim hastaneler falan sonra annemin kolu kirildi tatildi falan derken hic bisey anlamadim simdi de bebekte 2 haftalik gerilik var 36. Haftada da almayi dusunuyolar basinda yasamadigim sikintilar bir bir cikiyo iste.
Çok geçmiş olsun karnında gelişmeyeceği için mi erkenden alacaklar inşallah herşey yoluna girer sağ salim bebişime kavuşursun

Çok üzüldüm Canım yaa bebeğin sağlığı iyi ama demi 6 aylık doğuran var strese girme

Hoşgeldin çook geçmiş olsun inş. sağlıkla kucağına alırsın bebişini...

tugder tugder canım benim görümcem park yatak kullanıyor bebeği 2 yaşında ama o rahat kullanamamış diğer taraftan netten araştırdığımda kullananlar genel olarak memnun galiba bebeğe göre değişiyor bu durum ben araba almayı şimdilik düşünmüyordum ama kv a101 e gelmiş bi ara ordan almış onunla idare etcem çok lazım olmaz diye düşünüyorum bakalım o yüzden bişey diyemicem

Back
X