2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Bu konuda bende doktorumun hakkını ödeyemem , ikili ve dörtlü test yapmadı bi formalite icabı o da doktorlardan istiyorlarmis diye 3 lu yaptırdı. .. bi de ayrıntılı. .. ve hiç öyle evham yaptirmadi bana... kendisi bana amniyosentezi falan kotuledi... inançlı biri doktorum , Allaha emanettiz canım hepimiz sadece bebeklerimiz değil. .. Bazı doktorlar çok uzuyor anneleri... anne karnında iki kuzenimin bebeklerine aldırın kesin sendromlu dediler maşallah ikisi de delikanlı oldu şimdi sapasaglamlar. ..

Benimki de kıpır kıpır oynuyorken babasına sesleniyorum gel sen de hisset diye adamcağız geldiği an duruyor gittiği an tekrar başlıyor , yaramaz çocuklar akşam babaları gelince çok uslu olurlarya aynen durum

Son düzenleme:
Aynen benimde çevremde var anneleri hamileliği boyunca ağlattılar sonra bebişler doğdu maşallahları var, birde diğer testlerden emin değillerse o zaman hiç onları yaptırmasınlar direkt amnyosentez desinler resmen para tuzağı, testi kötü çıkanı anlarımda test iyi çıkar sonra bu %100 sonuç vermez o zaman yaptırtma o testleri benim doktor şekerin ş'sinden bile hala bahsetmedi ilk haftalarımda kanımda bir değere bakmıştı şeker değerlerin normal dedi, bende de belirti olmadığı için sanırım yaptırmayacak tam benim kafada o testi yap şunu yapmazsan yapmazsan şöyle olur böyle olur demiyor problem görüyorsa yapıyor testleri mesela ilk gebeliğimden sonra bu acıyı bir daha yaşamanı istemem deyip gen testi yapmıştı başka doktorlara gittiğimde sadece 1 kaybın var bu neden yapılmış ki sanki 1 kayıp dediği paramı düşürdüm o yüzden çok seviyom doktorumu

Son düzenleme:
ani bir hareket veya göbeği açınca bir süre duruyor sonra başlıyor benimkide :)
Akıllarını seveyim ben onların yaa
Allah ım bilmiş bunlar bilmiş daha şimdiden, ne kadar şükretsek az gerçekten

Akıllarını seveyim ben onların yaa

Allah ım bilmiş bunlar bilmiş daha şimdiden, ne kadar şükretsek az gerçekten
Aynen yaa eşimle şoklar içinde kalıyoruz , diyorum sen daha ne kadarsında herşeyi biliyor ve anlıyorsun ama ben hep derim bebekler inanılmaz zekiler Allah bize en kıymetli taş olarak veriyor onları yontarak daha da değerli kılmak bizim elimizde yada tam tersi

Benim doktorum da bahsetmedi :) ben de çok memnunum doktorumdan :) herkese de öneriyorum marasta :) bi de tam normal doğumcu :) ben inferlite tedavimi de bu doktorda olmustum o zamanda cok rahatlatmisti beni de tahmin et kendiligimden gebe kaldim... asilamaya falan gecmemek icin direnmisti :)gecensene teftişe gelmişlerdi 30 doğumdan sadece 4 du sezeryandi :)

O doktorun bilgisizliğinden ve ilaçtan çıkarı olmasından kaynaklanıyor ilaç eşdeğer diyolarsa kesinlikle aynıdır. Araba ile ilacı karşılaştırmak kadar saçma birşey yok. Etken madde aynı içerik aynı sadece paketleyen firmalar farklı. Eczacı 5 sene ilaç eğitimi görüyor hiç mi birşey ifade etmiyor bu yani.

Evett Rabbim iyi evlatlar iyi kullar olarak yetiştirmek nasip etsin inşallah

Senin doktorunda süpermiş çok seviyorum böyle doktorları keşke bütün doktorlar böyle olsa özellikle de kadın doğumcular bizim duygularımızı neler yaşadığımızı ilk önce psikolojik olarak tedavi etseler felaket tellallığı yapmasalar kız birde şu minik Arvasları kucağımıza alsaydık sağsalim :)

Ay canım amin yaa :) :) rabbim sagsalim kavustursun bizi yaa minik seyidlerimize :)

Kızlar bnde 2 hafta önce serklaj oldum şimdi evde yatiyorum sürekli dinlenmem gerekiyor. Ara ara kasılmalarim var. Hepiniz hamissiniz dua edin bna ben de zamanında alayim kucagima bebisimi.

Amin canım amin..

Fetal ekoyu cekecek prof yonlendirdi bizi adam 650 tl ye çekiyor.

Harmony test 4,000 gibi bir rakamdı derken sonu gelmiyor hiç.
Art nşyetli bir durum varsa hakkımı helal etmiyorum tabşki manevi olarak cok yıprandım cunku

Kızlar bnde 2 hafta önce serklaj oldum şimdi evde yatiyorum sürekli dinlenmem gerekiyor. Ara ara kasılmalarim var. Hepiniz hamissiniz dua edin bna ben de zamanında alayim kucagima bebisimi.
Canim geçmiş olsun çok dikkat et uzan zaten havalar da sıcak... Rabbim kolay gecirsin inşallah...

Canim tabiki maddiyata önemli ama hiç maneviyat olarak anneleri düşünmuyorlar... Rabbim yardımcınız olsun inşallah bu sıkıntıların sonu ferahlık olur hep...

Canım benim inşallah birşeyler çıkmaz ama neden istiyormuş bu testleri bir açıklama yaptı mı çünkü hem maddi hem manevi insanı yıpratan bir sonuç dediğin gibi sırf çektirmek için istiyorlarsa Allah bildiği gibi yapsın çünkü manevi yıpranma maddiyatın yanında hiç birşey

Canım diyoki ense kalınlıgı cıkan cocuklara cektiriyoruz ama ayrıtılıda bir problem gorunmedi ..
Bide tamam yaptırıyım dedim.
Bu seferde amniyosentez düşünür müsün diyo.
%99 suanda %100 ogrenmek istersen yapalım diyor.

Ben de zaten birsey olacaksa olacak. Amniyosentezde de %1 bebegimi kaybetme ihtimalim vsr ama dedim.

Evet o da var dedi.
Kafam cok karısık artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…