Bu konuda bende doktorumun hakkını ödeyemem , ikili ve dörtlü test yapmadı bi formalite icabı o da doktorlardan istiyorlarmis diye 3 lu yaptırdı. .. bi de ayrıntılı. .. ve hiç öyle evham yaptirmadi bana... kendisi bana amniyosentezi falan kotuledi... inançlı biri doktorum , Allaha emanettiz canım hepimiz sadece bebeklerimiz değil. .. Bazı doktorlar çok uzuyor anneleri... anne karnında iki kuzenimin bebeklerine aldırın kesin sendromlu dediler maşallah ikisi de delikanlı oldu şimdi sapasaglamlar. ..A Ankaaa @besyo_86
Bazı doktorlar çok paracı oluyor ve hamile bayanların zayıf noktasını çok iyi biliyorlar , benim bir arkadaşın her şeyi normal değerlerde çıkmıştı doktor sonuçların güzel diyeceğine bu %95'lik doğru sonuç verir emin olmak istersen tek yolu amniyosentez deyip kızın kafasını allak bullak ettiler. Allah'tan benim doktor öyle birşey demedi sadece 2'li testte ısrar etti ordaki değerlerde normal gelince 3'lüye bile gerek duymadı, gelecek olan Rabbim'dendir çok önemli sorun yoksa testlerde iyi çıktıysa annenin kafasını neden bulandırırlar ki çok kızıyorum bu tip doktorlara Rabbim hepimizin bebeklerini hem fiziksel hem zihinsel olarak sağlık sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin, biraz rahat bıraksınlarda hamileliğimizin tadını çıkaralım
Bizimki de öyle hareket edince babası konuşmaya başlayınca hemen duruyor, elini karnima getirince duruyor :)Benimkide anlıyo ben daha açmadan mesela kıyafet üstünden bakıyorum
Anlıyo resmen duruyo
Babasına da yapıyo bazen o elini falan koyunca duruyo adam sinir oluyo
Benimki de kıpır kıpır oynuyorken babasına sesleniyorum gel sen de hisset diye adamcağız geldiği an duruyor gittiği an tekrar başlıyor , yaramaz çocuklar akşam babaları gelince çok uslu olurlarya aynen durumHayırlı günler güzel anneler, ben bebeğim hareketliyken göbeğimi açıp izliyim istiyorum ama sanki göbeğimi açınca hareketleri azalıyor, bana çekmiş ışık sevmiyor heraldeben uyurken sevmiyorum bu arada
Aynen benimde çevremde var anneleri hamileliği boyunca ağlattılar sonra bebişler doğdu maşallahları var, birde diğer testlerden emin değillerse o zaman hiç onları yaptırmasınlar direkt amnyosentez desinler resmen para tuzağı, testi kötü çıkanı anlarımda test iyi çıkar sonra bu %100 sonuç vermez o zaman yaptırtma o testleri benim doktor şekerin ş'sinden bile hala bahsetmedi ilk haftalarımda kanımda bir değere bakmıştı şeker değerlerin normal dedi, bende de belirti olmadığı için sanırım yaptırmayacak tam benim kafada o testi yap şunu yapmazsan yapmazsan şöyle olur böyle olur demiyor problem görüyorsa yapıyor testleri mesela ilk gebeliğimden sonra bu acıyı bir daha yaşamanı istemem deyip gen testi yapmıştı başka doktorlara gittiğimde sadece 1 kaybın var bu neden yapılmış ki sanki 1 kayıp dediği paramı düşürdüm o yüzden çok seviyom doktorumuBu konuda bende doktorumun hakkını ödeyemem , ikili ve dörtlü test yapmadı bi formalite icabı o da doktorlardan istiyorlarmis diye 3 lu yaptırdı. .. bi de ayrıntılı. .. ve hiç öyle evham yaptirmadi bana... kendisi bana amniyosentezi falan kotuledi... inançlı biri doktorum , Allaha emanettiz canım hepimiz sadece bebeklerimiz değil. .. Bazı doktorlar çok uzuyor anneleri... anne karnında iki kuzenimin bebeklerine aldırın kesin sendromlu dediler maşallah ikisi de delikanlı oldu şimdi sapasaglamlar. ..
Akıllarını seveyim ben onların yaaani bir hareket veya göbeği açınca bir süre duruyor sonra başlıyor benimkide :)
Allah ım bilmiş bunlar bilmiş daha şimdiden, ne kadar şükretsek az gerçektenBenimki de kıpır kıpır oynuyorken babasına sesleniyorum gel sen de hisset diye adamcağız geldiği an duruyor gittiği an tekrar başlıyor , yaramaz çocuklar akşam babaları gelince çok uslu olurlarya aynen durum
augmentin ile aynılar sıkıntı yapacak birşey yokDişim icin hastaneye gittim arkadaslar.
Diş hekimi agumentin yazmis 1000 mg ama eczane klavunat verdi ayniymis. 25 +1 iz bugun.
Bu haftalarda antibiyotik kullanan var mi ? Bu Antibiyotiği bilen :)
Aynen yaa eşimle şoklar içinde kalıyoruz , diyorum sen daha ne kadarsında herşeyi biliyor ve anlıyorsun ama ben hep derim bebekler inanılmaz zekiler Allah bize en kıymetli taş olarak veriyor onları yontarak daha da değerli kılmak bizim elimizde yada tam tersiAkıllarını seveyim ben onların yaa
Allah ım bilmiş bunlar bilmiş daha şimdiden, ne kadar şükretsek az gerçekten
Benim doktorum da bahsetmedi :) ben de çok memnunum doktorumdan :) herkese de öneriyorum marasta :) bi de tam normal doğumcu :) ben inferlite tedavimi de bu doktorda olmustum o zamanda cok rahatlatmisti beni de tahmin et kendiligimden gebe kaldim... asilamaya falan gecmemek icin direnmisti :)gecensene teftişe gelmişlerdi 30 doğumdan sadece 4 du sezeryandi :)Aynen benimde çevremde var anneleri hamileliği boyunca ağlattılar sonra bebişler doğdu maşallahları var, birde diğer testlerden emin değillerse o zaman hiç onları yaptırmasınlar direkt amnyosentez desinler resmen para tuzağı, testi kötü çıkanı anlarımda test iyi çıkar sonra bu %100 sonuç vermez o zaman yaptırtma o testleri benim doktor şekerin ş'sinden bile hala bahsetmedi ilk haftalarımda kanımda bir değere bakmıştı şeker değerlerin normal dedi, bende de belirti olmadığı için sanırım yaptırmayacak tam benim kafada o testi yap şunu yapmazsan yapmazsan şöyle olur böyle olur demiyor problem görüyorsa yapıyor testleri mesela ilk gebeliğimden sonra bu acıyı bir daha yaşamanı istemem deyip gen testi yapmıştı başka doktorlara gittiğimde sadece 1 kaybın var bu neden yapılmış ki sanki 1 kayıp dediği paramı düşürdüm o yüzden çok seviyom doktorumu
O doktorun bilgisizliğinden ve ilaçtan çıkarı olmasından kaynaklanıyor ilaç eşdeğer diyolarsa kesinlikle aynıdır. Araba ile ilacı karşılaştırmak kadar saçma birşey yok. Etken madde aynı içerik aynı sadece paketleyen firmalar farklı. Eczacı 5 sene ilaç eğitimi görüyor hiç mi birşey ifade etmiyor bu yani.Hic hamilelik filan yokken discim agumentin yazmisti bana eczaci elinde yok diye baska bir antb verdi hepsi ayni demisti ben de alip kullanmistim. Sonra 1 hafta kullanip disciye gittigimde kizmisti. Ikisi ayni degil tofas ta seni goturuyor ama bi mersedes degil demisti. Ve 2 kutu agumentin yazmisti sonra. Diger ilacin hic faydasi olmamis filan demisti. Kendin daha iyi bilirsin ama Bence discini ara bi sor. Agumentin yerine bu ilaci verdiler diye
Evett Rabbim iyi evlatlar iyi kullar olarak yetiştirmek nasip etsin inşallahAynen yaa eşimle şoklar içinde kalıyoruz , diyorum sen daha ne kadarsında herşeyi biliyor ve anlıyorsun ama ben hep derim bebekler inanılmaz zekiler Allah bize en kıymetli taş olarak veriyor onları yontarak daha da değerli kılmak bizim elimizde yada tam tersi
Senin doktorunda süpermiş çok seviyorum böyle doktorları keşke bütün doktorlar böyle olsa özellikle de kadın doğumcular bizim duygularımızı neler yaşadığımızı ilk önce psikolojik olarak tedavi etseler felaket tellallığı yapmasalar kız birde şu minik Arvasları kucağımıza alsaydık sağsalim :)Benim doktorum da bahsetmedi :) ben de çok memnunum doktorumdan :) herkese de öneriyorum marasta :) bi de tam normal doğumcu :) ben inferlite tedavimi de bu doktorda olmustum o zamanda cok rahatlatmisti beni de tahmin et kendiligimden gebe kaldim... asilamaya falan gecmemek icin direnmisti :)gecensene teftişe gelmişlerdi 30 doğumdan sadece 4 du sezeryandi :)
Aminnn o kadar çok dua ediyorum ki bizi de evlatlarımıza karşı hayrlı anne baba et diye evlatlarımız anne baba kelimesini duydukça bizi sevgiyle mutlulukla ansınEvett Rabbim iyi evlatlar iyi kullar olarak yetiştirmek nasip etsin inşallah
Ay canım amin yaa :) :) rabbim sagsalim kavustursun bizi yaa minik seyidlerimize :)Senin doktorunda süpermiş çok seviyorum böyle doktorları keşke bütün doktorlar böyle olsa özellikle de kadın doğumcular bizim duygularımızı neler yaşadığımızı ilk önce psikolojik olarak tedavi etseler felaket tellallığı yapmasalar kız birde şu minik Arvasları kucağımıza alsaydık sağsalim :)
A Ankaaa @besyo_86
Bazı doktorlar çok paracı oluyor ve hamile bayanların zayıf noktasını çok iyi biliyorlar , benim bir arkadaşın her şeyi normal değerlerde çıkmıştı doktor sonuçların güzel diyeceğine bu %95'lik doğru sonuç verir emin olmak istersen tek yolu amniyosentez deyip kızın kafasını allak bullak ettiler. Allah'tan benim doktor öyle birşey demedi sadece 2'li testte ısrar etti ordaki değerlerde normal gelince 3'lüye bile gerek duymadı, gelecek olan Rabbim'dendir çok önemli sorun yoksa testlerde iyi çıktıysa annenin kafasını neden bulandırırlar ki çok kızıyorum bu tip doktorlara Rabbim hepimizin bebeklerini hem fiziksel hem zihinsel olarak sağlık sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin, biraz rahat bıraksınlarda hamileliğimizin tadını çıkaralım
Canim geçmiş olsun çok dikkat et uzan zaten havalar da sıcak... Rabbim kolay gecirsin inşallah...Kızlar bnde 2 hafta önce serklaj oldum şimdi evde yatiyorum sürekli dinlenmem gerekiyor. Ara ara kasılmalarim var. Hepiniz hamissiniz dua edin bna ben de zamanında alayim kucagima bebisimi.
Canim tabiki maddiyata önemli ama hiç maneviyat olarak anneleri düşünmuyorlar... Rabbim yardımcınız olsun inşallah bu sıkıntıların sonu ferahlık olur hep...Amin canım amin..
Fetal ekoyu cekecek prof yonlendirdi bizi adam 650 tl ye çekiyor.
Harmony test 4,000 gibi bir rakamdı derken sonu gelmiyor hiç.
Art nşyetli bir durum varsa hakkımı helal etmiyorum tabşki manevi olarak cok yıprandım cunku
Bende diyorum bu son oturup rahat yemek yedigim ramazanim dieBelki de kurban bayramında kucağımızda olur bi kısmımizin :) ramazanda artık büyümüş olurlar oraya buraya tutunup kalkarlar artık :) insallah :)
Canım benim inşallah birşeyler çıkmaz ama neden istiyormuş bu testleri bir açıklama yaptı mı çünkü hem maddi hem manevi insanı yıpratan bir sonuç dediğin gibi sırf çektirmek için istiyorlarsa Allah bildiği gibi yapsın çünkü manevi yıpranma maddiyatın yanında hiç birşeyAmin canım amin..
Fetal ekoyu cekecek prof yonlendirdi bizi adam 650 tl ye çekiyor.
Harmony test 4,000 gibi bir rakamdı derken sonu gelmiyor hiç.
Art nşyetli bir durum varsa hakkımı helal etmiyorum tabşki manevi olarak cok yıprandım cunku
Canım benim inşallah birşeyler çıkmaz ama neden istiyormuş bu testleri bir açıklama yaptı mı çünkü hem maddi hem manevi insanı yıpratan bir sonuç dediğin gibi sırf çektirmek için istiyorlarsa Allah bildiği gibi yapsın çünkü manevi yıpranma maddiyatın yanında hiç birşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?