2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
sana acayip hak veriyorumm .... burdada grecen b,i cocuk resmen arabanın içine girecekti dsasırdım kaldımm.... ki orda daha fazladır burda cok barınamıyorlar
Canim burda da kimse istemiyor artık bi çözüm bulunsa çok iyi olucak... ama hiçbir yetkili bi çözüm aramıyor. ..anca bi insanlarımıza zarar verince ise koyulacaklar herhalde... hele urfa daha beter kız kardeşlerim ilallah etmiş ellerinden...disari cikmasalarda olmaz 3u de universite öğrencisi. .. Rabbim korusun... artık. ..

Gunaydin mutlu hayirli saglikli haftasonlari4 ay sonra bu gunlerde oglusum hayirlisi ile dogmus olacak insallahhep bir sonraki ramazanda kuzumun da olacaginin hayali beni benden aliyor
Belki de kurban bayramında kucağımızda olur bi kısmımizin :) ramazanda artık büyümüş olurlar oraya buraya tutunup kalkarlar artık :) insallah :)

kızlar bana yardım edin
çok kötü bir ruh hali içindeyim bugün dokunsalar başlıcam ağlamaya
ve bir kaç gündür kendime yazlık elbise arıyorum bulamadım
internetten var mı bildiğiniz iyi bi yer
çiçekli böyle rahat yazlık ama uzun kollu ve boyu da uzun istiyorum
yardımcı olur musunuz

Toz verdi canım çok şükür rahatladım ama kan hapına başladım ishal oldum ya biri bitiyor diğeri başlıyor
Kan hapı beni de ishal yaptı. Kullandıkça geçiyor. Vücudun alışıyor.
canım lcw da çiçekli tunikler var taytla giyebilirsin. ben lcw da uzun kollu uzun elbiseler de görmüştüm mağazada. İlla hamiş kıyafeti olarak almana gerek yok tesettür elbiseler zaten bol. Kendi bedeninden azcık büyüğünü alabilirsin mesela :)

aminoysentez oldu zaten surf o sebepten[/QUOTEyaa bende harmony vs test yaptırdım bir ton. Dün doktor diyorki biliyorsun %99
%100 sonuc istersen amniyosentez yaptırman gerekir.

Doktorlar nefret ettirdi kendinden

Aynen bende prena test yaptirdim.size de sormustum A Ankaaa karar verme asamasinda. Sonra Fetal eko da istedi.onu da yaptirdum. Hep tedirgin edip istedigi testleri yaptiriyorlar. Maddi manevi gucumuz yettigince yaptiricaz tabi ama bende hoslanmiyorum bu durumdan.

hangi şehirdesin?
4 ayda hergun giymeyeceğin bir elbise için çok para vermeye gerek yok,ucuza farklı bir iki güzel kombin yapabilirsin.
Tessettürlüsün sanırım iyi markalarda güzel modeller var ama değmez kısa süre için vermeye.
Kıyafettler hamileyken farklı duruyor internetten aldığın istediğin gibi üzerinde durmayabilir.
En iyisi bir iki hafta içinde mağzalarda yaz indirimi başlar.Herzaman aynı yere gidiyorsan biraz açıl girmediğin mağaza bakmadığın denemediğin kombinler bak.
Tarif ettiğin elbiseler sosyete pazarlarında çok oluyor.İstanbul da salı pazarı,çarşamba pazarı,perşembe ulus pazarı vs.

Ben düzcedeyim tesettürlü değilim ama karnımı gösterecek şeyleri giymeyi istemiyorum daracık gezmek
Hemde elbiseyle daha rahat ederim diyorum diktireyim diyorum 2 tane en olmadı benden sonra kardeşlerimde giyer
Bu sıcaklarda çekilmiyo hiç bişey çünkü
Bende bi kaç ay için pahalı şeyler almak kesinlikle istemiyorum
Diktirirken ayar yaptırada bilirim küçülüp genişleyebilen diye düşündüm

A Ankaaa besyo_86
Bazı doktorlar çok paracı oluyor ve hamile bayanların zayıf noktasını çok iyi biliyorlar , benim bir arkadaşın her şeyi normal değerlerde çıkmıştı doktor sonuçların güzel diyeceğine bu %95'lik doğru sonuç verir emin olmak istersen tek yolu amniyosentez deyip kızın kafasını allak bullak ettiler. Allah'tan benim doktor öyle birşey demedi sadece 2'li testte ısrar etti ordaki değerlerde normal gelince 3'lüye bile gerek duymadı, gelecek olan Rabbim'dendir çok önemli sorun yoksa testlerde iyi çıktıysa annenin kafasını neden bulandırırlar ki çok kızıyorum bu tip doktorlara Rabbim hepimizin bebeklerini hem fiziksel hem zihinsel olarak sağlık sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin, biraz rahat bıraksınlarda hamileliğimizin tadını çıkaralım

Sağol canım herşeyimi ordan aldım zaten pantolondu tunikti artık beğenemedim orayıda

Benimkide anlıyo ben daha açmadan mesela kıyafet üstünden bakıyorum
Anlıyo resmen duruyo
Babasına da yapıyo bazen o elini falan koyunca duruyo adam sinir oluyo

tabii o zaman iyi markaların internet üzerinde ki modellerine bak modeli belirle terziye göster terletmeyecek tiril tiril kumaşlardan diktir,arkada sütyen izasında büzgülü lastik takarsa ayarı ile oynamana gerek kalamaz Ben göğüs altına takılan elastik ince kemerlerden almıştım daha önce bol tunik ve elbiselerde şirin duruyor.

ani bir hareket veya göbeği açınca bir süre duruyor sonra başlıyor benimkide :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…