Öyle vallaha :)Bende diyorum bu son oturup rahat yemek yedigim ramazanim die
Canim rahimlerde olanı yalnız rabbim bilir... benim doktorum amniyosentezde bile %100 sonuç verilmiyor demişti. .. içini ferah tut rabbime havale et... inan para için yapıyorlar bunu... yıpranman da cabası. .. hiç mi Allah korkusu olmaz yaa, %99 ne %100 ne... Rabbim korusun amniyosentez sonucu bebeğine bişey olsa bunun hesabını nasıl vericek... mumkunse doktorunu değiş canım... normal doğum yapacağın varsa bu hırsla seni sezeryan da çevirir bu...Canım diyoki ense kalınlıgı cıkan cocuklara cektiriyoruz ama ayrıtılıda bir problem gorunmedi ..
Bide tamam yaptırıyım dedim.
Bu seferde amniyosentez düşünür müsün diyo.
%99 suanda %100 ogrenmek istersen yapalım diyor.
Ben de zaten birsey olacaksa olacak. Amniyosentezde de %1 bebegimi kaybetme ihtimalim vsr ama dedim.
Evet o da var dedi.
Kafam cok karısık artık
canım düşünüyor musun dediğine göre çok da gerekli görmüyor benim arkadaşın başına gelenin aynısı madem risk görüyorsan %100 dururken neden diğer testleri yaparsın ki anladığım kadarı ile diğer testlerin normal çıkmış ben yerinde olsam yapmam çünkü çok riskli bir işlem birde %1 ihtimal için değmez , üstelik çıkacak sonuç benim bebekle ilgili fikri değiştirmeyecek ama ben senin yerinde değilim çok iyi düşün kar zarar analizini çok iyi yap canım. Allah kolaylık versin içini ferahlatsın bu gibi doktorlara da vicdan versin.Canım diyoki ense kalınlıgı cıkan cocuklara cektiriyoruz ama ayrıtılıda bir problem gorunmedi ..
Ben de zaten birsey olacaksa olacak. Amniyosentezde de %1 bebegimi kaybetme ihtimalim vsr ama dedim.
Evet o da var dedi.
Kafam cok karısık artık
Aynen yaa, çocuklu arkadaşlar ile takılınca daha iyi anlıyorum, dışarı çıksan durmazlar, evde durmazlar, anne baba ikisi bile durduramıyorlarBende diyorum bu son oturup rahat yemek yedigim ramazanim die
Onlar saglikla guzel guzel buyusunlerde biz oturmamaya raziyizÖyle vallaha :)
Aynen ole biz sark gorevindeyiz hep genc ciftler car hepsinin kucuk cocugu var gecen iftara gittik bi baktik masada esimle ben oturuyoruz herkes cocugunun gonlunu yapmaya calisiyoAynen yaa, çocuklu arkadaşlar ile takılınca daha iyi anlıyorum, dışarı çıksan durmazlar, evde durmazlar, anne baba ikisi bile durduramıyorlar
Canım dün son kez gittim.. Birdaha gitmicem ..Canim rahimlerde olanı yalnız rabbim bilir... benim doktorum amniyosentezde bile %100 sonuç verilmiyor demişti. .. içini ferah tut rabbime havale et... inan para için yapıyorlar bunu... yıpranman da cabası. .. hiç mi Allah korkusu olmaz yaa, %99 ne %100 ne... Rabbim korusun amniyosentez sonucu bebeğine bişey olsa bunun hesabını nasıl vericek... mumkunse doktorunu değiş canım... normal doğum yapacağın varsa bu hırsla seni sezeryan da çevirir bu...
Amin canım amin..
Fetal ekoyu cekecek prof yonlendirdi bizi adam 650 tl ye çekiyor.
Harmony test 4,000 gibi bir rakamdı derken sonu gelmiyor hiç.
Art nşyetli bir durum varsa hakkımı helal etmiyorum tabşki manevi olarak cok yıprandım cunku
Canım diyoki ense kalınlıgı cıkan cocuklara cektiriyoruz ama ayrıtılıda bir problem gorunmedi ..
Evet o da var dedi.
Kafam cok karısık artık
Canım dün son kez gittim.. Birdaha gitmicem ..
Allah yardımcımız olsun
Aynen dediğin gibi canım koştur ürkek peslerinden zayıflariz da artıkOnlar saglikla guzel guzel buyusunlerde biz oturmamaya raziyiz
Amin canım... gitmemekle iyi edersin seni çok uzmus doktorun... dur bi bebis dogsun inşallah sağlıklı olsun bu üzüntülerin geçecek inşallah... emel dediydi dersin inşallah. ..Canım dün son kez gittim.. Birdaha gitmicem ..
Allah yardımcımız olsun
amniyosentez içinde %99 diyorlarCanım diyoki ense kalınlıgı cıkan cocuklara cektiriyoruz ama ayrıtılıda bir problem gorunmedi ..
Evet o da var dedi.
Kafam cok karısık artık
Ay insallah ya ne guzel olur diyetsiz zayiflayabilsemAynen dediğin gibi canım koştur ürkek peslerinden zayıflariz da artık
Adıyla yaşasın paşa canım eklerim tabi
Canim insallah diyet değil ama spor planlarım var benim ben hamilelikte 2 kilo aldım ama öncesinden çok kilo var tedavi sürecinde ve kullandığım ertesi gün hapı yüzünden çok aldım ben 25 kilo kadar falan... onlar için spor planım var inşallah...Ay insallah ya ne guzel olur diyetsiz zayiflayabilsem
Canim insallah diyet değil ama spor planlarım var benim ben hamilelikte 2 kilo aldım ama öncesinden çok kilo var tedavi sürecinde ve kullandığım ertesi gün hapı yüzünden çok aldım ben 25 kilo kadar falan... onlar için spor planım var inşallah...
Aynen canım bende takmiyorum... kilo verilir elbet...Bende de durum ayni. Psikolojik bunalim kilo yapti bende. Simdi bir de dogum kilolari eklenecek ama hem benim hem bebegimin sagligi etkilenmesin de veririz sonra insallah kilolari. Hic takmiyorum artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?