Bizimki de öyle hareket edince babası konuşmaya başlayınca hemen duruyor, elini karnima getirince duruyor :)
tabii o zaman iyi markaların internet üzerinde ki modellerine bak modeli belirle terziye göster terletmeyecek tiril tiril kumaşlardan diktir,arkada sütyen izasında büzgülü lastik takarsa ayarı ile oynamana gerek kalamazBen göğüs altına takılan elastik ince kemerlerden almıştım daha önce bol tunik ve elbiselerde şirin duruyor.
Ha ha aynen ama artık babaya yapmıyor hareketleri baya arttı çünkü duramıyor demek ki, tutmuyor kendini
Öyle canım yaa akıllı biddik olucak bunlar yaa :))nasılda anlıyorlar ama ya :) maşallah kuzulara :)
Cok pahali degil mi canim fetal eko ya.biz izmirde devlete bagli cocuk hastanesine yaptirdik 5 kurus odemedik.ki doktorumuz iki hafta sonra tekrar yapalim tamamen netlessin sonuc dedi.iki kez yaptirmis olduk.
Ewet canim ya. Gecenlerde bebegim ilk defa az hareket etti. Hatta aksam yemeginden sonra uzaninca kipir kipir olurdu ama bu kez hic hareket etmedi nasil moralim bozuldu nasil kotu oldum anlaatamam. Ama sahura kalktiktan sonra harekwtlenmeye başladi coo sukur. Rabbim bebeklerimizi bize bagislasin Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.Maşallah!
benim maşallah saniye aralıkla sağ da- solda, aşağ da- göbekte vurup duruyor.Dönüp dolaşırmış öyle. :)
hareket edince oh bugün iyi allaha şükür diyorum.
Canim cok kimyasal içeriyor o yaa lisedeyken kol killarimi sarartmistim o zaman çok keskindi eminim hamilelikte zararlıdır... ben ufak makasla kesiyorum canım o da çok çabuk uzamiyorlar... şimdiye kadar 2 kere kestim... hamilelikten sonra dokulecek onlar zaten... yani sarartmaktansa tek tek uzun olanlarını çekmen bence daha mantikli...Kizlar aranizda gobekteki tuyleri sarartan var mi??doktora sordum alcagina sarart dedi.oksijenli su aldim ama guneste beklemem gerekiyor.amonyak perhidrolle sarartsam olur mu sizce??
Kizlar aranizda gobekteki tuyleri sarartan var mi??doktora sordum alcagina sarart dedi.oksijenli su aldim ama guneste beklemem gerekiyor.amonyak perhidrolle sarartsam olur mu sizce??
Ayy canim ya sende cok yiprandin benim ikinci bebis cok yiprandik amniyosenrtez oldum kistten dolayi gezdim bi ayda. 2bin tl verdim drlara yani art niyetli yapiliyorsa gunahlari boynuna sonucta en hassas yerimizden vuruyorlar hayirli saglikli dogsunlarda cekiliyor geciyor hersey zamanla canim insallah guzel sonuclar alirsinnnCanım bencede pahalı ama napalım oraya yonlendirdi yaptırmıs bulunduk bizde :/
Canim arada bende de oluyor... sıcakta normalmış. .. yazdım nette ne yapmak gerekiyor diye yan yatıp dizilerini kendine doğru çek bi de serin duş al diyordu... Yapınca düzeliyor. .. Bide bi çözüm daha buldum gece yatınca bacak arama da yastık koyuyorum o da iyi geliyor yüksek tutuyor ya...Kizlar sizin bebislerde vuruyormu asagilara ara ara geliyor alttan cikacak gibi oluyor canim napacagim bilmem sali randevum var bel agrimda oluyor ama benim bebis cok hareketli kizlar hic durmuyor ya bi orda bi burda ama asagida cok duruyor korkmuyor degilim yani napsam ki ara ara oluyor gunde 2 kez falan oluyor sizinde oluyor mu
Canim sen bilirsin... Keskin kokusu rahatsız olursun bence yani ben kendi fikrimi söylüyorum. .. ama yapıp yapmamak senin kararın. ..H.sonu denize giriyorum hic hoş olmuyo gobegin goruntusu.benim normalde de var zaten.sarartiyodum hep.oksijenli su kullanabilirsin dedi dr.ama o da kac dakikada guneste durursam sararir bilemedim.amanyk-perhidrolu sormadim ama...yaz boyle gecmez:)))
Cnm bikini yerine mayo alabilirsin. Ben öyle yapacağım bu seneH.sonu denize giriyorum hic hoş olmuyo gobegin goruntusu.benim normalde de var zaten.sarartiyodum hep.oksijenli su kullanabilirsin dedi dr.ama o da kac dakikada guneste durursam sararir bilemedim.amanyk-perhidrolu sormadim ama...yaz boyle gecmez:)))
sen ve bebeğin sağlıklı olun.Doktor iyi haber vermiş allaha şükür,gerisi geçmiş gitmiş.Canım bencede pahalı ama napalım oraya yonlendirdi yaptırmıs bulunduk bizde :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?