- 22 Ekim 2015
- 2.069
- 2.049
- 83
- 37
Merhaba bayramınız güzel geçmiştir inşallah.
Eki Görüntüle 1856201
Canım ben bugün göbüş üstünde de hissettim hatta göbeğim komple dalgalanıyor çok güzel yaa, demek ki çıkıyor yavaş yavaş ve tabii pozisyon u da önemli sabah mesela tam göbüşüm taş gibi uyanıyorumcicekkokusu
birde plesantasının bulunduğu yer önemli önem taraftaysa o zaman az hissediliyormuş.
Selam kızlar benimde asagıda be küçük göbeğim.. Her hamilelik kendine özeldir.
Seker cıktı bende allah yardımcımız olsun :/
Yarın 100 lük yukleme yapılacak[/QUOTgecmiş olsunn
Selam kızlar benimde asagıda be küçük göbeğim.. Her hamilelik kendine özeldir.
Seker cıktı bende allah yardımcımız olsun :/
Yarın 100 lük yukleme yapılacak[/QUOT
Gecmis olsun canim. Ben de yarin diyabete gidecegim. Bakalim diyetle baslarlar sanirim. 100 luk icin bana birsey soylemedi doktorum belki ilerleyen haftalarda yaptiririz. Ben kendimce diyete basladim bile mesela bayramda hic tatli yemedim.
Feci agirlastim ben bu hafta.hic bisey yapmak istemiyorum oyle yatiyim ne yemek isterim ne icmek.tabii yavastan nasil dogurcam streside baslamadi degilkızlar durumlar nasıll iyi misiniz ???
Canim benim bebek asagida aslinda doktora sordum asagida mi diye hayir senin gobek yapin oyle dedi.rahmimi gosterdi gobek deligimin ustunde.bide cocugun yatisindan kaynakli o dedi.bnm sipam gece harekete geciyo sagima hic yatirmiyo solumda da cok rahat yattigim soylenemez anca sirt ustu.otururen gobegim az sikissin basliyo iteklemeye.bana rahat yok yani.Benim bebis baya yukarıda kavurgami tirmaliyo sanki gündüz sag tarafimi ozellikle oturamıyorum pek artik hep yatasım var
Evet benim öndeymiş, şükür şimdi hissediyorum da geç hissettim diyebilirimbirde plesantasının bulunduğu yer önemli önem taraftaysa o zaman az hissediliyormuş.
Canim bende de durum farkli degildi.2.de erkek deyince olsun sağlıkli olsun daaaa diyip gulumsuyo insanlar,kiz olsaydi diyen de var..ben de hayirli evlat olsun da kızı erkegi onemli değil deyip gectim.Bayramda guzel guzel sinirlendirdiler benide hamile oldugum artik belli top gibi onde duruyor once gobek saniyorlardi biraz buyuttum minis kizimi herkes cinsiyetini sordu 2. Kiz olacagini duyunca bi isteksiz hayirlisi falan sanki ben sikayetciyim de bu durumdan neyse parkt kizimi oynTiyom hic tanimDigim bir kAdin bu da erkek olaydi dedi yok dedim neyse teyze guzel dua etti.ya o kadar sinirlendim ki biz toplum olarak neden boyle dusunuyoruz hala hic mi ilerleyemedikki okumusu okumamisi farketmiyor ogretmen arkadaslardan bile abuk subuk seyler duydum herkes de bir cinsiyet derdi arkadas 2. Olunca mi boyle oluyor esimin de benimde bir derdimiz yok boyle bide biliyorsunuz ben ne kadar zor sureclerden gectim bu yavrumda neler geldi basima hala tek istedigim saglikli bir kucagima alayim iyi olduğunu goreyim 2.olmadan 3.yu soran bile oluyor yani icimi dokeyim dedim siz siz olun erkek analari yapmayin boyle seyler bak kiz analari guceniyor
Canim bende de durum farkli degildi.2.de erkek deyince olsun sağlıkli olsun daaaa diyip gulumsuyo insanlar,kiz olsaydi diyen de var..ben de hayirli evlat olsun da kızı erkegi onemli değil deyip gectim.
Tatlım benimde ağrıyor sağ sol sanırım hızla büyüyor karnimiz, 10 gün önceki resimlere baktığımda bile karnimin ne kadar farkettiguni görüyorum.kızlar iyi bayramlar herkese..
sizlere bir sorum olacak.
Benim özellikle sol kaburgamda bir ağrı var. kimi zaman sağ tarafla birlikte ağrıyor. Cok canım yanıyor bel agrımla bırlesınce oturamıyorum, yatamıyorum, dönemiyorum...
sizde var mı bu ağrıdan?
ya da bu agrıyla ilgili bir bilginiz var mı?
Lutfen yardımcı olun..
Teşekkürler!
yükleme öncesi açlık tokluk şekerine baktılar mı?Ben az once 100 lük yüklemeden geldim.
Ve o ksdar şwkerliydiki anında kustum.
Berbat birsey
Bayramda guzel guzel sinirlendirdiler benide hamile oldugum artik belli top gibi onde duruyor once gobek saniyorlardi biraz buyuttum minis kizimi herkes cinsiyetini sordu 2. Kiz olacagini duyunca bi isteksiz hayirlisi falan sanki ben sikayetciyim de bu durumdan neyse parkt kizimi oynTiyom hic tanimDigim bir kAdin bu da erkek olaydi dedi yok dedim neyse teyze guzel dua etti.ya o kadar sinirlendim ki biz toplum olarak neden boyle dusunuyoruz hala hic mi ilerleyemedikki okumusu okumamisi farketmiyor ogretmen arkadaslardan bile abuk subuk seyler duydum herkes de bir cinsiyet derdi arkadas 2. Olunca mi boyle oluyor esimin de benimde bir derdimiz yok boyle bide biliyorsunuz ben ne kadar zor sureclerden gectim bu yavrumda neler geldi basima hala tek istedigim saglikli bir kucagima alayim iyi olduğunu goreyim 2.olmadan 3.yu soran bile oluyor yani icimi dokeyim dedim siz siz olun erkek analari yapmayin boyle seyler bak kiz analari guceniyor
Biz çok şükür iyiyiz siz nasilsiniz prenseslekızlar durumlar nasıll iyi misiniz ???
Canim aynen kardesimin oglu var 2.de kz olsa bari diyorlar daha hamile bile degil sonra kalkiyorlar abuk subuk seyler soyluyorlar mesela cocugu olsun diye yillarca ugrasan bi tanidigin ilki kizdi ama oglumda olacak eminim gibisinden laflaar ediyor hic oglum olsun demedim evladin cinsiyeti mi olurmus saglikli olsun diye dia ettim zaten zor sureclerden gectik yavrumla yani dedigin gibi insanlari memnun etmek mumkun degil illa bi kusur arayacaklar yaGünaydın canım bende de tam tersi durum var erkekler hayrsizdir anaya babaya bakmaz kız olsaydı keşke gibi yorumlar millet olarak olumsuz elestiriyi seviyoruz nasreddin hocanin torun ve eşşekle olan hikayesinde ki gibi hangi durumda olursak olalım elestiriliyoruz hatta cocugumun yaramazligindan bunu da ben mi cekecem bakici çekecek gibi yorumlar bile geldi sanki bütün cocuklar yaramazmis gibi birde yaramazlık ile psikolojik problemi karıştırıyorlar dilimin ucuna geliyor sonra aman kalp kirmayayim diye susuyorum boşver kimseyi takma salla gitsin ayy kismet olmadi iste dee ben öyle yapıyorum sansima erkek kiz olaydi diyorum onlardan once ama icimden rabbim saglikli sihhatli ve hayrli evlat versin benim için yeter diyorum walla imrenilecek durumdasin ne güzel 2 kız annesi olmak hiç kimseyi memnun edemezsin bizim toplumda o yüzden salla gitsin hem eslerimiz ve biz memnunsak ailelerimizde dahil kimseye hicbir yorum yapma hakki düşmez evlat bu bambaşka birşey kizi erkegi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?