2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Merhaba bayramınız güzel geçmiştir inşallah.
Eki Görüntüle 1856201

birde plesantasının bulunduğu yer önemli önem taraftaysa o zaman az hissediliyormuş.
NisanFRM cnm paylaşım için teşekkürler :) denek ki 28den sonra yukarı çıkıcak görmüş olduk resimde de sağol:) plesanta önde ise göbekten pek hissedilmiyormuş,plesantası arkada olanlar daha erken ve daha güçlü hissedermiş, doktorum öyle demişti.
Bu arada aşağıda hamilelik takvimi var ya, orda diyor ki bu haftalarda karnınız iyice futbol topu gibi yuvarlak olur dior. Demek ki normal :) içim rahatladı, Allah sağlık versin hepimize

kızlar merhaba
bayramınız mübarek olsun giremedim bayramda
pazartesiye kadar tatildeyim oğluşum kıpır kıpır
ben şeker yüklemesi istemedim evde şeker aletim var
bugün açlık 73 çıktı
kahvaltıdan 1 saat sonra 112
sonraki 1 saat sonra 82 çıktı
bana göre normal değerler sizce?
doktorum en son ayın 2.de umartesi gitmiştim herşey normaldi şükür ki bebişim 1 kg olmuş normale göre iri maşallah
ben baya yukarlarda hissediyorum ama kaburga ağrılarım benimde oluyo genişledikçe sanırım
kızlar birde karnımın altlarında ve yanları pul pul dökülüyo bebe yağı sürüyorum ama yine dökülüyo
bütün günde terliyorum ama anlam veremedim yani
çok şükür hala bir çatlağım yok ama

Benim bebis baya yukarıda kavurgami tirmaliyo sanki gündüz sag tarafimi ozellikle oturamıyorum pek artik hep yatasım var

Benim bebis baya yukarıda kavurgami tirmaliyo sanki gündüz sag tarafimi ozellikle oturamıyorum pek artik hep yatasım var
Canim benim bebek asagida aslinda doktora sordum asagida mi diye hayir senin gobek yapin oyle dedi.rahmimi gosterdi gobek deligimin ustunde.bide cocugun yatisindan kaynakli o dedi.bnm sipam gece harekete geciyo sagima hic yatirmiyo solumda da cok rahat yattigim soylenemez anca sirt ustu.otururen gobegim az sikissin basliyo iteklemeye.bana rahat yok yani.

Bayramda guzel guzel sinirlendirdiler benide hamile oldugum artik belli top gibi onde duruyor once gobek saniyorlardi biraz buyuttum minis kizimi herkes cinsiyetini sordu 2. Kiz olacagini duyunca bi isteksiz hayirlisi falan sanki ben sikayetciyim de bu durumdan neyse parkt kizimi oynTiyom hic tanimDigim bir kAdin bu da erkek olaydi dedi yok dedim neyse teyze guzel dua etti.ya o kadar sinirlendim ki biz toplum olarak neden boyle dusunuyoruz hala hic mi ilerleyemedikki okumusu okumamisi farketmiyor ogretmen arkadaslardan bile abuk subuk seyler duydum herkes de bir cinsiyet derdi arkadas 2. Olunca mi boyle oluyor esimin de benimde bir derdimiz yok boyle bide biliyorsunuz ben ne kadar zor sureclerden gectim bu yavrumda neler geldi basima hala tek istedigim saglikli bir kucagima alayim iyi olduğunu goreyim 2.olmadan 3.yu soran bile oluyor yani icimi dokeyim dedim siz siz olun erkek analari yapmayin boyle seyler bak kiz analari guceniyor

Canim bende de durum farkli degildi.2.de erkek deyince olsun sağlıkli olsun daaaa diyip gulumsuyo insanlar,kiz olsaydi diyen de var..ben de hayirli evlat olsun da kızı erkegi onemli değil deyip gectim.

Canim bende de durum farkli degildi.2.de erkek deyince olsun sağlıkli olsun daaaa diyip gulumsuyo insanlar,kiz olsaydi diyen de var..ben de hayirli evlat olsun da kızı erkegi onemli değil deyip gectim.

Evlenmiyor musun?,bak bu evlendi çocuğu oldu,sonra çocuğu olmuyor,yok cocuk yap,kız olsa hayırlı,erkek olsa erkek soy, sürekli başkaları ile bir karşılaştırma durumu ,insanları memnun etmek mümkün değil.Zaten öyle bir misyonumuzda yok.İstek ve düşüncelerini kendi hayatlarında gerçekleştirsinler.

Malesef özele saygı diye birşey yok.
Benim ÖZELİM bu kadar.

Ben az once 100 lük yüklemeden geldim.
Ve o ksdar şwkerliydiki anında kustum.
Berbat birsey

Tatlım benimde ağrıyor sağ sol sanırım hızla büyüyor karnimiz, 10 gün önceki resimlere baktığımda bile karnimin ne kadar farkettiguni görüyorum.

Günaydın canım bende de tam tersi durum var erkekler hayrsizdir anaya babaya bakmaz kız olsaydı keşke gibi yorumlar millet olarak olumsuz elestiriyi seviyoruz nasreddin hocanin torun ve eşşekle olan hikayesinde ki gibi hangi durumda olursak olalım elestiriliyoruz hatta cocugumun yaramazligindan bunu da ben mi cekecem bakici çekecek gibi yorumlar bile geldi sanki bütün cocuklar yaramazmis gibi birde yaramazlık ile psikolojik problemi karıştırıyorlar dilimin ucuna geliyor sonra aman kalp kirmayayim diye susuyorum boşver kimseyi takma salla gitsin ayy kismet olmadi iste dee ben öyle yapıyorum sansima erkek kiz olaydi diyorum onlardan once ama icimden rabbim saglikli sihhatli ve hayrli evlat versin benim için yeter diyorum walla imrenilecek durumdasin ne güzel 2 kız annesi olmak hiç kimseyi memnun edemezsin bizim toplumda o yüzden salla gitsin hem eslerimiz ve biz memnunsak ailelerimizde dahil kimseye hicbir yorum yapma hakki düşmez evlat bu bambaşka birşey kizi erkegi yok

Canim aynen kardesimin oglu var 2.de kz olsa bari diyorlar daha hamile bile degil sonra kalkiyorlar abuk subuk seyler soyluyorlar mesela cocugu olsun diye yillarca ugrasan bi tanidigin ilki kizdi ama oglumda olacak eminim gibisinden laflaar ediyor hic oglum olsun demedim evladin cinsiyeti mi olurmus saglikli olsun diye dia ettim zaten zor sureclerden gectik yavrumla yani dedigin gibi insanlari memnun etmek mumkun degil illa bi kusur arayacaklar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…