allahima bin şükür iyiymis aglamiyayim dedim ama telde konuşunca dayanamadım allahim bu acıları yasiyanlarin yardımcısı olsun dusuncesi bile beni 1 saatte bitirdi öldüm öldüm dirildim ulasana kadar mubarek gunlerde cok insanin cani yandi rabbim sabır versin cümlemize artık evde bile korkuyorumCanim benim Allaha binlerce kez şükürler iyiymiş esin... Rabbim sagsalim kavustursun inşallah... Rabbim bu kan dokenleri de ıslah etsin inşallah. .. mübarek topraklarda da yapıyolar bunu... Rabbim elbet fil süresinde ki gibi onlara bir azap yasatacaktir...
Sorma canım aynen ben de öyleyim. .. bir yerlere çıkmak dahi istemiyorum... hele kalabalık yerlerden odum kopuyor... Rabbim korusun cumlemizi...allahima bin şükür iyiymis aglamiyayim dedim ama telde konuşunca dayanamadım allahim bu acıları yasiyanlarin yardımcısı olsun dusuncesi bile beni 1 saatte bitirdi öldüm öldüm dirildim ulasana kadar mubarek gunlerde cok insanin cani yandi rabbim sabır versin cümlemize artık evde bile korkuyorum
Canım cok geçmiş olsun Allah bunları helak etsin kutsal topraklara saldiracak kadar gozleri dönmüş nasıl bir vicdan ruh hali icindeler söyleyecek çok söz var amaEkim anneleri herkes kosusturma icinde sanırım bayram telaşı sürüyor. herkes bir yerlere kacti galiba biz evdeyiz oglusumla 4 gözle babamızı bekliyoruz son 2 günümüz kaldı bugun medinede patlama olmus cok korktuk allaha şükür ulastik 10 dk farkla rabbim korumus babamızı. Bir sagsalim evimize girsede rahat etsek aşırı stres oluyorm bu terör olaylarından artik. Kızım bile hic durmadi esimle konuşana kadar oynadi durdu içimde allah hepimizin yardımcısı olsun
Urfadayim odada klima+vantilatör var ve hala sıcakkkkkkkkkkk cok sicakkkkKızlar iyisiniz inşallah... biz 3 gündür urfadayiz... sıcaklar çok fena... Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah...
Iyi bayramlar guzel anneler insallah karnimizda gezdirdigimiz gibi kucagimizda gezdirmeyi de nasip eder bebislerimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?