2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
herkese iyi bayramlar. bu bayram ilk defa evdeyiz ve kımseye gitmedık aıleler sehır dısında. havalar cok sıcakk ve tansıyon oldugu ıcın gidemedık. ıyıkı gıtmemısız. benım sıcaklardan tansıyonum dusmuyo bıle. ama cok buruk oldu bayram. ıkı kısı kaldık evde. bı kısı bıle calmadı kapıyı. ınsallah seneye telafı ederiz bebişlerle...

Kizlar gunaydinyavas yavas liyafet alışverişine baslayayim diyorum.deneyimli olmama ragmen aklima bisey takıldı bebisin gobek bagi ile ilgili,aldigimiz bu citcitli badiler,yine alttan baglanan zibinlar gobuse zarar vermiyordu degil mi?gobek bagini temizleyip normal giydiriyorduk

Kızlar bir şey sorucam, sizin göbekler yukarı çıktı mı? Benim sanki çıkmadı ya.. Ne ara yukarı çıkçak da sonra tekrar aşağı incek anlamadım...
Bi de memiktolarım da büyümedi benim, şimdiden ya ilerde sütüm olmaZsa diye endişe ediyorum küçük göğüslerim diye..

Canim gobek olayini bilmemde sutun göğsün büyüklüğü ile alakasi yok benim göğüslerimde ilk aylarada biraz büyüdü ve durdu sanirim son ay sütlenmeye baslayinca buyuyecek ama göğsü kocaman olup sut veremeyende biliyorum kucucuk gogsu olupda sütü olani biliyorum bizzat yengem ve arkadaşım o kadar kucuk ki göğüsleri

Ayy cnm umarım öyledir küçük benim göğüsler çok hafif büyüdü inkar edemem ama hayal ettiğim büyüklük bu değil :) neyse artık kısmetimizde ne varsa o hep dua ediyorum inşallah yeterli sütüm olur diye :)
Göbek önce yukarı çıkıyooooo büyüyooooo 36dan sınra falan da aşağı iniyo tekrar heralde :) şimdi düşününce daha vakit varmış ya rahatladım:)
Bana herkes göbeğin küçük belli olmuyo diyolar erkek mi bebeğin göbeğin aşağıda diyolar benim psikolojimi bozuyor bu insanlar :)

Canım bu donemde insanları cok takma en yakinin da olsa bana da yok senin gibiyken benim ki küçüktu senin ki ne kadar büyük yok 6 ayliga gore küçük karnin cok yok herkes referans olarak kendini alıyor geçen meyve yiyordum biri şekerin cikmadimi yok dedim aaa ben de meyve yedim çıktı sen de nasıl çıkmaz gibi gibi konuştu kulaklarını tika kizcen anne ben burdayim diyorsa doktorunda bir problem gormuyorsa salla gitsin ben oyle yapıyorum benim göğüsler normalde büyüktür bir cok kisi hamile kalinca dusunemiyorum nasıl olacaklar falanda fistan evet buyudu ama hala eski camasirlarimi kullanabiliyorum sutlenincede buyurse büyüsün bebislerimize süt olsunda umrumda değil

Evet cnm haklısın aslında. Ama o kadar çok lafa maruz kalıyoruz ki biz hamileler.. Bence göbeğim gayet büyüdü bana ağırlık yapmaya bile başladı. Soruolar ne kadarlık, diyorum 6 oldu, yok cnm 4 gibi galan diyolar. En son eminim son kararım falan dedim birine bozuldu dediğin gibi herkes kendiyle kıyaslıyo napim vücut yapım böyle annelerimiz gibi çok tontik kocaman göbekli diiliz biz yeni nesil, çünkü eskiden 2 canlısın diye 2 porsiyon yerlermiş biz bilinçliyiz. Anlamıyolar şekerim anlamıyorlar..

En iyisi kulakları tıkamak dediğin gibi, şükretmek ve dua etmek ...

kızlar iyi bayramlar herkese..

sizlere bir sorum olacak.

Benim özellikle sol kaburgamda bir ağrı var. kimi zaman sağ tarafla birlikte ağrıyor. Cok canım yanıyor bel agrımla bırlesınce oturamıyorum, yatamıyorum, dönemiyorum...

sizde var mı bu ağrıdan?

ya da bu agrıyla ilgili bir bilginiz var mı?

Lutfen yardımcı olun..

Teşekkürler!

Cnm bendede var hatta bazen yatarken bile ağrıyor ama geçiyor yorma kendini bebek hızlı büyüyor artik yerini genişletiyor

Slm kızlar uzun zamandır kadınlarkulubu ne girmiyorum Zülal e çok üzüldüm bu arada facebook ta temmuz ağustos eylül ekim anneleri 2016 gurubu var araya takılıyorum gebelikle yaşadığım tum sorunlari yazıp cevap bulabilirsiniz ben buluyorum tavsiye ederim 4aylik gurup önce olanlarin tecrübeleri büyük fayda ediyor hatta gurubun ilk bebisleri geldi

Canım benim de henüz göbek aşağıda yani belirtileri göbek hizamda hissediyorum bikaç gün göbek üstünde sağ tarafta hissettim ama şimdi yine aşağıda ben de endişe etmiyor değilim ve benim de göbek küçük henüz

Selam kızlar benimde asagıda be küçük göbeğim.. Her hamilelik kendine özeldir.
Seker cıktı bende allah yardımcımız olsun :/
Yarın 100 lük yukleme yapılacak

Canım dmeek ki bu aylarda böyle oluyor. 28den sonra yukarı doğru çıkıcağına inanıyorum ben :)

Selam kızlar benimde asagıda be küçük göbeğim.. Her hamilelik kendine özeldir.
Seker cıktı bende allah yardımcımız olsun :/
Yarın 100 lük yukleme yapılacak
Cnm hayrlısı olsun canını sıkma. Kaç çıktı 50likte? Dikkat edersin bi sıkıntı olmaz inşallah.

Canım ben bugün göbüş üstünde de hissettim hatta göbeğim komple dalgalanıyor çok güzel yaa, demek ki çıkıyor yavaş yavaş ve tabii pozisyon u da önemli sabah mesela tam göbüşüm taş gibi uyanıyorum cicekkokusu

birde plesantasının bulunduğu yer önemli önem taraftaysa o zaman az hissediliyormuş.

bende bugun gıttım aclık tokluk sekerıne bakıldı. yarım saate kontrole gıtcem baakalım ne cıkacak korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…