- 22 Temmuz 2015
- 864
- 755
- 103
- 45
Canim gobek olayini bilmemde sutun göğsün büyüklüğü ile alakasi yok benim göğüslerimde ilk aylarada biraz büyüdü ve durdu sanirim son ay sütlenmeye baslayinca buyuyecek ama göğsü kocaman olup sut veremeyende biliyorum kucucuk gogsu olupda sütü olani biliyorum bizzat yengem ve arkadaşım o kadar kucuk ki göğüsleriKızlar bir şey sorucam, sizin göbekler yukarı çıktı mı? Benim sanki çıkmadı ya.. Ne ara yukarı çıkçak da sonra tekrar aşağı incek anlamadım...
Bi de memiktolarım da büyümedi benim, şimdiden ya ilerde sütüm olmaZsa diye endişe ediyorum küçük göğüslerim diye..
Ayy cnm umarım öyledir küçük benim göğüsler çok hafif büyüdü inkar edemem ama hayal ettiğim büyüklük bu değil :) neyse artık kısmetimizde ne varsa o hep dua ediyorum inşallah yeterli sütüm olur diye :)Canim gobek olayini bilmemde sutun göğsün büyüklüğü ile alakasi yok benim göğüslerimde ilk aylarada biraz büyüdü ve durdu sanirim son ay sütlenmeye baslayinca buyuyecek ama göğsü kocaman olup sut veremeyende biliyorum kucucuk gogsu olupda sütü olani biliyorum bizzat yengem ve arkadaşım o kadar kucuk ki göğüsleri
Canım bu donemde insanları cok takma en yakinin da olsa bana da yok senin gibiyken benim ki küçüktu senin ki ne kadar büyük yok 6 ayliga gore küçük karnin cok yok herkes referans olarak kendini alıyor geçen meyve yiyordum biri şekerin cikmadimi yok dedim aaa ben de meyve yedim çıktı sen de nasıl çıkmaz gibi gibi konuştu kulaklarını tika kizcen anne ben burdayim diyorsa doktorunda bir problem gormuyorsa salla gitsin ben oyle yapıyorum benim göğüsler normalde büyüktür bir cok kisi hamile kalinca dusunemiyorum nasıl olacaklar falanda fistan evet buyudu ama hala eski camasirlarimi kullanabiliyorum sutlenincede buyurse büyüsün bebislerimize süt olsunda umrumda değilAyy cnm umarım öyledir küçük benim göğüsler çok hafif büyüdü inkar edemem ama hayal ettiğim büyüklük bu değil :) neyse artık kısmetimizde ne varsa o hep dua ediyorum inşallah yeterli sütüm olur diye :)
Göbek önce yukarı çıkıyooooo büyüyooooo 36dan sınra falan da aşağı iniyo tekrar heralde :) şimdi düşününce daha vakit varmış ya rahatladım:)
Bana herkes göbeğin küçük belli olmuyo diyolar erkek mi bebeğin göbeğin aşağıda diyolar benim psikolojimi bozuyor bu insanlar :)
Canım bu donemde insanları cok takma en yakinin da olsa bana da yok senin gibiyken benim ki küçüktu senin ki ne kadar büyük yok 6 ayliga gore küçük karnin cok yok herkes referans olarak kendini alıyor geçen meyve yiyordum biri şekerin cikmadimi yok dedim aaa ben de meyve yedim çıktı sen de nasıl çıkmaz gibi gibi konuştu kulaklarını tika kizcen anne ben burdayim diyorsa doktorunda bir problem gormuyorsa salla gitsin ben oyle yapıyorum benim göğüsler normalde büyüktür bir cok kisi hamile kalinca dusunemiyorum nasıl olacaklar falanda fistan evet buyudu ama hala eski camasirlarimi kullanabiliyorum sutlenincede buyurse büyüsün bebislerimize süt olsunda umrumda değil
Cnm bendede var hatta bazen yatarken bile ağrıyor ama geçiyor yorma kendini bebek hızlı büyüyor artik yerini genişletiyorkızlar iyi bayramlar herkese..
sizlere bir sorum olacak.
Benim özellikle sol kaburgamda bir ağrı var. kimi zaman sağ tarafla birlikte ağrıyor. Cok canım yanıyor bel agrımla bırlesınce oturamıyorum, yatamıyorum, dönemiyorum...
sizde var mı bu ağrıdan?
ya da bu agrıyla ilgili bir bilginiz var mı?
Lutfen yardımcı olun..
Teşekkürler!
Canım benim de henüz göbek aşağıda yani belirtileri göbek hizamda hissediyorum bikaç gün göbek üstünde sağ tarafta hissettim ama şimdi yine aşağıda ben de endişe etmiyor değilim ve benim de göbek küçük henüzKızlar bir şey sorucam, sizin göbekler yukarı çıktı mı? Benim sanki çıkmadı ya.. Ne ara yukarı çıkçak da sonra tekrar aşağı incek anlamadım...
Bi de memiktolarım da büyümedi benim, şimdiden ya ilerde sütüm olmaZsa diye endişe ediyorum küçük göğüslerim diye..
Canım dmeek ki bu aylarda böyle oluyor. 28den sonra yukarı doğru çıkıcağına inanıyorum ben :)Canım benim de henüz göbek aşağıda yani belirtileri göbek hizamda hissediyorum bikaç gün göbek üstünde sağ tarafta hissettim ama şimdi yine aşağıda ben de endişe etmiyor değilim ve benim de göbek küçük henüz
Cnm hayrlısı olsun canını sıkma. Kaç çıktı 50likte? Dikkat edersin bi sıkıntı olmaz inşallah.Selam kızlar benimde asagıda be küçük göbeğim.. Her hamilelik kendine özeldir.
Seker cıktı bende allah yardımcımız olsun :/
Yarın 100 lük yukleme yapılacak
Canım ben bugün göbüş üstünde de hissettim hatta göbeğim komple dalgalanıyor çok güzel yaa, demek ki çıkıyor yavaş yavaş ve tabii pozisyon u da önemli sabah mesela tam göbüşüm taş gibi uyanıyorumcicekkokusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?