2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Kızlar ben de çok kızıyorum bu cinsiyet ayrım olayına. Benim de bi tanıdığımın oğlu var, daha ona hamileyken 2.çocuğum kız olcak adı da ... Olcak diye konuşuyodu. Önce sen bi sağlıkla karnında büyüt, sağlıkla doğur, sağlıkla büyüt, sonra 2. Yi düşün yani...

Bence, bi kız bi erkek çocuk d çok güzel, 2 kız ve 2 erkek de ayrı güzel. Ne güzel ya herşeylerini paylaşırlar eşyalarını kıyafetlerini dert tasalarını, kankito gibi olurlar,

laf eden geri kafalı insanlara bunu demek lazım, ben böyle istiyodum istediğim oldu ooooh falan demek lazım ne olursa olsun, konuştuklarına pişman olsunlar

cnmmmmm nasılsın

Canim ben bu durumun imanla alakali olduğunu düşünüyorum... rabbimin verdiğine ve aldığına hangimizin gücü yetebilirki... erkek ya da kız rabbim vermis bunu dusunemiyorlar... Annem bu tarz insanlar yüzünden çok çekti. .. 4 kız kardeşiz biz çevredeki herkes anneme psikolojik baskı yapıyorlardı. .. ama sağolsun babam bizim bi sacimizin telini bile 1000 erkeğe değişmez... Annem o kadar kötü oluyordu ki uzuntuden sin kardeşimin olmasını o istedi ağızları kapansın diye çevrenin rabbim kısmet etti erkek kardeşim doğdu ... cok sukur dogdu rabbim eksikligini vermesin Ibrahim Halilimin...ama 5 doğumdan sonra annem de bel fitigindan tut sekere tansiyona kadar herşey var... yaşı henüz 47... onun için anneme o sözlerle zulüm yapan insanlara hiç hakkımı helal etmiyorum... ve bunların hepsi kadın. .. kadının kadına yaptığı zulmü kimse kimseye yapmıyor. ..

Canım benzer şeyleri ben de tam tersi olarak yaşıyorum.bugune kadar cinsiyetin erkek olduğunu duyan sadece iki üç kişi sevinerek tepki verdi. "Olsuuuun" diyolar duyunca,icimde bi sinir dalgası büyüyor.öğretmen arkadaşlarım bile benzer tepkiler verdi.çoğu bi çocuğum daha olsa kız olsun isterdim ama sen yanlis anlama dediler.sanki biz seçiyoruz cinsiyeti.evladin kızı erkeği olmaz,sagliklisi ve hayırlısı olur diyorum artik ben oyle konuşanlara

Benim ilk bebeğim allah nasip ederse kızım olacak. Cinsiyet konusuna gelince bana da saçma sapan konuşuyorlar. Ben hep Rabbim den hayırlı sağlıklı evlat olsun diye dua ettim. Çok şükür Rabbim bizi evlatla mükafatlandırdı. Nice insanlar var evlat sahibi olmayan. Rabbim o insanlara da inşallah hayırlı sağlıklı evlat bahşeder tez vakitte.

Geçmiş bayramınız mübarek olsun güzel anneler :) bayrami nasıl geçirdiniz rahat gezebildiniz mi? Benim kızım artık çatıya vurmaya başladı çok korkutuyor beni sanki cikicak gibi odum patlıyor sizde de böyle bir durum var mı?
Bugunde çok halsizim ayıptır söylemesi dün akşam salatalık turşusu yedim 1 tane ama öyle bir bozdu ki karnimi İshal oldum.su kaybı olmasın diye şu içmeye çalışıyorum.gözümün onu karariyor.umarım bi an once iyileşirm. Biz bugün 180 günlük olduk ve 6.ayimiz bitti artık çok şükür. Bundan sonraki süreci acaba nasıl atlatırızz. Bide o kadar çok doğum yapan var ki çevremde hergün biri doguruyor artık geceleri rüyamda giriyor bende kendimi doğum yapmış olarak görüyorum gözüm korkmaya başladı rabbim hepimizin yardımcısı olur inşallah.dün tartildim 64 kilo olmuşum yani 8 kilo almış oldum toplamda canım sıkıldı bu duruma ama rabbim yavrum sağlık versin insallah

Ha ha benim de bi arkadaşım doğum yaptı diye kendimi doğurmuş gördüm, insan etkileniyor demek ki

Kızlar beslenmenize ne kadar dikkat ediyorsunuz su içebiliyor musunuz? Ben bi çayı çıkaramadım hayatımdan azaltmaya çalışıyorum ama bazen fazla kaçıyor, onun dışında gazlı içecek ya da abur cubur yemiyorum, meyve yiyorum, ev yoğurdu yaptım arada yiyorum, suyu da hiç ölçedemdim ne kadar içtim diye artık ölsem çünkü afedersiniz biraz içmesem idrarım sarı oluyor hemen

Aman canim ne sinirleniyosun dicem ama aslinda anliyorum seni.benim birak 2. Ciyi 1. De ilk hamileligimde cinsiyet soruyolardi kiz diyodum. O isteksiz hayirlisi lafini cok duyuyodum.evlat ayirt edilir mi bilmem.ya bu keske erkek olsaydi tribindekilerin analiklarinda sorun var evlat ayirtediyolar yada biz evlat sevmeyi bilmiyoruz

ya kızlar bişi sorcam gece yatarken drum sola yat dedi öle yapmaya özen gösteriyorum bebeğimin kafasıda sağda ondan mı acaba bilemiyorum ama uyandığımda o tarafım sert oluyo yani sağ tarafım gece laavaboya falan kalktığımda o tarafım taş gibi sert oluyo elleyince hissediyorum yoksa bunlar kasılmamı merak ediyorum benim gibi olan varmı hep geceleri oluyo yatınca yani gündüz olmuyo böle şeler

banada bu bayramm sagolsunlar hıı ole mi, kız mıı diyen cokk oldu..hayırlısı isteksiz bi ifadeyle sinirlerim tepeme cıktı tabikide eşime kızdım bide ne diyor bunlr diyee adam ne yapcaksa memeleketime gidemedim bu bayram,

canım sagda oldugundandır .. ben dra sordum benimkide ole oluor sol tarafım bebegin kafası ordaymıs meger merak etme normal

bende cayi bırakamadım canım ya içiyorum valla içmezsem kendime gelemiyorum ... suyuda 2.5 -3 lt içiyorum mutlaka muz bitane günde yiyorum , 3 ceviz kesin .. balık yiyemıorum malesef .. heleksıcaklarda , süt içemiyosam ogun yogurtla dengelyroum kendi capımda böle

çok sağol canım benim 5 yıldan sonra olunca herşeyden korkar oldum inanki sağlıkla doğursaydık inşşşş
Insallah sagliklica dogurursun canim.su saaten sonra korkma oyle herseyden hamileligini burnundan getirme.o kasilma denilen sey cok farkli hissediceksin emin ol.kanaman olmadigi surece ve duzenli sancin olmadigi surece Allah korusun korkmani gerektircek bisey yook.

allah razı olsun canım çok sağol yaaaaa rabbim kimseyi korktuğu yere uğratmasın gerçekten şu gün oldu hala korkularım bırakmadı vesvese bitirdi resmen beni bugünüme şükürler olsun 5 yıldan ve 2 tüpbebekten 2 düşükten sonra olunca sanırım psikolojik olarak böle oldum ama rabbime sonsuz şükür verdiğine isteyen herkese bu güzelliği tattırsın inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…