- 22 Ekim 2015
- 2.069
- 2.049
- 83
- 37
Canım moralmen hepimiz çöktük, annemler eski yaşadıklarını anlattı. o günler çok zormuş, siz ne yazikki tam ortada kalmissiniz canım bebeğin için sakin olmaya çalış. Stres i oda hissetmistir. allahım ne yorum yapacağımı bilmiyorum. Benimde aklım esimdeydi, Atatürk Havalimanı yakınında kalıyor. gece boyu bodrumdalarmis bombalardan dolayı, Allah kimseyi sevdigiyle sinamasin. o Sela ve ezan sesleri çok etkiledi benide
Bizimki de geceden beri uyumadim resmen dönüp duruyor. resmen hissediyorlar ya
Geçmiş olsun canım sen de çok hissetmişsin, o jetler sanki evimize gircek gibi geçiyolardı, insan düşünüyo ya evlere bomba atarsa diye..Merhaba hepimize geçmiş olsun umarım herkes iyidir ben de memleketten dönmüştüm eşimle balkonda cay iciyorduk 1 jetib çok yakından gittiğini gördük ne oluyo derken olayları duyduk ben tabikide çok korktum ozellikle trtde yayın yasağını duyunca tbmm deki bombayı canli yayinda gördüm çok korkunctu orda röportaj yapiliyordu sonra biranda halkin uzerine ateesler açıldı insanlar kosusturuyor bir yandan yaralilari almaya calisiyordu sabah 6 da uyudum bebeğim normalde gece çok hareketlidir yavrum uyanik ama benim stresimden etkilenmiş ki çok hareket etmiyordu eski dönemler aklıma geldi doğuma gidemeyen kadınlar bu durum için çeşitli spekülasyonlar var ama ne olursa olsun ülkemiz icin kara gunlerden biriydi ve çocuklarımızın geleceklerinden caldilar maalesef Allah yar ve yardimcimiz olsun etkilenen yine halk oldu
Bu kadar hareketli değildi benimde bebeğim, kardeşim ankarada o uyandırdı beni uyumustum aslında sonra korkarak kalktım. bebeğim bi başladı dönmeye tekme atmaya allahım hemen eşim geldi aklıma oda aramış duymamisim. İyi olduğunu duydum dedim sakın çıkma dışarıAynen canım, ben çocuğum için ağladım hastaneye gidemicem aç kalıcam onu büyütemiycem diye o da resmen strese girdi deli gibi hateketliydi hiç durmadı,
4de uyuyum dedim ama bu sefer kızımın hareketleri uyutmadı zaten gece 5 e kadar bomba sesleri devam etti, gün aydınlanınca bitti..
Sabah 9da uyandım, hala kızım durmuyo, normalde hareketli olmasına seviniyoruz da bugun üzülüyorum huzursuz benim stresimi yaşıyo diye. Uyusa keşke biraz diye dua ediyorum şmdi de..
Atatürk havalimanında çok sıkıntı olmamış şükür, Allah yardımcmız olsun cnm bugun kendimizi sakinleştirmeye çalışalım bebeklermiz için
Bizimki de geceden beri uyumadim resmen dönüp duruyor. resmen hissediyorlar ya
Canım belki büyüdükçe alanı dar geliyordur, aslında ne kadar oynadığından çok hangi saatlerde oynuyor falan o düzeni anlamamız daha önemli sankiCanım benim biraz durgunlaştı bu aralar nedense :/
Canım aşlah yardımcınız olsun biz adanadayız burada birşey yok sakin ama siz bütün korkuyu yaşadınızCanımankaradyaım ben ve meclise de emniyete yakınım tam merkez diyebiliriz. Biz neler yaşadık var ya inanamazsınız..
Ömrümden ömür gitti çokzor bi geceydi.. Akşam 9 10 gibi dışarıdan eve gelirken havada yakın ucaklar gördk anlamadık niye alçaktan uçuo bunlar falan diye. Meğersem olaylar olmuş onlar f16 larmış...
Saatlerce istanbulu gösterdiler bize ama o sırada biz bomba sesleri duyduk, silahlı çatışma sesleri duyduk.. Genelkurmay, emniyet, mit binalarında olaylar oldu ama tvye yansıtılmadı. Ankarada çok şey oldu ama istanbul görüntüleriyle türkiyeyi oyaladılar. Burda olanları anlatmadılar.
Gece uçak ve helikopterler hep üstümüzden geçti, meclise atılan bombalar sanki bizim evin içindeydi ölesiye korktum, camlar titredi binalar titredi..
ülkem için de korktum hep evet ama uçaklar eve düşücek helikopterler evleri tarayacak diye daha çok korktm.. Can korkusu duydum.. Her patlama sesinde ağladım , midem tepki verdi sanırım kustum,aylardır kusmamıştım..
Trtde bildiri okunurken bi yandan helikopterler ğstümüzdeydi 2-3 tane, tamam dedim darbe oldu eski dönem filmleri eski nazi filmleri geldi aklıma. Arkdşlarmdan haber geldi bankamatikten paranı çek, eve ekmek makarna stokla, temiz su stokla diye, neler düşündüm evde çıkamıycağımı, aç kalıcağımı, hastanaeye gidemeyeceğimi, foğum yapamayacağımı bebeğime bişey olacağını düşündm..
Sonra sela okunmaya başladı sürekli bi ezan sesi gibi dha çok etkiledi beni bi yandan sela bi yandan patlamalar... Sonra o meclis patlamaları oldu diyorum ya sanki yan odamıza uçak bomba attı gibi bi histi..
Çok kötüydü çok korktuk çok ağladık çok dua ettik... Allah yardımcımız olsun ne kadar aciz kullarız anladım.. Rabbim hepimizi korusun..
Amin canım sağol..Kızlar cümlletten geçmiş olsun... dün akşam sabahi sabah edene kadar çok zor geçti. .. gerçekten kara bi geceydi...cicekkokusu S sltncp canım geçmiş olsun size... Rabbim bi daha yasatmasin...
Cnm valla ben de çok korktm erken doğum olmasın diye neler düşünüyo insan. Geçmiş olsun onlara da umarım herşey yolundadır..Canım aşlah yardımcınız olsun biz adanadayız burada birşey yok sakin ama siz bütün korkuyu yaşadınızaman arkadaşlar stres yapmayın bebeklerinizi düşünün ankaradaki bi kaç arkadaş korku ve stresten erken doğum yapmış dün gece. Dikkatli olun stres yapmamaya çalışın
Çok kötü bir geceydi. Sabaha kadar seslerden uyayamadik. Sürekli sıçradık bebeğim de çok korktu sanki şehir başımıza yıkıldı. Hiç unutamicam bu geceyi. Tarama sesleri sanki yanimizda oldu. Selalardan bile korktuk. Allahım korusun bebeğim hala kendine gelmedi. Inşallah erkenden gelmeye kalkmazz
evet bende park düşünüyorum aslında herkes çok memnun ama hevesliyim biraz tullu fln olsun istiyirum öyleside var mı acaba??benim gördüğüm masif mobilya yatak alan bile sonradan park yatak almış.
benim kardeşlerim dahil.Ben park yatak düşünüyorum.Ama görüp sağlamlığını büyüklüüğnü gözle görüp elle kontrol etmeden internetten sipariş etmemek lazım.Boyutları değişiyor,birde 2 yaş üstünde kullanma durumuda olacaksa en alt kısımda kendisinin girip çıkacağı fermuarlı giriş çıkışı olan olması önemli bence.
ahşap daha sağlıklı değil mi ama ya çok arada kaldım ben birde içindeki uyku seti ni cibun lik fln ayrı mi satılıyor acaba ay ben hiç bakmadım yaBen çok memnun kaldım , geniş aldığım park yatak , kızım 3 Yaşında hala kullanıyoruz ,alt fermuarı var, mobilya beşik alan Arkadaşlarım pişman oldular, çocuk kafasını çarpabilir , Yüksek olduğu için belli bi aydan sonra sarkabilir vs..
Bi akrabamızın gelini 7 bin tl ye oda yaptırmıştı , sonra çocuk biraz Büyüyünce odaya park yatak koydu
fermuarli derken neresi fermuarli olacak bide içine yatak almak gerekiyor mu içinde zaten var mj?Ben de henuz hicbir sey almayan guruptayim,eylülde alirim diyorum ama ins. Yetisirben oglumda park yatakta tahta besikte aldim,hatta tahtadan olani daha cok kullanir diye yatagini kaliteli aldim.fakat park yatagi daha cok kullandik.fermuarli olmasi onemli,benimki degildi ben yanini kestim
A Ankaaa eger cok aktif bir gunde isen hareketini daha az hissetmen bence normal,ben bayramda cok az hissetmistim su ansa iyiyiz maşallah
fermuarli derken neresi fermuarli olacak bide içine yatak almak gerekiyor mu içinde zaten var mj?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?