canım bi ara bende öleydim çok azdı canım sıkılıyodu gecede uyumadım sonra 12den sonra çok aktifleşti hatta ilerleyen zamanlarda dahada arttı gece 2 3 gibi önümüzdeki 2 3 gün böle oldu benimde arada durgunlaşıp arada aktif olduğu oluyo 27den önce bu hareketlerin önemi yok diyolar ama işte insan hep istiyo olmasınıAktif degilim bu aralar ama yinede gercekten cok cok az hissediyorum.
Endişelenmeli miyim acaba
canım bi ara bende öleydim çok azdı canım sıkılıyodu gecede uyumadım sonra 12den sonra çok aktifleşti hatta ilerleyen zamanlarda dahada arttı gece 2 3 gibi önümüzdeki 2 3 gün böle oldu benimde arada durgunlaşıp arada aktif olduğu oluyo 27den önce bu hareketlerin önemi yok diyolar ama işte insan hep istiyo olmasını
dr randevuna kaç gün var canım en olmadı eşinle akşam bi acile git durumunu anlat yada sağlık ocağına dicem hafta sonu girdi bu jkadar stresle durma seni çok iyi anlıyorum evhamlı olunca yerimde duramıyorum kafamdan atamıyorum bi türlü seninde öleyse eğer bi acile git kafanda rahat ederCanım ben birsey olmasından korkuyorum
toplanma bendede oluyor hem kasılma ole hafif agrılar degilmiş canım için rahat olsunnmaşallah kızlar alışverişler büyük ölçüde yapılmış bizde henüz hiçbişi yok ağustos bitiminde hatta belki kurban bayramından sonra büyük eşyalara başlarım diye düşünüyorum
size bi kç sorum olcaktı sizinde karnınız taş gibimi yoksa yumuşakmı benim taş gibi geziyom bikaç gündür bide arada hepde sağda taş gibi oluyo bi yerde toplanıyo gibi acaba kasılma bunu tecrübeli anneler cevap yazsaya keşke çok makbule geçer valla idrara çıkma olayından hiç bahsetmiyorum bile bazen yürürken kaçtı kaçacak diyorum saniyeler önce tualete girsemde bazen hatta sıklıkla öle hissediyorum benibi aydınlatın kızlar yaaaaa
çok sağol canımmm sağlıkla alırız inş evlatlarımızı kucağımızatoplanma bendede oluyor hem kasılma ole hafif agrılar degilmiş canım için rahat olsunn
dr randevuna kaç gün var canım en olmadı eşinle akşam bi acile git durumunu anlat yada sağlık ocağına dicem hafta sonu girdi bu jkadar stresle durma seni çok iyi anlıyorum evhamlı olunca yerimde duramıyorum kafamdan atamıyorum bi türlü seninde öleyse eğer bi acile git kafanda rahat eder
gör&sin hamile giyim bi buraya bak istersen canımKizlar cok yakinda abimin nişan i var,hatta 1 2 ay icinde dugunu de...kiyafet ariyorum fakat bulamiyorum.onerisi olan var mi
amin inşşçok sağol canımmm sağlıkla alırız inş evlatlarımızı kucağımıza
ozaman bekleme canım bi git içinin rahat etmesi açısından söledim tabiCanım aynen öyle birsey yapıyım. Randevum agustosun birinde daha cok var
kızlar hastanelerle doğumu konuşan var mı? ücretini neler dahilmiş falan filan?
Aynen bende oyleyim sanırım kansızlık olmaya başladıKızlar ya akşam eve gelince sürekli uykum geliyor benimkendimi çok yorgun hissediyorum. Yürüyüş yapmam lazım hiç yapmıyorum siz de böyle misiniz?
Arkadaşlar ankara da olan var mı nasıl durumlar iyi misiniz panik yapmayın bebekleriniz etkilenmesin
Canımankaradyaım ben ve meclise de emniyete yakınım tam merkez diyebiliriz. Biz neler yaşadık var ya inanamazsınız..
Ömrümden ömür gitti çokzor bi geceydi.. Akşam 9 10 gibi dışarıdan eve gelirken havada yakın ucaklar gördk anlamadık niye alçaktan uçuo bunlar falan diye. Meğersem olaylar olmuş onlar f16 larmış...
Saatlerce istanbulu gösterdiler bize ama o sırada biz bomba sesleri duyduk, silahlı çatışma sesleri duyduk.. Genelkurmay, emniyet, mit binalarında olaylar oldu ama tvye yansıtılmadı. Ankarada çok şey oldu ama istanbul görüntüleriyle türkiyeyi oyaladılar. Burda olanları anlatmadılar.
Gece uçak ve helikopterler hep üstümüzden geçti, meclise atılan bombalar sanki bizim evin içindeydi ölesiye korktum, camlar titredi binalar titredi..
ülkem için de korktum hep evet ama uçaklar eve düşücek helikopterler evleri tarayacak diye daha çok korktm.. Can korkusu duydum.. Her patlama sesinde ağladım , midem tepki verdi sanırım kustum,aylardır kusmamıştım..
Trtde bildiri okunurken bi yandan helikopterler ğstümüzdeydi 2-3 tane, tamam dedim darbe oldu eski dönem filmleri eski nazi filmleri geldi aklıma. Arkdşlarmdan haber geldi bankamatikten paranı çek, eve ekmek makarna stokla, temiz su stokla diye, neler düşündüm evde çıkamıycağımı, aç kalıcağımı, hastanaeye gidemeyeceğimi, foğum yapamayacağımı bebeğime bişey olacağını düşündm..
Sonra sela okunmaya başladı sürekli bi ezan sesi gibi dha çok etkiledi beni bi yandan sela bi yandan patlamalar... Sonra o meclis patlamaları oldu diyorum ya sanki yan odamıza uçak bomba attı gibi bi histi..
Çok kötüydü çok korktuk çok ağladık çok dua ettik... Allah yardımcımız olsun ne kadar aciz kullarız anladım.. Rabbim hepimizi korusun..
Canım moralmen hepimiz çöktük, annemler eski yaşadıklarını anlattı. o günler çok zormuş, siz ne yazikki tam ortada kalmissiniz canım bebeğin için sakin olmaya çalış. Stres i oda hissetmistir. allahım ne yorum yapacağımı bilmiyorum. Benimde aklım esimdeydi, Atatürk Havalimanı yakınında kalıyor. gece boyu bodrumdalarmis bombalardan dolayı, Allah kimseyi sevdigiyle sinamasin. o Sela ve ezan sesleri çok etkiledi benideCanımankaradyaım ben ve meclise de emniyete yakınım tam merkez diyebiliriz. Biz neler yaşadık var ya inanamazsınız..
Ömrümden ömür gitti çokzor bi geceydi.. Akşam 9 10 gibi dışarıdan eve gelirken havada yakın ucaklar gördk anlamadık niye alçaktan uçuo bunlar falan diye. Meğersem olaylar olmuş onlar f16 larmış...
Saatlerce istanbulu gösterdiler bize ama o sırada biz bomba sesleri duyduk, silahlı çatışma sesleri duyduk.. Genelkurmay, emniyet, mit binalarında olaylar oldu ama tvye yansıtılmadı. Ankarada çok şey oldu ama istanbul görüntüleriyle türkiyeyi oyaladılar. Burda olanları anlatmadılar.
Gece uçak ve helikopterler hep üstümüzden geçti, meclise atılan bombalar sanki bizim evin içindeydi ölesiye korktum, camlar titredi binalar titredi..
ülkem için de korktum hep evet ama uçaklar eve düşücek helikopterler evleri tarayacak diye daha çok korktm.. Can korkusu duydum.. Her patlama sesinde ağladım , midem tepki verdi sanırım kustum,aylardır kusmamıştım..
Trtde bildiri okunurken bi yandan helikopterler ğstümüzdeydi 2-3 tane, tamam dedim darbe oldu eski dönem filmleri eski nazi filmleri geldi aklıma. Arkdşlarmdan haber geldi bankamatikten paranı çek, eve ekmek makarna stokla, temiz su stokla diye, neler düşündüm evde çıkamıycağımı, aç kalıcağımı, hastanaeye gidemeyeceğimi, foğum yapamayacağımı bebeğime bişey olacağını düşündm..
Sonra sela okunmaya başladı sürekli bi ezan sesi gibi dha çok etkiledi beni bi yandan sela bi yandan patlamalar... Sonra o meclis patlamaları oldu diyorum ya sanki yan odamıza uçak bomba attı gibi bi histi..
Çok kötüydü çok korktuk çok ağladık çok dua ettik... Allah yardımcımız olsun ne kadar aciz kullarız anladım.. Rabbim hepimizi korusun..
Bizimki de geceden beri uyumadim resmen dönüp duruyor. resmen hissediyorlar yaben düzcedeyim ama gerilmekten resmen sabahı sabah ettik
oğlumda hiç uyumadı döndü durdu ilk defa bu kadar çok hissettim onu da
işe geldim ama ağrım var erken çıkıcam gecede ağrım oldu
Rabbim hepimize yardım etsin inşallah
çocuklarımız için iyi olmayı başarmalıyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?