2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
ayyy aynı ben Ankara normalde serin hele benim evimde sadece bir yerin penceresi açılır şimdi evde açık olmayan yer yok uykusuzluktan ölüyom ama uyuyamıyorum hamilelik harareti bu olsa gerek
Muhtemelen canım çok fena yaa ayyy bunaliyorum artık nefes alamadığım içinde herseye kolay sinirleniyorum paso kabus görüyorum. ..

Kizlar benim bebeģim bazen tekme attiginda ozellikle gobegimin altina teptiginde alttan hissediuorum. Boyle sanki bi bag var ve bebegim teptiginde o sey aşagidan tutreşiyor gibi. Benim gibi alttan hissedenler var mi?
Evet canım ben de oyle hissediyorum nadir de olsa.hatta iki gun once oturuyodum,resmen altimdaki koltuga bile ulasti titreşim.

Kizlar park yatak alan var mi?cok kararsiz kaldik o kadar cok marka var ki

Oy maşallah :) bizde 26 haftalığız 830 gr yaklaşık 33 cm boyunda :)

Oy maşallah :) bizde 26 haftalığız 830 gr yaklaşık 33 cm boyunda :)
Maşallah canım....
Bizim oğlan da 26. Hafta da boyu 36 cm
Kilosu da 1 kilo 250 gramdı doktorum bana diyet verdi. :)
25. Hafta da muayeneye gittiğimde 800 gramdı bir hafta sonra kontrole gittiğimde ben hiç kilo almadığım halde bebişim 450 gram almış.Doktorum diyet verdi ama uygulamıyorum çünkü açlığa tahammülüm yok benim
58 kiloyla hamile kaldım şu anda 74 kiloyum görenler hiç kilo almamışsın diyor Allahtan boyum uzun aldığım kilolar belli olmuyor.
Bebişim de 3 hafta önden gidiyor bakalım doğana kadar kaç kilo olacak?
Allah teâlâ sağlıkla imanla kucaklarımıza almayı nasip etsin de kilolu olmasa da olur.

Maşallah canim masallah ne guzel yediklerin bebege gidiyor. Ben de 26+0 haftalikken gittigimde bebegimin kilosu 730 gram cikti. Doktor kilosu gayet normal demisti. Ama internetren bakinca kilosunun az oldugunu gordum ve uzuldum. Insallah kilosu artar bebegimin.

Ben 56 ile hamile kaldim simdi 60 kiloyum belki az kilo alddigimdandir.

Darisi bizim basimizaallah saglikla bebislerimizin o cicilerini giydiklerini gostersin..vallahi ilk cocuk ikinci cocuk fark etmiyormus,sanki ilk gibi,cok heyecanli bir bekleyis bu

Bizde kapi susunu aldik hemen profil yaptimsuslu hastane cikisi siparisi verdim onun tulumunu fln yikadim utulediminsan baya sabirsizlaniyomus bugun esimde diyo dogsun istiyorum artik die sikilmis beklemekten

Darisi bizim basimizaallah saglikla bebislerimizin o cicilerini giydiklerini gostersin..vallahi ilk cocuk ikinci cocuk fark etmiyormus,sanki ilk gibi,cok heyecanli bir bekleyis bu
Ne farkediyor canım evlat evlattir annem hepiniz ayrı bi heyecandiniz her biriniz de ayrı bişey yaşadım der hep

Bizde kapi susunu aldik hemen profil yaptimsuslu hastane cikisi siparisi verdim onun tulumunu fln yikadim utulediminsan baya sabirsizlaniyomus bugun esimde diyo dogsun istiyorum artik die sikilmis beklemekten
Öyle canım yaa çok heyecanlı ve cok eğlenceli rabbim sağlıkla zamanında kavustursun tatlım kardeşimin lafı çok komik iki dakika dogsun seviyim geri gitsin yerine diyor

Kizlar size birsey sorucam isime herkes karar verdide ben hala kararsizim siz bir el atsaniz 1. Ayse beril 2. Beril sare 3. Mihrinur üçüde icime yatiyo ama birinde karar vereeemiiyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…