Canim ucude çok güzel :) mihrinur kulağa daha güzel geliyor ama :) güneş ışığı demek herhalde :)Kizlar size birsey sorucam isime herkes karar verdide ben hala kararsizimsiz bir el atsaniz 1. Ayse beril 2. Beril sare 3. Mihrinur üçüde icime yatiyo ama birinde karar vereeemiiyorummmm
aydinlatan nur demekmis cnm aslında ilk tercihimde oydu daha hamile bile kalmadanCanim ucude çok güzel :) mihrinur kulağa daha güzel geliyor ama :) güneş ışığı demek herhalde :)
Çok beğendim şahsen :)aydinlatan nur demekmis cnm aslında ilk tercihimde oydu daha hamile bile kalmadan
Bencede Mihrinur kulağa çok hoş geliyor canım :)Kizlar size birsey sorucam isime herkes karar verdide ben hala kararsizimsiz bir el atsaniz 1. Ayse beril 2. Beril sare 3. Mihrinur üçüde icime yatiyo ama birinde karar vereeemiiyorummmm
Canim nur ile biten isimlerKizlar size birsey sorucam isime herkes karar verdide ben hala kararsizimsiz bir el atsaniz 1. Ayse beril 2. Beril sare 3. Mihrinur üçüde icime yatiyo ama birinde karar vereeemiiyorummmm
Bak o da mantikliymis hem bi tipini fln gormus olursunÖyle canım yaa çok heyecanlı ve cok eğlencelirabbim sağlıkla zamanında kavustursun tatlım kardeşimin lafı çok komik iki dakika dogsun seviyim geri gitsin yerine diyor
Kızlar ben toplamda 8 kilo aldm, ilk aylarda verip aldıklarımla beraber. Bilemedim nası olacak daha 5 6 alırz di mi
Kızlarrrr sıcaklar en çok bizi vurdu sanırımmm
haha benim kardeşim direk sen taşıyıcı annesin diyor çocuk doğsun bir karnını doyurmak için görüceksin diyorÖyle canım yaa çok heyecanlı ve cok eğlencelirabbim sağlıkla zamanında kavustursun tatlım kardeşimin lafı çok komik iki dakika dogsun seviyim geri gitsin yerine diyor
Bizde kapi susunu aldik hemen profil yaptimsuslu hastane cikisi siparisi verdim onun tulumunu fln yikadim utulediminsan baya sabirsizlaniyomus bugun esimde diyo dogsun istiyorum artik die sikilmis beklemekten
Ayy hiç söyleme dün gece artık fenalık geldi evin her yerini gezdim en sonunda mufakta kuru yerde uyudum yatak minder götürmeye bile halim yoktu tek esen yer orasıydı sabaha doğru bel ağrısıyla uyandımkesinlikle ne uyku uyuyabiliyorum ne nefes alabiliyorum ter değil resmen su atıyo vücudum arkadaş bu kadar terlemeye kilo vermiyorum ama ilginç bayılıcam resmen evde duramıyorum serin yer yok bi yerde memleket sıcak diyip geziyorum iyice gergin bir insana dönüştüm
evet bende de o bahsettiğin titrwsimden oluyor ama altta değil sağda yada solda inslh normal bi durumdurKizlar benim bebeģim bazen tekme attiginda ozellikle gobegimin altina teptiginde alttan hissediuorum. Boyle sanki bi bag var ve bebegim teptiginde o sey aşagidan tutreşiyor gibi. Benim gibi alttan hissedenler var mi?
artık kontroller iki haftaya dustu benim
Cnm bende onceden siparisiniCanim hazirliklarin hayirli olsun. Kapi susunu nereden ve kaca aldin. Ben hala tam karar veremedim.
Bu son gunlerdeki olaylar malesef benim fazlasiyla hevesimi kacirdi. oda bakiyorduk buyuk hevesle. simdi diyorum ki yeterki baris ve sukunet olsun ulkemde nerde olursa olsun catimiz altinda yatar yavrum.
Canm ben hic fazla yemedigim halde kilo aliyorum terleme 3 litre su yuruyusde cabasi hamilelik kilo aldiriyo demek kikesinlikle ne uyku uyuyabiliyorum ne nefes alabiliyorum ter değil resmen su atıyo vücudum arkadaş bu kadar terlemeye kilo vermiyorum ama ilginç bayılıcam resmen evde duramıyorum serin yer yok bi yerde memleket sıcak diyip geziyorum iyice gergin bir insana dönüştüm
doğru yeremi yazıyorum bilmiyorum arkadaşım senin şekerin kaç çıktı benim 168 çıkmıştı yarın gidicem doktora inşallah büyük bir problem olmaz ama şunu soyleye bilirim bi arkadaşımın şekeri 400 çıkıyodu ona bile insülin vermediler önce diyet veriliyormuş canım sanırım en son insülin başlanıyo.
Bazen de durup keşke karnın sefaf olsaymiş diyorBak o da mantikliymis hem bi tipini fln gormus olursun
doğru yeremi yazıyorum bilmiyorum arkadaşım senin şekerin kaç çıktı benim 168 çıkmıştı yarın gidicem doktora inşallah büyük bir problem olmaz ama şunu soyleye bilirim bi arkadaşımın şekeri 400 çıkıyodu ona bile insülin vermediler önce diyet veriliyormuş canım sanırım en son insülin başlanıyo.
kesinlikle ne uyku uyuyabiliyorum ne nefes alabiliyorum ter değil resmen su atıyo vücudum arkadaş bu kadar terlemeye kilo vermiyorum ama ilginç bayılıcam resmen evde duramıyorum serin yer yok bi yerde memleket sıcak diyip geziyorum iyice gergin bir insana dönüştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?