2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Kızlar bugün doktora gittik 28+5 olduk bugün. 1.139 kg boyumuzda 37 cm olmuş :) ama kızım ilk defa çok utangaçtı sürekli eli yüzündeydi doğum yaklaştıkça saklıyor kendini :)
Ayy maşallah güzelliğeee..

Kızlar bende de çıkmadı şeker. Şişlikleri sordum bileklerinden yukarısı şişmedikçe sorum yok el ayak şişmesi normal ama ayakta kalmamaya çalış dedi. Sürekli oturunca da kilo alıyorum

Kizlar bende sırt ağrisi başladi isyerinde cok rahatsiz ediyor...

Aynı sıkıntılar bendede varya, okulda zor duruyorum oturarak, habire kalkıp yürümeye çalışıyorum. ama eve geldiğimde hep sırt üstü Uzaniyorum. yada yatar pozisyondayim, ne olacak halimiz belli değil.
birde anne hevesleniyor,panikle acele ile değil tatlı heycanla tadını çıkartarak almak istiyoruz,bırakmıyorlar ağız tadıyla hevesimizi yaşayalım :)
Benimde öyle diyenlere hemen sirtimi dönüp gidesim geliyor. zaten o diyenler yüzünden şimdiye kadar pek bişey almadım. ama artık bu ay almaya basliyacagim, çünkü sonrası yorulacagiz. Zaten iyice agirlasacagiz. Birtek hastane çıkışını en sona bırakacağım.

Anlamıyorum bu insanların kilo ile çocuğun gelişimini doğru orantılı düşünmelerini , bebek anneden ihtiyacı olanı alır ve onların ihityaçlarıda mineraller, vitaminler, protein kalsiyum vs. çok kilo alırsın aaa dikkat et bunların birde vermesi var olmaz ama böyle derler, bebek iri olur obezite olmasın bu çocuk, zayıf küçük olur hasta mı neden gelişmiyor iyi bakamıyorsun derler her bebek ve her hamilelik kendine özgüdür hala bilmezler zaten millet olarak çok severiz olumsuz eleştiriyi sen doğru beslendiğine inanıyorsan takma kimseyi hem ne var sağlıklı olsunlarda küçük doğsunlar biz onları dışarda büyütürüz , benim bir kulağımdan giriyor diğerinden çıkıyor sağolsun bu konuda eşim destekçi daha bizi neler bekliyor aaa sütün yetmiyor, aaa falanca böyle yapıyor sen neden yapmıyorsun aaa öyle olmaz ki çok yanlış gibi gibi benim oğluşum hepimizin bebişleri sağlıklı sıhhatli olsunda biz gardımızı alıp savunmayı yaparız

En büyük örnek Etopya ,afrikada içmeye su bulamayan anneler o beslenme şartlarında doğuruyor.
Geçin takmayın 100 yıl geçse milletin huyu değişmez,biz öyle olmayalım.
İlerde bugunleri unutmayalım
bir hamile gelip bize soru sorduğunda bilimsel bildiğimiz dışında yorum yapmayalım.

Canım bendede 50 gr lık yüklemede 163 çıktı benim doktorda 100 gr lık yükleme yapalım dedi bende yaptırmak istemediğimi söyledim o da o zaman diyet uygulacaksın ve haftada 2 kez açlık tokluk şekerini ölçeceksin dedi. Ben diyet uyguluyorum elimden geldiğince ama makinem olmadığı için açlık tokluğa bakamıyorum makineyi en kısa sürede alacağım inş.

Süper dadıyı geçen sene takip ediyorduk eşimle ve çok beğenerek izliyorduk hala devam ediyor mu

Kızlar bugün doktora gittik 28+5 olduk bugün. 1.139 kg boyumuzda 37 cm olmuş :) ama kızım ilk defa çok utangaçtı sürekli eli yüzündeydi doğum yaklaştıkça saklıyor kendini :)
Maşallah canım, ben de cumartesi gitmiştim benim paşanın her zaman yüzü netti ilk kez renkliye girdik onda da yüzünü kapamıştı sadece burnunu görebildim insan onunla bile çok mutlu oluyor ama eşim çok kızdı oğluma bizimle şimdiden oyun oynuyor diye :)

gunaydın anneler, ben toplamda 3 kılo aldım. ama ayaklarımdakı sısmeler var. tansıyon ılaclarımı da tam alıyorum tuzsuz yıyorum. doktor sıfır tuza ındırdı. ayaktada deılım. sureklı korkuyorum napcam bılemedım korkuyorum bu sısmelere.

aman insanların hepsi bir değişik. Benimde 150cm boyum var zayıftımda hamile kaldığımda hemen göbeğim çıkıverdi. Şimdi baya büyük göbek ,soruyorlar 6 aylık diyorum aaa emin misin sanki doğuracak gibisin. Çok mu iri bebek, nasıl çıkaracaksın sen onu ha ha ha falan yapıyorlar kendilerince. Davul gibi şişmişsin diyorlar 6 kilo aldım aslında. daha 3 ay var önünde sen son zamanda yürüyemezsinde falan diyip kahkaha atıyorlar gülüp geçiyorum artık. Sağlıklı olsunda varsın ben 1 ay yatayım diyorum utanıyorlar biraz ama ne yaparsan yap susmuyorlar yani. Göbeğin çıktığında da bunlara maruz kalıyorsun hiçbir şekilde milleti memnun edemezsin gül geç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…