2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310

herkesin kendi bebeğini istediği gibi yetiştirme hakkı var insanlar bahane bulur laf eder cocuk sizin cocugunuz küsen alınan kusura bakmasın herkesin evladı değerli ayrıca küçük bebeklerin bağışıklıkları tam gelişmediğinden öpücük hastalığı oluyorlar. El yıkamak cok insani bir şey temizlik en başından bunu talep etmek de bir annenin hakkı bence.

ya hiç alakası yok moralini bozma kulak asma. Şekerinden dolayı sürekli diyeti yapan sadece 9 ayda 6-7 kg alan ve karnı kücücük olan arkadasım geçen hafta doğurdu maşallah bebiş gayet sağlıklı boyu da kilosu da..Önemli olan senin ne kadar sağlıklı beslendiğin etini sütünü yumurtanı proteini aldıktan sonra gerisi boş cnm

Yaa canım bakma sen onlara çok biliyorlar onlar bende 2 kilo aldım diye bebek küçük kalmıştır diyolar oysa çok şükür haftası ile uyumlu :) yani bilen bilmeyen ağzı olan konuşuyor. .. bizim insanımız bi hamileye bi de geline çok karışır zaten huyumuz kurusun

Çok fenalar canım :)) işlerine nasıl geliyorsa öyle davranıyorlar :)))

MRB cnm benim kontrol yarın. Tekrar yükleme yaptırmak isetmediğimi yarın Söyliycem .zaten çok fazla hamurisi tatlı yemiyorum.gerekirse diyet yaparım. Bende eczane de olctururum şekeri .haftada 2 kere olctureceksen makina almana gerek yok.sağlıklı sıhhatli hamilelikler..

Gülüm hangi devirde yaşıyoruz alışveriş listeni yap en kötü ihtimal internetten işte üzme o tatlı canını da bebisin de üzülür ama bak Allah korusun

Canim içgüdüsel olarak rabbim vermiş zaten Hz. Havva nin annesi ve yardım edeni yoktu di mi ama o içgüdüsel olarak öğrendi bu program bizde yüklü zaten annelik mevcut bizde elhamdulillah :)

o agrılar bende de var doktora sordum. cok degısık dedım daha önce olmamıstı dıye sordum. yalancı sancılar olabılır dedı. bol bol dinlencez artık. bazen acayıp sıddetlı gırıyor cıkıyor. magnezyum da basladık. bır kac gundur ıyıyım

MRB cnm ilk gebelikte çıkmamıştı şeker bunda da çıkmaz saniyodum. Sekere hamurisi ne düşkün biri değilim çok şaşırdım. Artık dediğin gibi eczaneden olctürüp takip ederim bende .çok şükür çok yüksek degil.inslh diyetle düşer. Sağlıklı sıhhatli hamilelikler cnm

Canim cok guzel gule gule kullan ama sen internet uzerinden yaptirmamistin sanirim. Izinlerde kalkti benim fiziksel olarak gezecek imkanim yok, online halletmeye calisacagim bu isi.
cnm instaaaagrm da satıcılar oluyor onlara bakabilrisin, keçeden yapan da var camdan, taştan yapan kurdelelerle ssleyenler de var çeşit çeşit, istersen özelden yazayım bir kaç satıcı sana

anladım canım.. ben de yarın soracağım, biraz hafifledi gibi sanki, geçici şeyler demek ki

Canim makinayi ve stripti doktor yazabiliyor. Ben de kendim acele edip almistim ama doktor da yazdi. Ben 10 kez olctugum icin stripler cok cabuk tukeniyordu. Sen de bir diyabet ya da endokrin uzmanina gidersen ucretsiz alip olcebilirsin.
teşekkür ederim canım bilgilendirdiğin için. Dün kadın doğumcuya sordum o benim yazma yetkim yok dedi dahiliyeciye git yazar dedi artık onda yazdırırım.

kızlar midesi bulanan var mı
ilk aylara döndüm gibi iki günde bir midem bulanıyo kustuğumda oluyor
çocuk saçlanırken olurmuş diyorlar ya doğru mu ki?
cnm benim de bulanıyor. ve sürekli aç hissediyorum yiyorum doymuyorum bulantım da geçmiyor , ilk zamanki bulantılar gibi değil daha değişik

cnm instaaaagrm da satıcılar oluyor onlara bakabilrisin, keçeden yapan da var camdan, taştan yapan kurdelelerle ssleyenler de var çeşit çeşit, istersen özelden yazayım bir kaç satıcı sana

Gonderirsen cok sevinirim. Instagram kullanmiyodum, ona da baslamak lazim sanirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…