90dan geriye sayiyoruz artik :)Canım çok geçmiş olsun. dikkat et kendine bol bol su iç dinlen.
Aynen az kaldı şurda temmuz bitti sayılır. Ağustos ve eylül kaldı. sonra sırayla doğuma :)
Kızlar gecengün sancilarim artınca doktora gidip tahlil verdik sizleri korkutmamak için demedim... Kum dokuyormusum ondan bu sancilarim varmış... ilaç verdi antibiyotik kullanmazsan erken doğum riskin var dedi...
Kızlar benim bıdıķımmm oglusum 1kg olmuş tam 36 cm de boyu varmış. iyiymiş şükürler olsun. yalnız çok enteresan duruyordu. kafasının üstünde ayakları vardı hahaaa :)
Buarada bizimki de donmemis doğum pozisyonuna, Dr. Yeri daraldikca dönmesi zorlasabilir dedi. Umarım döner kuzum
Pazartesi de şeker yüklemesine gideceğim.
Canim ben de hersene dökerim bu sene dokmuyorum herhalde dedim ama dokuyormusum malesef bi de belden girip kasiklarima vuran sancılar yaptı rabbim cumlemizi ve bebişleri korusun inşallah...geçmiş olsun
bende kum taş çok oluyor.Yıllardır çekiyorum,hamileliğin başından beri korkuyorum yine olacak diye.Taş çok kötü kumu dökersin allahın izniyle.Bol su içmelisin.Ben hergun bir Sürahiye bir limon doğradım içine su koyup bekletip içtim.Bana faydası çok oluyor.İnşallah sanada faydası olur hem C vitamini ,hem su, hem de kumun oluşturduğu iltihaba iyi geliyor.
Cnm yeni okudum çok geçmiş olsunKızlar gecengün sancilarim artınca doktora gidip tahlil verdik sizleri korkutmamak için demedim... Kum dokuyormusum ondan bu sancilarim varmış... ilaç verdi antibiyotik kullanmazsan erken doğum riskin var dedi...
Çok geçmiş olsun canımKızlar gecengün sancilarim artınca doktora gidip tahlil verdik sizleri korkutmamak için demedim... Kum dokuyormusum ondan bu sancilarim varmış... ilaç verdi antibiyotik kullanmazsan erken doğum riskin var dedi...
maşallah bebişinee canım :) bizimki de doğum pozisyonunda değil henüz :)Kızlar benim bıdıķımmm oglusum 1kg olmuş tam 36 cm de boyu varmış. iyiymiş şükürler olsun. yalnız çok enteresan duruyordu. kafasının üstünde ayakları vardı hahaaa :)
Buarada bizimki de donmemis doğum pozisyonuna, Dr. Yeri daraldikca dönmesi zorlasabilir dedi. Umarım döner kuzum
Pazartesi de şeker yüklemesine gideceğim.
ben ilk bebegime haci sakir sabun tozu kullandim bu defa yine oyle yapcam . sampuan da jonhsin dalin kullandim cogu ayni genelde . niveanin sabunu ile pisik kremi guzelkızlar daha önce konuşuldu mu bilmiyorum ama bebeklerinize hangi marka şampuan, bakım ürünü ve camasir tozu vs. aldiniz yada alacaksınız???
içinde SLS gibi maddeler var mi acaba çünkü çok zararlı maddeler kullanilabliyirmus ona dikkat etmek lazım o yüzden araştırıyorum bendeben ilk bebegime haci sakir sabun tozu kullandim bu defa yine oyle yapcam . sampuan da jonhsin dalin kullandim cogu ayni genelde . niveanin sabunu ile pisik kremi guzel
kızlar daha önce konuşuldu mu bilmiyorum ama bebeklerinize hangi marka şampuan, bakım ürünü ve camasir tozu vs. aldiniz yada alacaksınız???
Amin inşallah canım :)Allahim hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin
Amin canım inşallah. Peki şeker falan yok demi. Ondada bebiş kilolu oluyor allah korusunEvet karnım epey büyük hatta çevremdekilerin doğum ne zaman yakın galiba demesinden ve açıklama yapmaktan gına geldi
58 kiloyla gebe kaldım şu anda ortalama 75 falan oldum herhalde.Ama beni tanıyanlar hiç kilo almamışsın sadece karnın büyümüş diyorlar. Aslında daha şimdiden 17 kilo aldım ve doğuma nerdeyse 2 ay var bu gidişle 30 kilo alırım herhalde
Kızımda da 31 kilo almıştım ama boyum 1.70 ve düzenli spor yapıp yüzdüğüm için eski kiloma dönmek sorun olmuyor.
Şu anda da hergün düzenli yüzüyorum.Doktorum bol bol yüzmemi söylemişti zaten bende yüzdüğüm için isabet oldu.
Şimdilik ellerimde ayaklarım da şişme yok.
Bebek tosuncuk olmasın kilolu bebek sağlıklı anlamına gelmiyor çünkü.
Zaten böyle giderse normak doğum yapma şansım yok.
Yaşım 40 olduğu için normal doğum şansım zaten azdı kilolu bebek olursa direk sezaryen olurum.
Ancak sancım gelmeden keyfe gidip oğlumu uykusundan uyandırıp doğurmam.
Oğlum ne vakit çıkmak ister bana sinyal verirse o zaman sezaryen doğum yapacağım.
Kızım da çok kiloluydu onda da sancıyı beklemeden sezaryene girmemiştim.
Çünkü sancı gelmeden tarih belirlenerek yapılan sezaryen doğumla doğan bebeklerin çoğu huzursuz huysuz ve uykusuz oluyor. Ben kızım da böyle sorunlar yaşamadım çok şükür.
Rabbim sağlıkla imanla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşaAlah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?