- 24 Ocak 2016
- 673
- 956
- 23
- 38
Güle güle kullanın canımBende uyku setini paylasayim minnosun :)
Kızlar gecengün sancilarim artınca doktora gidip tahlil verdik sizleri korkutmamak için demedim... Kum dokuyormusum ondan bu sancilarim varmış... ilaç verdi antibiyotik kullanmazsan erken doğum riskin var dedi...
Kızlar gecengün sancilarim artınca doktora gidip tahlil verdik sizleri korkutmamak için demedim... Kum dokuyormusum ondan bu sancilarim varmış... ilaç verdi antibiyotik kullanmazsan erken doğum riskin var dedi...
Canım çok geçmiş olsun. dikkat et kendine bol bol su iç dinlen.Kızlar gecengün sancilarim artınca doktora gidip tahlil verdik sizleri korkutmamak için demedim... Kum dokuyormusum ondan bu sancilarim varmış... ilaç verdi antibiyotik kullanmazsan erken doğum riskin var dedi...
Aynen az kaldı şurda temmuz bitti sayılır. Ağustos ve eylül kaldı. sonra sırayla doğuma :)Cok gecmis olsun canim
Herkese gunaydin bu arada,saka maka iki haneli sayilara dustuk
geçmiş olsun dikkat et kendine çok yorulacak işler de yapma inslh bebis zamanında gelir.Kızlar gecengün sancilarim artınca doktora gidip tahlil verdik sizleri korkutmamak için demedim... Kum dokuyormusum ondan bu sancilarim varmış... ilaç verdi antibiyotik kullanmazsan erken doğum riskin var dedi...
Cok gecmiş olsun canim ya insallah zamaninda dogum yaparsin.Kızlar gecengün sancilarim artınca doktora gidip tahlil verdik sizleri korkutmamak için demedim... Kum dokuyormusum ondan bu sancilarim varmış... ilaç verdi antibiyotik kullanmazsan erken doğum riskin var dedi...
cok gecmis olsun cnm dikkat et kendine bebisin umarim gününü doldurur öyle gelir annesiKızlar gecengün sancilarim artınca doktora gidip tahlil verdik sizleri korkutmamak için demedim... Kum dokuyormusum ondan bu sancilarim varmış... ilaç verdi antibiyotik kullanmazsan erken doğum riskin var dedi...
Selam güzel anneler ve anne adayları 27. Haftasında kasilmalar yaşayan var mı benim bu aralar çok oluyor ağrısız bir şekilde semsert oluyor karnım birkaç saniye sonra gevşiyor doktor randevuma da daha 10 gün kadar var erken doğumdan korkuyorum bu ayda kasılma hiç olmuyordu ilk bebegimde. Normal mi acaba
Kızım olacak inşallah :)Masallah cinsiyet ne senin bebegin
Oy maşallah :) tosuncuk olacak annesi demek. Karnınız nasıl peki Büyük müMaşallah canım....
Bizim oğlan da 26. Hafta da boyu 36 cm
Kilosu da 1 kilo 250 gramdı doktorum bana diyet verdi. :)
25. Hafta da muayeneye gittiğimde 800 gramdı bir hafta sonra kontrole gittiğimde ben hiç kilo almadığım halde bebişim 450 gram almış.Doktorum diyet verdi ama uygulamıyorum çünkü açlığa tahammülüm yok benim
58 kiloyla hamile kaldım şu anda 74 kiloyum görenler hiç kilo almamışsın diyorAllahtan boyum uzun aldığım kilolar belli olmuyor.
Bebişim de 3 hafta önden gidiyor bakalım doğana kadar kaç kilo olacak?
Allah teâlâ sağlıkla imanla kucaklarımıza almayı nasip etsin de kilolu olmasa da olur.
Evet karnım epey büyük hatta çevremdekilerin doğum ne zaman yakın galiba demesinden ve açıklama yapmaktan gına geldiOy maşallah :) tosuncuk olacak annesi demek. Karnınız nasıl peki Büyük mü
Allahim hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsinKızım olacak inşallah :)
Canm cok gecmis olsun insallah bebegin gununu tamamlar sende agrisiz sancisiz dewam edersin hamileligineKızlar gecengün sancilarim artınca doktora gidip tahlil verdik sizleri korkutmamak için demedim... Kum dokuyormusum ondan bu sancilarim varmış... ilaç verdi antibiyotik kullanmazsan erken doğum riskin var dedi...
Geçmiş olsun canım kendini çok yorma dinlen bol bolKızlar gecengün sancilarim artınca doktora gidip tahlil verdik sizleri korkutmamak için demedim... Kum dokuyormusum ondan bu sancilarim varmış... ilaç verdi antibiyotik kullanmazsan erken doğum riskin var dedi...
canım bende bu kasılmalardan muzdaribim hergünüm korkuyla geçiyo inanki ama dr bunların olacağını söledi herhangi bi ilaçda vermedi erken doğum olsaydı şimdiye çoktan doğururdun dedi ama içim rahat değil nedense rabbim zamanında kucağımıza almayı nasip etsin inşşşşSelam güzel anneler ve anne adayları 27. Haftasında kasilmalar yaşayan var mı benim bu aralar çok oluyor ağrısız bir şekilde semsert oluyor karnım birkaç saniye sonra gevşiyor doktor randevuma da daha 10 gün kadar var erken doğumdan korkuyorum bu ayda kasılma hiç olmuyordu ilk bebegimde. Normal mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?