2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310

Evet canım haklısın.. Bekliycem 32 yi :)

Evet canım, ben de ayda 1 tartılıyorum sadece mesela dediğin sebebden.. Ama işte doktorum beni geçiştirdi gibime geldi bi yandan, bi de ben hep yumurtladğım günün tarihine göre hesaplarken tahmini doğum tarihini ( ona göre izne ayrılcaz ya) SAT a göre olması gerektiğini söyledi, derken kafam karıştı..

Dediğin gibi 3 ün 5 in hesabını yapmayım yoksa yoktan yere strese giriyo insan..
Bi de hep karnım küçük galiba kimse 7 aylık olduğuma inanmıyo diyodum şimdi de karnım bi anda büyüdü moduna girdim. Allah çarptı galiba, ders oldu bana, düşünmücem böyle şeyleri:)
Akışına bırakıyorum şimdilik hafi bakalım :):):)

aslında bana güzellik uzmanım acı badem yağını önerdi ve bir çok müşterisinin hiç çatlağı dahi olmadığını söyledi
olmadı ona başlarım bende
Kızlar daha öncede acıbadem yağı konusu olmuştu. Acıbadem yağının içinde zehirlenme yapabilecek maddeler var. O yüzden tatlı badem kullanılır tıp alanında ilaç yapımında lütfen dikkat edin.

ben hamileliğin başındayken tecrübeli anneler kendi annem dahil 7 ayda birden büyüme oluyor demişti,o yuzden bu beklediğim bir durum. SAT tarihine göre verilen doğum tarihi son hafta tarihi ondan 10 gün önce 10 gün sonra olması normal beklenen tarihlermiş

cicekkokusu canım sen nie üzüyosun kendini bosu bosunabebeksaglıklıysa digerleri teferruat , ayrıca söyle söliyim bende seker cıkmadı ama onden gidiyor bebek dogum olayını söyledigimdede sunu söyledi doktor suan onde gider sonra belkide haftasına duser belli olmaz dedi.oyuzden rahat oll lütfen

Canim benimde tam bir hafta onde cikti ama belli olmaz simdiden o. Daha cok zaman var dengeler bence cicekkokusu
Evet doktorum da aynen öyle dedi,tamam kızlar takılmıyorum üzülmüyorum sağlıklı olalım da :)

Canim bu olcumler hep bir tahmin, kafani fazla takma derim. Haziranda ilk yegenim dogdu. Hamileligin basindan beri hep 1-2 hafta onden gidiyordu. Son haftalarda daha da one gecti ama sat tarihine gore beklenen dogumdan sadece 6 gun once dogdu.

Cnm zaten sat a gore hesaplanir o 40 haftalik gebeligin ilk iki haftasi aslinda kimse degil ama ole hesaplaniyo

Canim tedirgin olacak bir durum yok benimde tahmini doğum tarihim 11 ekim ve karnim gecen haftaya gore bayaa büyüdü kiyafetler yukari cikiyor otomatikman bebeklerin çok hizli büyüdüğü dönemdeyiz doğuma iki ayimiz var ve mevcut kglarindan bir aksilik olmazsa en az 2 katı büyüklukte dogacaklar. Ben de bebegin tekmeleri bile geçen haftaya nazaran çok farklı guclenmis benim yiğidim

Kizlar benim aklima birsey takildi .
Ben suan 28+5 im.

Bebegimin bas cevresi 30+2
Karin cevresi : 28+0
Kilosuda : 27+5
Ile uyumlu
Bugun dikkat ettim ve
Moralim bozuldu

Kizlar benim aklima birsey takildi .
Ben suan 28+5 im.

Bebegimin bas cevresi 30+2
Karin cevresi : 28+0
Kilosuda : 27+5
Ile uyumlu
Bugun dikkat ettim ve
Moralim bozuldu
BUNLARA TAKILMA CANIM YA benmide ole cogu olcumler cidden bak daha cok degişir dior doktor bide su var biraz bi kaydırmada olcum degişebiliyor

BUNLARA TAKILMA CANIM YA benmide ole cogu olcumler cidden bak daha cok degişir dior doktor bide su var biraz bi kaydırmada olcum degişebiliyor

Canim aman her ayribtiya takiliyorum ben de cidden. Doktor
Bi terslikten soz etmedi cok sukur

Guzel anneleerr merhaba ben mustela merhaba bebek seti diye bi set buldum, organik. Arastirdim okudum iyi gibi geldi ama cevrenizde bilen kullanan varmi bana bi yol gosterseniz? Biz esimle ikimizde alerjik uyuslariz kizimizda alerjik olabilir diye cok korkuyorum. Mustela iyi diolar ama bilemedim

Kizlar bugun fark ettim de gogus ucum nemliydi siktirdim cok az bir su cikti. Var mi ayni durumda olan
Normaldir cnm sütün gelmeye başlamış şu anda sarı su gibi gelir ona ilk ağız siti denilir. En vitaminli süt odur çünkü hamilelik boyunca ne yiyp içmişsk vitamini yağı proteini vs. herşeyi göğüsde birikyor. Genel olarak bebk doğduğnda o sarı süt sen banyo yapana kadar geliyor. Ama banyo yaptıktn sonra normal beyaz süt gelir. Ben ilkimde doğumumdan sonra en fazla bir hafta dayandm banyo yapmamaya bebeğim için o sütü biraz daha emsn diye yapmak istemedm. Ablam tam 10 gün yapmamştı banyo 10. gün yaptığı zamnda artık sarı süt kesilp beyaz olmuştu bilgn olsn cnm elimzdn geldği kadar bu sütü bebişlerimize içirirz inşallh:)

Benim gogusler kupkuru ..

Kafam karisti sutum gelir insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…