normal yaslıyorlar kendilerini, benim ki de yapıyor birkaç dakika acı çektiriyor bana. Doktorda da denk geldi öyle, çok rahat geliyor galiba demişti doktorKizlar gun icerisinde karnim aşiri sert oluyor. Yani bebegim vucudunu oyle bir ittiriyor ki. Bazen sag bazen sol tarafimda oluyor 10 saniye falan şiş ve semsert duruyor sonra yer degistiriyor. Sizde boyle bi durum var mi ben mi aşiri tedirginim
Bende öyleyim bu aralar yoruluyorum çabucak o yüzden hemen geçsin diyorum bi yandanda hamilelik güzel bi süreç bebeklerimizin güvende olduğu tek yerler :) o yüzden geçmesin diyorummmAynen canım çok hızlı geçiyor bende bi yandan geçmesin istiyorum ya içimdeki kıpırtı bitsin istemiyorum ama bi an öncede doğsun kucağıma alayım istiyorum
Canim ben bisey mi var diye korkuyorum. Aman birsey olmasin da katlanirim herseyine. Allah korusun erken dogumdan cok korkuyorum gelişimini tamamlasin oyle gelsin yavrularimizkafayı ya da popoyu dayıyordur oraya,
çok canımı acıtırdı ilk oğlum, kiloluydu da.
bakalım daha neler görücez :)
Bir haftanın daha sonuna geldik zaman çok hızlı geçiyor benim gibi geçmesin diyen yokmu hamilelik güzel ozleyecegim bu gunleeimi
hmmm bu da bi bakış açısı tabi canım.. ama 9 günlük bayram tatilinden sonra tekrar işe gelmeyi gözüm keser mi bilemedim :) bir de izinler açılacak diyolar haftaya falan, herkes bayram öncesi ve bayram sonrasına yıllık izin yazar vedalaşcak kimse kalmaz diye de düşünüyorumEvet canım aynı durumdayım seninle 1 gün zararın olacak bebişinle 1 gün az vakit geçireceksin, ben yapılabiliyorsa 32+0'ı geç almaya çalışacam yani 16.08 salı değilde sonra ki günler alamazsamda pazartesi vedalaşmaya gelirim :) zaten bayram arkası klasik bayramlaşma muhabbetleri olacak :)
ben de oluyor çok hoşum agidiyorKizlar gun icerisinde karnim aşiri sert oluyor. Yani bebegim vucudunu oyle bir ittiriyor ki. Bazen sag bazen sol tarafimda oluyor 10 saniye falan şiş ve semsert duruyor sonra yer degistiriyor. Sizde boyle bi durum var mi ben mi aşiri tedirginim
Şimdi biz bunu illa sata göre mi almalıyız. Benim bebeğim 1 hafta önden gidiyor. Acaba ondan ayarlanamıyor mu? Belki de dr. ayarlayacak...Neyse denemeden bilemeyeceğiz sanırım. Gidelim görelim.tam 32+0 da raporunu alman gerekiyor.
ben de 31+2 de randevuma gideceğim, kontrol randevusu alıp rapor almak için 32+0 da yeniden gideceğim.
doktorun bunu hesaplamamıştır sen özellikle sormadıysan.
canım ben de anne yanına alacağım 6 ay kullanabilceğim.kızlar karyola ne aldınız? ya da ne düşünüyorsunuz.
büyüyen yatak mı alsam yoksa karyola mı karar veremedim. anne yanı yatağı aldım 6 ay için ama odasını hazırlamak istiyorum o yüzden kararsızım. siz ne yaptınız?
Şimdi biz bunu illa sata göre mi almalıyız. Benim bebeğim 1 hafta önden gidiyor. Acaba ondan ayarlanamıyor mu? Belki de dr. ayarlayacak...Neyse denemeden bilemeyeceğiz sanırım. Gidelim görelim.
canım benim yumurtlamam geç olmuştu. o yüzden bebek hep sat'tan 4 gün geri çıkıyodu. her seferinde doktora açıklıyordum, ve izinlerimi ona göre ayarlarım diye düşünüyodum. en son gittiğimizde bebek sat gününden bile büyük çıktı yani 5 gün ileri çıktı. dedim benim kafam karıştı diye doktora, o da dedi ki 1 hafta geç ya da erken olması izin zamanını etkilememeli bebeğin doğumu senin rahim yapınla alakalı o da sata göre ayarlanan bişiy dedi. ama tabiki git gör konuş senin doktorun ne dicek bakalımŞimdi biz bunu illa sata göre mi almalıyız. Benim bebeğim 1 hafta önden gidiyor. Acaba ondan ayarlanamıyor mu? Belki de dr. ayarlayacak...Neyse denemeden bilemeyeceğiz sanırım. Gidelim görelim.
canım benim bu dediğim 1-2 günlük farklar için.. :) @triton-xdoktorunuz size özel bir şey yaparsa bilemeyeceğim elbette,cicekkokusu yapabilir yazmış,
ben rastlamadım hiç.
eğer doktorunuz onay verirse buna, buraya da yazın, ben sizden gerideyim,
faydalanırım :)))
gerçi ben erken çıkmak istiyorum
not: anaaa 3 gün varmış sadece aramızda, tüh.
ya sanki uzun yıllar kullanılmazmış gibi geliyor ama bir yandan da alayım gitsin diyorum. nerden alacağıma da karar vermedim daha netten bakıyorum. ay çok heyecanlı şeyle rama ben niyeyse stres yapıyorumcanım ben de anne yanına alacağım 6 ay kullanabilceğim.
sonrası için karyola siparişi verdik ahşap beyaz 70x130 ama büyüyen değil. benim zaten genç odam olduğu için büyüyen almayı düşünmedim
eğer oda yapacaksan yani dolabını şifonyerini alacaksan büyüyen yataklı takımlardan almanı tavsiye ederim.
benim doktor erken döllenme dedi ve tüm kayıtlarını ona göre yapcaz dedi. ben 37 ye kadar çalışayım diyorum ama bakalım nasıl oalcak.canım benim yumurtlamam geç olmuştu. o yüzden bebek hep sat'tan 4 gün geri çıkıyodu. her seferinde doktora açıklıyordum, ve izinlerimi ona göre ayarlarım diye düşünüyodum. en son gittiğimizde bebek sat gününden bile büyük çıktı yani 5 gün ileri çıktı. dedim benim kafam karıştı diye doktora, o da dedi ki 1 hafta geç ya da erken olması izin zamanını etkilememeli bebeğin doğumu senin rahim yapınla alakalı o da sata göre ayarlanan bişiy dedi. ama tabiki git gör konuş senin doktorun ne dicek bakalım
Benimde ikinci hamileligim ama insan özlüyor şuan bana karşı özel ilgiler mutlu ediyor belki bir daha dogurmam düşünceside varha ha valla ben bitsin diye dua ediyorum.
çok zor oldu bu 2. hamilelik ya.
sıcak falan derken, zaman öldürmek dışında bir aktivitem yok.
bilmiyorum ki kuzucum ben doktor da öyle dedi işte yoksa ben de 3-4 gün daha fazla çalışıcaktım..benim doktor erken döllenme dedi ve tüm kayıtlarını ona göre yapcaz dedi. ben 37 ye kadar çalışayım diyorum ama bakalım nasıl oalcak.
Benimde ikinci hamileligim ama insan özlüyor şuan bana karşı özel ilgiler mutlu ediyor belki bir daha dogurmam düşünceside var
Canım ben doktora sordum som bir aya kadar pozisyın değiştirebilir dedicnm bence hala dönüp duruyorlar doğum için son hali almamışlardır, haftaya randevum benim de, gidince sorayım bari kaçıncı haftadan itibaren artık pozisyonunu değiştirmez bebek
Tabii onay verirse direk haber ederim burdan ama bu şekilde yapanları duymuştum ben...Gerçi ne kadar sonra izin başlasa iyi olur aslında sonrası için ama ben işyerinde çok daraldım. Bir kaç gün bile erken olması beni rahatlatacak diye düşünüyorum.doktorunuz size özel bir şey yaparsa bilemeyeceğim elbette,cicekkokusu yapabilir yazmış,
ben rastlamadım hiç.
eğer doktorunuz onay verirse buna, buraya da yazın, ben sizden gerideyim,
faydalanırım :)))
gerçi ben erken çıkmak istiyorum
not: anaaa 3 gün varmış sadece aramızda, tüh.
O gelişmeye bağlı sanırım canım haklısın...Neyse en geç ağustos sonunda belli olacak durumlar bakalımcanım benim yumurtlamam geç olmuştu. o yüzden bebek hep sat'tan 4 gün geri çıkıyodu. her seferinde doktora açıklıyordum, ve izinlerimi ona göre ayarlarım diye düşünüyodum. en son gittiğimizde bebek sat gününden bile büyük çıktı yani 5 gün ileri çıktı. dedim benim kafam karıştı diye doktora, o da dedi ki 1 hafta geç ya da erken olması izin zamanını etkilememeli bebeğin doğumu senin rahim yapınla alakalı o da sata göre ayarlanan bişiy dedi. ama tabiki git gör konuş senin doktorun ne dicek bakalım
Benim eşimde farklı şehirde çalışıyor. Bu sene hamilelikten pek yanına gidip gelemedim. 10 günde bir o gelip gidiyor. Haliyle bende biran önce eşimin yanında olmak istiyorum. Ama bir yandan da bebeğimle olmak mutlu ediyor. Karmakarışık duygular içerisindeyim resmenaaa öyle ise tabi farklı.
benim eşim yok yurtdışında,
bir de taşınma işi falan,
iş yeri de biraz sıkıntılı ohal durumları sebebiyle,
resmen her şey bu hamileliğimi buldu,
o yüzden bitsin artık modundayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?