- 22 Ekim 2015
- 2.069
- 2.049
- 83
- 37
geçmiş olsun,
raporunuzu tam 32+0 da almanız gerekiyor.
bu kadar hassas iseniz bence çalışabilir almayın, hamilelik çok önemli aslında, biraz evde dinlenin bence.
paketler sayılara göre değişiyor sanırım 66 lık 88 lik 98 lık ve 108 lık sanırım.
1 tane derken kaçlısını önerirsin?
ya bizim yeğenimiz var, geçen sene ekim sonu doğdu paşamız, ona da sürekli müdahale ettiler ev soğuk çocuk bu üşür diye diye, kat kat giydirdiler aylarca,
tabii ki kışa geldi ve kısa kollu giyecek hali yoktu ama, kombi yanarken ayrıca elektrikli soba açıyorlardı oturma odasına 30 dereceyi geçiyodu içerisi ama çocuk hala yelekli hırkalı şapkalıydı..
en son tüm vücudunu isilik bastı kafasında konak oldu ama doktora gidildi 1ay sürdü geçmesi falan...
yani beslenmesine ısınmasına giyinmesine uykusuna her şeye karışılcak sanırım
bıraz daha gec alsak 32. hafta dıye olmuyor mu?
hayırlısıyla inşallah sağlıkla gelsinlerde annesi sen kilo aldırırsın ona :):))
ne kadar güzel.
ya açıkçası benim ilk oğlum kiloluydu,
sonra ben normal kilosunda doğan bebekleri kucağıma alamadım, o kadar küçük geliyorlardı ki gözüme.
bu oğlum da azıcık tombik olsa hayır demem :)))
38. haftanın içinde yapılıyor cnmArkadaslar bu çatı muayenesi kaçıncı kafada yapılıyor bide newborn russia videolarını izlemenizi tavsiye ederim çok iyi motive ediyor. :)
Hmmm Sağol canım38. haftanın içinde yapılıyor cnm
37+0 da çalışamaz raporu alıyosun, dr diyo ki 1 hafta sonra gel geldiğinde çatı da yaparız diyor. öyle biliyorum yani arkadaşlarımdan fln :):)Hmmm Sağol canım
hayır canım,
buna özellikle dikkat edin.
ilk hamileliğimde de forumdan takip ediyordum, orada da yazıldı hep, tam gününde alınması gerekiyor.
hatta şöyle bir şey var,
32+0 da çalışabilir raporu aldınız,
37 den önce bozdurmak istiyorsunuz,
onu da tam hafta başında almanız gerekiyor 35+0 da mesela, 35+2 de bozduramıyorsunuz.
Neyseki daha çok varmis :) doğumhanenin önünden bile geçemiyorum ses duyarım da etkilenirim diye :)37+0 da çalışamaz raporu alıyosun, dr diyo ki 1 hafta sonra gel geldiğinde çatı da yaparız diyor. öyle biliyorum yani arkadaşlarımdan fln :):)
aynen yaklaşık 2 ay varNeyseki daha çok varmis :) doğumhanenin önünden bile geçemiyorum ses duyarım da etkilenirim diye :)
2 ay deyince çok varmış gibi geliyor ama 10 hafta deyince sanki hemen olcak gelcek gibiaynen yaklaşık 2 ay var
Evet canım aynı durumdayım seninle 1 gün zararın olacak bebişinle 1 gün az vakit geçireceksin, ben yapılabiliyorsa 32+0'ı geç almaya çalışacam yani 16.08 salı değilde sonra ki günler alamazsamda pazartesi vedalaşmaya gelirim :) zaten bayram arkası klasik bayramlaşma muhabbetleri olacak :)kızlar bu izin mevzularında kafama takıldı size sorim, benim sat 05.01 salı günü. 32+0 ı hesaplayınca 16.08 salı gününe geliyor. o zaman 37+0 raporunu da 20.09 (bayramdan sonraki haftanın salı günü) alıp kuruma vermem gerekiyor. sonuç; bayramdan sonra boşuna 1 gün işe geleceim gibi.
diyorum ki 15.08 ptesi günü 32 çalışabilir raporumu yazdırayım drdan, 1 gün erken. 1 gün zararım mı oluyor yani_? bir şey farkeder mi?
garantiye almak istemiş herhalde doktor, fiziksel belirtin yoksa antibiyotiğe gerek olmayabilir, suda eritmeyi içip 2-3 gün sonra tekrar tahlil ver aile hekimliğinde belli eder zaten hemenkızlar şimdi ben temmuzun ortasında sağlık ocağında kan idrar tahlili verdim
idrarda enfeksiyon çıktı ama doktor bana kanda bişey gözükmüyor dedi hamilelikte rahim mesaneye baskı yaptığı için tam boşaltamazsın dedi ondan öyle çıkabilir dedi
dün kendi doktoruma sonucu gösterdim
hem suda eritmeli antibiyotik verdi hem ağızdan içmelik yine antibiyotik verdi aklım karıştı
ve bende hiç acı yanma bişey yok yani
kayınvalidem eski hemşire ve ebe ona sordum
tozu iç sadece olmadı dedi hapı içme dedi herhangi bir fiziksel belirtim yok çünkü benim
bende öyle yapmayı düşündüm zaten ve sadece tozu içtim sizin fikriniz nedir
antibiyotik içmek istemiyorum ya 16sında yine gidip tahlilde vericez bakalım
Aynen canım çok hızlı geçiyor bende bi yandan geçmesin istiyorum ya içimdeki kıpırtı bitsin istemiyorum ama bi an öncede doğsun kucağıma alayım istiyorumBir haftanın daha sonuna geldik zaman çok hızlı geçiyor benim gibi geçmesin diyen yokmu hamilelik güzel ozleyecegim bu gunleeimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?