Aynen bizimde yok canım hepsini aldım ama yıkanıp ütülenecek. Kendim için pek bşy alamadım emzirme sütyeni vs gibi. Ama tamamlasak bi çanta yapsak iyi olacakUfak ufak başlamak lazım canım her ihtimale karşı bende henüz hazırlamadım içim rahat değil allah korusun gelmeye niyetlenirse yıkanmış ütülü hiç bişiyi yok kızımın
Aynen hazırlamamız gerek artık yavaş yavaş. Eksikleri tamamlayayım da ben de hazırlayacağımDogum tarihlerimiz yakin canim ama ben de henüz hazirlamadim.oglum gec dogdugu icin mi bu kadar rahatim bilmiyorum.bi iki parca disinda kiyafet bile almadim fakat eylul basinda tamamlamayi dusunuyorum.
iyi yapmışsın kuzum bende hazırlayacağım her şeye hazır olmamız şazım 70 küsür gün kaldı :)benim hazir cnm gecen hafta persembe kavinvalidem dua ederek koydu cantamiza onun eli ugurlu geliyo oglumda kolay dogum gecirdim yine ona hazirlattim o yuzden
nerden aldın canım bu linktenmi birde kovanın içine standart çöp poşetleri uyuyormu acaba ??Kızlar çöp kovası aldım miniğin odası için..
Ark onermişti cok kullanışlı oluyormus .
https://www.e-bebek.com/bebek-bezi-cop-kovasi-sistemi-p-xyz-m250ds/
aynen canım ya yardımlarınız için çok teşekkür ederimmm :)Hareketlendi ise korkma o zmn , bazen galiba biz de evham yapıyor olabiliriz cnm
Ben de hazırlamadım henüz annem de beni korkuttu ama eksiğimiz de çok malesef ki :)Kızlar doğum çantasını hazırlayan var mı. Sabah sabah aklıma geldi Allah korusun erken doğum olacak olsa hazırlıksız yakalanacağım diye düşündüm
En güzelleri en tatlışları hepinizin bebeklerine olsun inşallah canımmAyyy cok tatlııı
Bunlar çok iyi canım bi yakınımda kullanıyor kesinlikle kokuyu yaymıyormuşş güle güle kullan :)Kızlar çöp kovası aldım miniğin odası için..
Ark onermişti cok kullanışlı oluyormus .
https://www.e-bebek.com/bebek-bezi-cop-kovasi-sistemi-p-xyz-m250ds/
nerden aldın canım bu linktenmi birde kovanın içine standart çöp poşetleri uyuyormu acaba ??
Benimde 66 günheramora . Benim 56 gun kaldi stres basmaya cnm bana :S
Ya inslh bebeği de kendisi de çok iyidirSes yok canım ben de merak ediyorum
İnş. En kısa zamanda toparlar bebişin çok geçmiş olsun Allah yardimcin olsun acil şifalar versin ins.Arkadaşlar dün gece 5.30 suyum geldi ve erken doğm yaptm içerde hiç su kalmamaış bebeğim yoğun bakımda dua edin
Çok gecmis olsun dikkat et kendine neden olmuş ki ne dedi doktor ?KIZLAR DÜN BASKIM VAR DYODM HASTANEYE GİTİTK GECE 3 TE EVE GELDİM DR YATISD ONERDİ ama yatmadım bunaldım hastanede cünkü catı muayensi oldumm beni cok gerdibu durummayy dogumghane soguk bi yermiş ya ALLAHIM yardım etsin bizlere. serum yedim ntseye baglandım iki kez sancım cıkmadı ama agrı hissediydum
Çok geçmiş olsun canımKIZLAR DÜN BASKIM VAR DYODM HASTANEYE GİTİTK GECE 3 TE EVE GELDİM DR YATISD ONERDİ ama yatmadım bunaldım hastanede cünkü catı muayensi oldumm beni cok gerdibu durummayy dogumghane soguk bi yermiş ya ALLAHIM yardım etsin bizlere. serum yedim ntseye baglandım iki kez sancım cıkmadı ama agrı hissediydum
ya bebek büyüdğü içindir dedi yada cok yormususn kendini dedi .ilk bebek oldugu için sancnı tam anlayAmazsın oyuzden yatıs öneriyorum dedi ama kalmadımm. dinlenicem bu araÇok gecmis olsun dikkat et kendine neden olmuş ki ne dedi doktor ?
bu arada mecburen üniversteye gidyorum ben orası daha kötü ya berbatbi ortammÇok geçmiş olsun canımevet doğumhane biraz ürkütüyor insanı bende öyle olmuştum. Peki doktorun ne dedi neden öyle hissediyormuşsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?