2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Ufak ufak başlamak lazım canım her ihtimale karşı bende henüz hazırlamadım içim rahat değil allah korusun gelmeye niyetlenirse yıkanmış ütülü hiç bişiyi yok kızımın
Aynen bizimde yok canım hepsini aldım ama yıkanıp ütülenecek. Kendim için pek bşy alamadım emzirme sütyeni vs gibi. Ama tamamlasak bi çanta yapsak iyi olacak
Dogum tarihlerimiz yakin canim ama ben de henüz hazirlamadim.oglum gec dogdugu icin mi bu kadar rahatim bilmiyorum.bi iki parca disinda kiyafet bile almadim fakat eylul basinda tamamlamayi dusunuyorum.
Aynen hazırlamamız gerek artık yavaş yavaş. Eksikleri tamamlayayım da ben de hazırlayacağım
benim hazir cnm gecen hafta persembe kavinvalidem dua ederek koydu cantamiza onun eli ugurlu geliyo oglumda kolay dogum gecirdim yine ona hazirlattim o yuzden
iyi yapmışsın kuzum bende hazırlayacağım her şeye hazır olmamız şazım 70 küsür gün kaldı :)

Kızlar doğum çantasını hazırlayan var mı. Sabah sabah aklıma geldi Allah korusun erken doğum olacak olsa hazırlıksız yakalanacağım diye düşündüm
Ben de hazırlamadım henüz annem de beni korkuttu ama eksiğimiz de çok malesef ki :)

nerden aldın canım bu linktenmi birde kovanın içine standart çöp poşetleri uyuyormu acaba ??

Canım ben e bebek magazasından aldım.
Uyuyor ama koku gecirmez kendi poşetleri var fiystıda cok uygun poşetleri in online da alabilirsin aynı fiyat.

Benim de henüz eksikkerim var havalar da serinlemişken eşimin de yarın tek izin günü, tamamlasam mı diyorum, 45 dakikalık yol var alışveriş yapacağım yer

Bu arada emzirme sütyeni alan arkadaşlara sorum, şu an için göğüslerim de büyüme yok, sonradan olursa diye sonraya mı bırakmak lazım

KIZLAR DÜN BASKIM VAR DYODM HASTANEYE GİTİTK GECE 3 TE EVE GELDİM DR YATISD ONERDİ ama yatmadım bunaldım hastanede cünkü catı muayensi oldumm beni cok gerdibu durumm ayy dogumghane soguk bi yermiş ya ALLAHIM yardım etsin bizlere. serum yedim ntseye baglandım iki kez sancım cıkmadı ama agrı hissediydum

Çok gecmis olsun dikkat et kendine neden olmuş ki ne dedi doktor ?

Çok geçmiş olsun canım evet doğumhane biraz ürkütüyor insanı bende öyle olmuştum. Peki doktorun ne dedi neden öyle hissediyormuşsun?

Çok geçmiş olsun canım evet doğumhane biraz ürkütüyor insanı bende öyle olmuştum. Peki doktorun ne dedi neden öyle hissediyormuşsun?
bu arada mecburen üniversteye gidyorum ben orası daha kötü ya berbatbi ortamm ((ya bebek büyüdğü içindir dedi yada cok yormususn kendini dedi .ilk bebek oldugu için sancnı tam anlayAmazsın oyuzden yatıs öneriyorum dedi ama kalmadımm. dinlenicem bu ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…