Anlam vermeidm bu kadar olmazdıBenim kızımda çok hareketlikasıklara vurmaya başladığında yerimde duramıyorum hemen kalkıp geziyorum hareket etmeyi dene istersen canım umarım bir aksilik yoktur
Valla bayya bayaa aşağıya doğru vutuor inş bi aksi durum yokturAy nasıl vuruyo canm. Doktora git bi ya bak bakalım ters dönmüşmü hazırlanıyormu bebiş
Anlam vermeidm bu kadar olmazdı
merhaba kızlar hurma ne için gerekli bebişlerimize hiç duymadım hurma yenmesi gerektiğini ben
Tamam canım teşekkür ederimlaleli,fatih toptancı yeri oldugu için bildiğin mağzaların şubeleri orada var diye biliyorum.Sevibebe vs gibi.
İnşallh cnm ya allah korusnValla
Valla bayya bayaa aşağıya doğru vutuor inş bi aksi durum yoktur
Çok teşekkür ederim canım benim dr.um izindeydi aradım açmadı hastaneyi aradım pazartesi gelicekmiş saydım yavaşta olsa 10 taneden fazla hareket etti şükür bakalımCanım doktoruma mail attım on hareketin altı sıkıntı yazmış. Say bence
Tamam canım yavas hızlı farketmez. Bi de doktorum tüm gün 10 hareket dedi senin minik turp gibi masallah :)Çok teşekkür ederim canım benim dr.um izindeydi aradım açmadı hastaneyi aradım pazartesi gelicekmiş saydım yavaşta olsa 10 taneden fazla hareket etti şükür bakalım
Selam 2016 Ekim anneler. Ben 2015 Ekşm annelerindenim. Hamileliğinizin en zor kısmı belki de bu sıcak yaz aylarında. Bol yastıkla yatma çabaları gece bastıran çiş nöbetleri aklıma gelmeyen nicr türlü haller
Zaman çabuk geçiyor, ayakkabılarınızın bsğcığını bile başkasının bağladıpı şu zamnaların kıymetini bilerek güzel hamilelikler geçirin :) Seneye bu zamanlarda peşinizde sizi yürüteçle ( yürüyen olursa adımalayarak ) takip edecek o minicik ponçik ayaklı yaramazlar şimdi tekmelerle uyutmasa da o tekmeler bile özlenir hale gelebiliyor:) Hepinize güzel günler diliyorum
Kızlar bebişlerinizin hareketi nasıl ? 2 gündür çok hareket etmedi benim kız bugün de toplam 3 kere vurdu oda vurdu denmicek kadar azdı hareketi dokundu gibi bişey sürekli yatıyorum tık yok biraz kasık ve bel ağrımda var napsam bilemedim
merhaba kızlar hurma ne için gerekli bebişlerimize hiç duymadım hurma yenmesi gerektiğini ben
Kizlar benim bebisimde sağ ve sol kasıklarima güm güm indiriyor, ayakta yatarken otururken farketmez, kasiklarimi cikaricak yerinden sanki. Anlayamadimki ikisine ayni anda nasil boyle kuvvetli vuruyor, ayaklarimi ellerimi bilemedim. İnsaallah kotu bisey olmaz
Cnm bende bu hafta birkaç gün bebeğimin az hareket ettiğini düşünmüştüm doktorumu aradım çağırdı kontrole , çok şükür iyiydi Bebiş . Doktor ertesi günde kendimi takip etmemi aynı şeyi hissedersem hbr etmemi istedi ama ertesi gün epey hareketliydi bizim kız çok şükür ...
Normal seyrinde 2 saatte bir hareketler topluluğu şeklinde olması gerekiyormuş . Yani 2 saat geçti sadece bi tık diye vurdu , onu da yeterli bulmuyorlar . İçin rahatsız sa doktoruna hbr et git bebeğini gör , rahat ediyor insanın kafası
Cnm geçenlerde bi gebe eğitimine katıldım. 37. haftadan sonra günde 6-7 tane günlük hurma yemenin içindeki potasyum sebebiyle normal doğuma olumlu katkıda bulunacağı söylendi
Kizlar benim bebisimde sağ ve sol kasıklarima güm güm indiriyor, ayakta yatarken otururken farketmez, kasiklarimi cikaricak yerinden sanki. Anlayamadimki ikisine ayni anda nasil boyle kuvvetli vuruyor, ayaklarimi ellerimi bilemedim. İnsaallah kotu bisey olmaz
evet canım onu beş hafta mı alabiliyoruz en fazla :)5 hafta ama dediğini tam anlamadım 32. Haftada 5 hafta daha calisabilirim diye rapor aliyorsun bunumu kasdettin
ben de şöyle düşündüm zaten otokoltuğu takılıyken yüzü bana dönük olacak ilk 6 ay için, sonrasında yüzü dışarı dönük dışarıyı merak eder o da gibime geldi, ebebekte de 499 tl şu an, o yüzden ben de 4-5 tane alternatif sıraladım gidip hepsini göreyim ve kararımı vereyim diyorum yoksa kararsızlıktan alamıcaz sonrasında almak da zor olacak benim için küçük bir şehirde kalıcam sonuçta hepimiz deneyip kullanıp görücez, güle güle kullanın siz de hayırlı olsun, casual solo da hafif bir ürün sanırım
Bugun disari ciktim. Hic eksikler bitmiyor ve gun gectikce daha da agirlasip dolasmakta zorlaniyoruz. Bugun artik kendim icin hazirliklara basladim. Istedigim gibi bir gecelik nihayet buldum. Bu zamana kadar normal genis camasirlarim idare etmisti fazla kilo almadigim icin ama yavas yavas karnim buyumeye basladi. Ic camasiri hem hamile hem lohusalik icin aldim. Gogus pedi, gogus kremi vs. Depend kulot nulamadim, marketten bakacagim birde. Saka maka sona yaklasiyoruz, bir heyecan basiyor beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?