2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Ayy canım tatlı telaşlar bunlar, ne güzel hallediyorsunuz. Allah ağzınızin tadını gelecek yavrunuzla beraber iyice arttirsin inş. annem komşular la bayram sonrası halledecekmis bakalım. Ben 2 gündür evin dolaplarini duzeltmekten baya yoruldum. bide cuma kadın alicam inş. Buarada ben baby &më nin tanışma paketini aldım. içinde deterjan leke çıkarıcı ve yumuşatıcı var onu kullanıcam.
Canım bizimde maşallah boydan 1 hafta önde çıkıyor genelde ama o ben ve eşim uzunuz ondan bence sizde oyleyseniz uzun cikiyordur kuzu :)

Maşalah size de canım. Bana dr yorum yapmadı, benim doktorum hep rahat bi insandı zaten dün de öyleydi ters mi duruyo döner, büyük mü çıktı önemli değil modunda. Ben de bişe sormadım, üstelemedim tamam tşk dedim çıktım :) ya bi de ne var biliyo musun canım, benim doktor ben 28 ken cihazını değiştirdi, ve o cihaza kadar hep günüyle uyumlu giden bebe o cihazda hep 1 hafta önde çıkıyo:) diyorum cihazda mı bişiy var amaaaan kısmet artık napalım sağlıkla gelsinler de biz herşeye razıyız :):)
Maşalah kuzucum sana da,inşallah bekler içerde büyür güzel güzel :) sağlıkla gelsin inşallah

cihazdanda farkedebilir tabiiki. rahat doktor candır yaa benimkide öyle çok şükür hiç bi sıkıntı yaşamadım. benim soracağım şeyleri o söylüyo bazen :) şeker çıktığı zaman bile hiç panikletmedi yüksek biraz hadi bi git dahiliyeye endokronolojiye falan takip edilsin bebeğin gelişimini etkilememiş ama Allah korusun önlemimizi alalım dedi, gereksiz yere 100lük yükleme falan yaptırıyım demedi hiç sağolsun

İlk bebeğimizin haberi E esmana dan geldi o da erken doğum yaptı, Allah ikisine de güç kuvvet versin, bebişlere sağlık sıhhat versin :)
aaa arada girdigim icin gormedim sanada hayirli olsun canim E esmana cabucak anne karnindaki gununu tamamlar da yanindan bir daha hic ayrilmaz insallah

bende aynı durumdayım. 4 gun onde ama 1 hafta geri veya ileri normalmış.29 da 1325gr 40.5 boy cıktı
50gr teste şeker 236 cıktı malesef.Ki ben butun gun aç kalsam bana hiçbir etkisi baş donmesi vs olmaz.Kendi kilomda yok,şekerli gıda sevmem,bir tek meyve yerim.Doktor sende şeker cıkma ihtimali çok düşük demişti,şaşırdım bu kadar yuksek cıkmasına. 2hafta sonra doktora gösterecem sonucu doktora buyuk ihtimalle 100gr yaptıracak.
diyet verse bakıyorum zaten verdikleri diyet benim normal beslenmem.Sezeryan istemiyorum ama olacaksa da yapabilecek birşey yok.Gebelikle ilgili sukur başka hiçbir sıkıntımda yok.Bebeğin kilosu çok fazla olursa sezaryana yonlendiriyorlar sanırım.Her canı istediğini yemeyelim yavruların.

Kilosu suyu mu çok olunca şeker çıkma ihtimali oluyor canm? Ben dr a sordm banada test yapacakmsnz diye hayır gerek yok herşey normal gidiyor dedi. Sizde üzülmeyin inşallh sorunsuz bir şekilde atlatırsnz

Yok cnm ya sanki kole var bu hafta beni aldi daha agir yere verdi hic oturmadim dun oglene kadar egil kalk karnim nasil agridi eve gelince dinlendim allahtan esim hic biseyi problem etmiyo baya yattim dinlendim butun aksam
Ama vicdansızlık bu yaa. Sizde izin alana kadar ağır ağır yapın işinizi yavaş yavaş hareket edin bişeyde diyemez desede takmazsn. Bebğin sana emanet onun için dikkat etmeye çalış gerekirse yarım saatlik işi bir saatte yap. Allah yardmcn olsn valla çok üzüldm cnm

Canim masallah size. rahim agzini nasil olcuyorlar? Vajinal mi yoksa karindan mi? Merak ettim.

Canim tesekkurler. Insallah Allah hepimize saglik, afiyet, mutluluk versin yavrularimizla. Normalde bende kendim yikayip utu icin yardimci alacaktim ama o kadar heveslendim ki, seve seve utuledim. Biraz yoruldum ama icim rahatladi. Temizligi de simdilik esim iyi kotu yapiyor. Annem gecen ay geldiginde dolaplari indirdi temizledi, tulleri yikadi sagolsun. Eylulde halilari storlari yikaticam. O zaman koklu temizligi yaptiririm tekrardan. Sonrada heyecanli bekleyis Deterjanla ilgili de benim alerjim var. Malesef %50 alerjik olma riski varmis cocugun. Bari kizim olmasin diye biraz yumusatici kullanmicam.

Kilosu suyu mu çok olunca şeker çıkma ihtimali oluyor canm? Ben dr a sordm banada test yapacakmsnz diye hayır gerek yok herşey normal gidiyor dedi. Sizde üzülmeyin inşallh sorunsuz bir şekilde atlatırsnz

şeker yuksek olunca bebek kilolu oluyormuş.
şekeri bebek kilosu icin olcturmedim şuan kilosu normal zaten.Bende öyle kilo almadım.
bende yaptırmayacaktım,doktorum sen fit sporcusun çıkmaz ama sen yinede yaptır,normalde olmayan şeker hamilelikte hamilelik şekeri olarak cıkıyor dedi.Bende peki diyip yaptırdım.Ve çıktı.Allaha şükür bu kafaya takılacak birşey değil.Bebek sağlıklı olsunda,şeker neredeyse coğu hamilelerde çıkıyor.

canım gittiğim endokronolog niye 100lük yaptırmadı falan demişti kendi doktoruma sordum yaptırıyımmı diye zaten 50likte yüksek çıktı niye boşuna şeker yükletiyimki sana bi daha 100lükte dahada yüksek çıkıcak dedi. istersen bi araştır boşuna yaptırma. diyet listesi benim normalde yediklerimden daha fazla ama yapıyorum mecburen. belki endokronloğa yönlendirir ve insülin başlatabilir, senin bendende yüksekmiş sonuçların. benim 50nin 1 saat sonucu 156ydı çünkü

Canim masallah size. rahim agzini nasil olcuyorlar? Vajinal mi yoksa karindan mi? Merak ettim.

bebeğe bakarken söylüyo canım karından görünebiliyo rahim boyu

aldığımız kiloyla alakalı değil maalesef şekerin çıkması. hormonların etkilenmesine bağladım ben durumu. yada kızım çok tatlı olucak ondan yükseltiyo annesinin şekerini :) dikkat etmezsek doğum sonrası kalıcı olabilir o zaman daha zor olur hepimiz için, dediğin gibi çoğu hamilede çıkıyo artık şeker

Kadın doğum doktoruma randevum iki hafta sonra ben tedbirli gideyim dahiliye randevu aldım,
endokronoloji, dahiliye sevki olmadan olmuyor.
Bakalım bana ne diyecekler,hayırlısı.

Kadın doğum doktoruma randevum iki hafta sonra ben tedbirli gideyim dahiliye randevu aldım,
endokronoloji, dahiliye sevki olmadan olmuyor.
Bakalım bana ne diyecekler,hayırlısı.

amiin hayırlısı olsun canım. aynen dahiliye sevki olması gerekiyomuş. istanbuldamıydın sen?

amiin hayırlısı olsun canım. aynen dahiliye sevki olması gerekiyomuş. istanbuldamıydın sen?

evet istanbuldyım,şimdilik avrupa yakasındayım ama doğum anadolu yakasında olacak.Doğum için central hospitala karar verdim.Dışardan dr. Bulent Karslı yı çok övmüşlerdi.Central da yapıyormuş doğumları.Bakalım görücez inşallah memnun kalırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…