2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Ewet canim ya aldigimiz kiloyla ilgili degil. Ben mesela cayi bile şekersiz icerim baklava borek falan hiccc yemem bile. Ama benim de 50 likte 142 cikti sekerim. Dedigin gibi hormonlarla ilgili

kızlar bana zaman geçmiyo
çıldırıcam şimdi çalışabilir aldım işteyim evde olsam daha çok kurarım heralde
sanki hiç bişey yetişmicek erken doğum olacak gibi gibi kendimi evhama sokuyorum ya
sonra yok diyorum paşam bekleyecek zamanında gelecek diyorum ama
eylül gelmiyo
kurbandan önce temizlikti evdi kıyafetti falan herşeyi ayarlıcam ama yok geçmiyo zaman
çantayı da eylül başı hazırlarım diyorum ama geç kalmam inşallah onda da

ay sorma bende evde deliricem galiba artık çok sıkıldım

ay sorma bende evde deliricem galiba artık çok sıkıldım
evde olsam garanti bende daha kötü olurum
ev sıcak burda en azından klima altındayım burası bile sıcak geliyo bana düşün
ama yapılacaklar gözümde büyüyo aslında 3 günlük iş yani bişey değil ama bakalım eylül başını inşallah hayırlısıyla görürüz de hallederiz
inşallah bebeğimde zamanında doğar erkenden gelmeye kalkmaz hayırlısıyla tabi sağlıklı sıhhatli

evde klima var ama yine de çok sıkıcı evde oturmak gerçi ben yalnızım belki ondandır. eşyaları hazırlamayı bilerek geciktiriyorum sanki onlar hazırlanınca hemen doğuracakmışım gibi geliyor. inşallah vaktiyle sağlıkla alırız kucağımıza bebişlerimizi ama zaman hem hızlı hem de yavaş gibi ay yine darlandım.

Ne guzel calisma imkanin varmis senin ama ben calismayi birak yeri geliyo kolumu kaldirmaya halim olmuyo cunku acayip uykusuzum 3 4 saatlik uyku perisan ediyo ..

Hmmm bendeki bu dogumhane korkusu geçmeyecek sanırım. Hayır doğumdan değil o oda çok korkunç geliyor. Böyle en ufak bişey canımı acıtcak gibi geliyor.
valla cnm ben ağrısız dogum yaptığım halde yinede korkuyorum ama biraz zorlanicaz ki anne oldugumuzu anlayalim. Herkesin zorlandigi farkli bir durum oluyo dogumda bende suyumu patlattiklarinda fena oldum hatta hala aklima gelince icim fena oluyo

Günaydın bebeği doğum pozisyonunu alan arkadaşlar tekmeleri nerede hissediyorsunuz?
Benimki daha donmedi sanırım hep asagilarda tekmeler üstte çok nadir oluyor oda dönme ve yer değiştirme şeklinde
benim minik doğum pozisyonunu aldı canım tekmeleri göbeğimin üstünde hissediyorum daha çok

Korkuyoruz ama yapcakda bişeyimiz yok o bebek ordan çıkacak :) sağlıklı olsunlar da varsın korkalım bu korkular gelip geçici sonuçta dimi ama. :)

bende işte böyle daralıveriyorum evdeyken ayrı işteyken ayrı duygular
ay duygu geçişleri
bi de eşim tutturdu sancım falan gelirse hemen gidermişiz annemleri almadan sinir oldum ona ikna etmem lazım napıcam bilmiyorum ben annemi istiyorum yanımda onun annesi aşağı katta onu alırmışız
tamamda herkesin kendi annesi diyorum yok anlamıyo aslında anlıyo anlamak istemiyor
bana yardımcı olacağına sinir ediyo beni çok kötü oluyorum o zamanda ağlayıp duruyorum bu sefer

ağırlığını koy canım sende yok oramı buram açılacak kusura bakma ben senin anneni severim ama o seviyede samimi değiliz benim rahat olmam önemli değil mi? nasıl hareket ediceğim de.

anladım canım hayırlısı olsun bakalım. yengem 5 sene önce centralda yapmıştı doğumunu ordaki fatmanur hanımda çok memnun kalmıştık, inşallah güzel geçer herşey senin içinde.

Nasil bir his canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…