kızlarr k bakmayın sorum kaynadı da tekrar alıntıladım bilgisi olan var mı yukardaki sorumla ilgiliKızlar ben yine şu çalışabilir raporuyla ilgili sorular sorcam size. Ben tayin isteyeceğim de o yüzden nerde çalışacağım belli değil. Ve rapor gününden sonra belli olacak nerde çalışacağım. İlk etapta bir hafta çalışamaz alıp daha sonra 4 hafta çalışabilir alabilir miyim? Ya da yine ilk etapta bir hafta çalışamaz alıp sonradan bunu uzatabilir miyim? Bilen var mıı
Canim zaten k asmamak gerekiyormuş böyle durumda... daha önce hsg çekilmiştim orda da rahim ağzına bi alet takılıyor açık kalsın kendimi kastim ilkin doktor ka sarsan kendini canın çok acır demisti kasmayı bırakınca ağrısız geçmişti. ..Ben çok kastim ve gözümden yaş geldi resmenhic hossx bi şey defill di. Pufff aklıma gelior o gece hastanede
ay canım duygularıma tercüman oldun. sabırsızlıkla bekliyorum yıkamaca ütülemece yerleştirmece gününüo sabırsızlığın ismi heyecan :) Hani bir kucuk çorap alınca heyecanlanıp mutlu oluyoruz ya,işte bebeklerimizin eşyalarıda onların çeyizleri ve bizi çok heycanlandırıyor o hazırlık.Hepisni yıkayıp ütülerken neleri var tekarar tekrar görüp seviniyoruz
canım çalışamaz aldıktan sonra çalışabilir alınmıyor diye biliyorumkızlarr k bakmayın sorum kaynadı da tekrar alıntıladım bilgisi olan var mı yukardaki sorumla ilgili
Keşke bilgim olsaydı canım :) hala sefil öğrenci olduğum için malesef bu konularda bilgim yok :) artık inşallah ikinci bebisimde ogrenirim ben de bu durumları :)kızlarr k bakmayın sorum kaynadı da tekrar alıntıladım bilgisi olan var mı yukardaki sorumla ilgili
sıkıntı şu eşim ben acı çekerken bana destek veremez kesinlikleo gunler gelsin hayırlısıyla,öyle planladığı gibi olmuyor işte.
annene telefon edersin evdeyken hastaneye geçer hemen,şimdiden sıkıntı yapma,sen bebişine odaklan :)
Bende tam aksi eşimle gizli gidelim doğum yapayım önce ikimiz bebeğimizi yaşayalım sonra ailelerimiz gelsin isterim. :) Bende tuhaflık var :))
canım oayalanmak gibi bi durum yok çünkü annem yolumuzun üstü evde mesela oldu annemi arıyıp aşağı in dicem geçerken alıcaz bu kadar başka yollara girmicez zaten mecbur ordan geçicezalın onun annesini ama yolda giderkende kendi anneni ara mutlaka canım. yada annen gelsin son dönemde sizde kalsın sık sık. sen sancı çekerken birilerini almaya oyalanmanızda doğru değil sonuçta
ah o hormonlarayy ayyy sorma canım yaaa
bana bi geliyolar bu aralar anlatamam. baştan beri normal olan hormonlarım ele geçirdi bedenimi bu ara, ağlak bişi oldum çıktım. korku sarmaya başladı yavaştan ya erken olursa diye. neyse diyorum eylül başında odasını alıcaz yerleştiricez hayırlısıyla az kaldı ama günler geçmiyo bi türlü. dediğin gibi neyseki çalışıyorum evde olsam hiç geçmiyo vakit. ama sağlıkla zamanında gelicekler inşallah ona inanıyorum ben
işte sorun şu ki kayınvalidem emekli hemşire ve ebe :)ağırlığını koy canım sende yok oramı buram açılacak kusura bakma ben senin anneni severim ama o seviyede samimi değiliz benim rahat olmam önemli değil mi? nasıl hareket ediceğim de.
canım hastanede zaten doktorlar ebeler hemşireler olcak illaki,işte sorun şu ki kayınvalidem emekli hemşire ve ebe :)
ama ben dedim annemi istiyorum herkesin kendi annesi dedim bakalım zaman yaklaştıkça daha sık dillendireceğim
Canım alamazsin illa çalışabilir almannlazim 32 de sonra birakabilirsin calisamiyorum diye, 32 den sonra birdaha alınmıyor aklında olsun.Kızlar ben yine şu çalışabilir raporuyla ilgili sorular sorcam size. Ben tayin isteyeceğim de o yüzden nerde çalışacağım belli değil. Ve rapor gününden sonra belli olacak nerde çalışacağım. İlk etapta bir hafta çalışamaz alıp daha sonra 4 hafta çalışabilir alabilir miyim? Ya da yine ilk etapta bir hafta çalışamaz alıp sonradan bunu uzatabilir miyim? Bilen var mıı
Canım benimde 50 likte 155 ti, 100 lük yaptırdım ama onda bişi çıkmadı. illa bişey çıkacak diye bişey yok muhtemelen dr un seni yormak istememis.canım gittiğim endokronolog niye 100lük yaptırmadı falan demişti kendi doktoruma sordum yaptırıyımmı diye zaten 50likte yüksek çıktı niye boşuna şeker yükletiyimki sana bi daha 100lükte dahada yüksek çıkıcak dedi. istersen bi araştır boşuna yaptırma. diyet listesi benim normalde yediklerimden daha fazla ama yapıyorum mecburen. belki endokronloğa yönlendirir ve insülin başlatabilir, senin bendende yüksekmiş sonuçların. benim 50nin 1 saat sonucu 156ydı çünkü
bebeğe bakarken söylüyo canım karından görünebiliyo rahim boyu
Maşallah canım darısı başımıza ozaman benimki halen altlarda geziniyor. 29unda randevum bekle bekle helak oldum. 1 ay oldu gitmeyelibenim minik doğum pozisyonunu aldı canım tekmeleri göbeğimin üstünde hissediyorum daha çok
o sabırsızlığın ismi heyecan :) Hani bir kucuk çorap alınca heyecanlanıp mutlu oluyoruz ya,işte bebeklerimizin eşyalarıda onların çeyizleri ve bizi çok heycanlandırıyor o hazırlık.Hepisni yıkayıp ütülerken neleri var tekarar tekrar görüp seviniyoruz
işte sorun şu ki kayınvalidem emekli hemşire ve ebe :)
ama ben dedim annemi istiyorum herkesin kendi annesi dedim bakalım zaman yaklaştıkça daha sık dillendireceğim
canım oayalanmak gibi bi durum yok çünkü annem yolumuzun üstü evde mesela oldu annemi arıyıp aşağı in dicem geçerken alıcaz bu kadar başka yollara girmicez zaten mecbur ordan geçicez
Canim ne yap bilio musun o oyle ters konustugunda biyerlerinin agridigini soyle. Bu davranişinin Sana ve bebege zarar verdigini dusunsun.bende işte böyle daralıveriyorum evdeyken ayrı işteyken ayrı duygular
ay duygu geçişleri
bi de eşim tutturdu sancım falan gelirse hemen gidermişiz annemleri almadan sinir oldum ona ikna etmem lazım napıcam bilmiyorum ben annemi istiyorum yanımda onun annesi aşağı katta onu alırmışız
tamamda herkesin kendi annesi diyorum yok anlamıyo aslında anlıyo anlamak istemiyor
bana yardımcı olacağına sinir ediyo beni çok kötü oluyorum o zamanda ağlayıp duruyorum bu sefer
Canım bildiğim kadarıyla önce çalışamaz alırsan bidaha bozdurup çalışabilir vermiyolar ama önce çalışabilir alirsan ve sorun olursa 37.haftadan önce de çalışamaz raporu ile izne ayrilabiliyosun..Kızlar ben yine şu çalışabilir raporuyla ilgili sorular sorcam size. Ben tayin isteyeceğim de o yüzden nerde çalışacağım belli değil. Ve rapor gününden sonra belli olacak nerde çalışacağım. İlk etapta bir hafta çalışamaz alıp daha sonra 4 hafta çalışabilir alabilir miyim? Ya da yine ilk etapta bir hafta çalışamaz alıp sonradan bunu uzatabilir miyim? Bilen var mıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?