2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
kızlarr k bakmayın sorum kaynadı da tekrar alıntıladım bilgisi olan var mı yukardaki sorumla ilgili

Ben çok kastim ve gözümden yaş geldi resmen hic hossx bi şey defill di. Pufff aklıma gelior o gece hastanede
Canim zaten k asmamak gerekiyormuş böyle durumda... daha önce hsg çekilmiştim orda da rahim ağzına bi alet takılıyor açık kalsın kendimi kastim ilkin doktor ka sarsan kendini canın çok acır demisti kasmayı bırakınca ağrısız geçmişti. ..

ay canım duygularıma tercüman oldun. sabırsızlıkla bekliyorum yıkamaca ütülemece yerleştirmece gününü . kurban bayramında falan yapabilcez heralde çok heycanlı çok tatlı

kızlarr k bakmayın sorum kaynadı da tekrar alıntıladım bilgisi olan var mı yukardaki sorumla ilgili
Keşke bilgim olsaydı canım :) hala sefil öğrenci olduğum için malesef bu konularda bilgim yok :) artık inşallah ikinci bebisimde ogrenirim ben de bu durumları :)

Herkes doğumdan bahsetmiş de bana doktorum herşeyin ormal görünüyor normal doğum yapabilirsin dedi geçen hafta ama ben normal yapamam korktuğum için sezeryan istedim ben sezeryan istiyorum dedim o da güldü tamam dedi :)

sıkıntı şu eşim ben acı çekerken bana destek veremez kesinlikle
ve şehirdışına gidicez yani yarım saatlik bi uzaklık annemlerde araba yok onu geçtim tek derdim ben sancı çekerken yanımda sakinleştirip dirayetli olacak biri olsun
çünkü eşim ameliyat olmuştum beni çıkınca gördüğü gibi bayıldı benimle ilgili şeyleri bünyesi kaldırmıyo
ağrım falan varken mesela şimdi hemen geçti tamam diyo ben geçmedi diyince sinir yapıyo daha çok geriyo beni

alın onun annesini ama yolda giderkende kendi anneni ara mutlaka canım. yada annen gelsin son dönemde sizde kalsın sık sık. sen sancı çekerken birilerini almaya oyalanmanızda doğru değil sonuçta
canım oayalanmak gibi bi durum yok çünkü annem yolumuzun üstü evde mesela oldu annemi arıyıp aşağı in dicem geçerken alıcaz bu kadar başka yollara girmicez zaten mecbur ordan geçicez

ah o hormonlar
yer zaman demeden biri bişey dediğinde başlıyorum ağlamaya özellikle eşim diyorsa hele daha çok dokunuyor
inşallah benimde herşeyim eylül başı kurban gelmeden bitsin istiyorum
durabilirsem kurbandan sonra izne çıkıyorum inşallah bebeğimde zamanında gelsin çok erken gelmek istese bile eylül sonuna kadar dursun :)
sağlıklı sıhhatli olsunlarda

ağırlığını koy canım sende yok oramı buram açılacak kusura bakma ben senin anneni severim ama o seviyede samimi değiliz benim rahat olmam önemli değil mi? nasıl hareket ediceğim de.
işte sorun şu ki kayınvalidem emekli hemşire ve ebe :)
ama ben dedim annemi istiyorum herkesin kendi annesi dedim bakalım zaman yaklaştıkça daha sık dillendireceğim

kızlar bebek bezi olayı konuşuldu ama, en son ne karar verildi :):) prima premium care 1 numara nın 54 lüsü 30 tl 88 liği 47 tl idi e-bebekte dün. almadım ama, 88 lik paketten alıp, 10 tanesini hastaneye götüreyim diyorum, duruma göre yenisi alınır ne diyosunuz

işte sorun şu ki kayınvalidem emekli hemşire ve ebe :)
ama ben dedim annemi istiyorum herkesin kendi annesi dedim bakalım zaman yaklaştıkça daha sık dillendireceğim
canım hastanede zaten doktorlar ebeler hemşireler olcak illaki,
sen eşine de ki iki anneyi de yanımda istiyorum psikolojik olarak bize destek olsunlar, ikisi de anne sonuçta falan de bence,
emekli hemşire olmasaydı gelmicekmiydi mesela :) bence böyle de sen o zaman daha iyi olabilir :)

Canım alamazsin illa çalışabilir almannlazim 32 de sonra birakabilirsin calisamiyorum diye, 32 den sonra birdaha alınmıyor aklında olsun.

Canım benimde 50 likte 155 ti, 100 lük yaptırdım ama onda bişi çıkmadı. illa bişey çıkacak diye bişey yok muhtemelen dr un seni yormak istememis.
benim minik doğum pozisyonunu aldı canım tekmeleri göbeğimin üstünde hissediyorum daha çok
Maşallah canım darısı başımıza ozaman benimki halen altlarda geziniyor. 29unda randevum bekle bekle helak oldum. 1 ay oldu gitmeyeli

geçen hafta annemle bi bakalım eksik bişi varmı diye dedik hepsini çıkarttık ortaya o kadar küçük geldiki gözüme herşeyi anlatamam. anneme dedim hatta biraz büyüklerdenmi alsak acaba diye merak etme sen kuzum gelince doldurucak bunların içlerini dedi. az kaldı artık, heyecan sabırsızlık hepsi bir arada...

canım oayalanmak gibi bi durum yok çünkü annem yolumuzun üstü evde mesela oldu annemi arıyıp aşağı in dicem geçerken alıcaz bu kadar başka yollara girmicez zaten mecbur ordan geçicez

anladım canım. annen tecrübeli olabilir hemşire olduğu için ama bende kendi annemle kendimi daha rahat hissediyorum desen belki anlayış gösterir eşin. yada tehtid et eşini annemi almadan gidersek doğurmam diye :)

Canim ne yap bilio musun o oyle ters konustugunda biyerlerinin agridigini soyle. Bu davranişinin Sana ve bebege zarar verdigini dusunsun.

Canım bildiğim kadarıyla önce çalışamaz alırsan bidaha bozdurup çalışabilir vermiyolar ama önce çalışabilir alirsan ve sorun olursa 37.haftadan önce de çalışamaz raporu ile izne ayrilabiliyosun..
İns işin rast gider..mutlu hamilelikler:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…