2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Kizlar bugun 32+4 olduk kontrolumuz vardi cok sukur hersey yolunda kilosu 1869gr az geliyor bana doktor normal desede anne yuregi sanki zayifmis gibi hissediyorum napsamki nasil beslesem yavrumu

Kızlar doğumdan sonra kolaylık olsun diye buzluklara birşeyler koyuyor musunuz? Ne bileyim haşlanmış -kavrulmuş sebzeler, hoşaflık meyveler vb. Sanki koysak iyi olurmuş gibi geliyor. Pazardan bugün barbunya, taze fasulye, domates falan alacağım azcık koyacağım buzluğa.

ektekini aldık canım soo babyden aldık direk jokerdede aynı fiyattı indirim vardı biz aldığmızda 2si 500 TLye geldi

Hayırlı olsun. Biz başka araba aldık ama bunu kullanan bir çift görmüştük Sultanahmet meydanında geziyorlardı, yaklaşıp sormuştuk çok memnun olduklarını söylemişlerdi.

Bende bişeyler yapıp koymayı düşünüyorum. Kışın iyi olur hemen hazır

taze fasülye bezelye koymustum. patlıcan kuruttum. bu hafta menemen yapmayı ve patlıcan közlemeyı dusunuyorum. bunun yanı sıra hoşaflık armut kurutayım diyorum süt yapıyormus. cok ıs var cookkk

Canim cok ilginc ama buzluktaki şeyleri yiyemiyorum ondan malesef hazirlamiyacagim

taze fasülye bezelye koymustum. patlıcan kuruttum. bu hafta menemen yapmayı ve patlıcan közlemeyı dusunuyorum. bunun yanı sıra hoşaflık armut kurutayım diyorum süt yapıyormus. cok ıs var cookkk
Merhaba canım hoşaflık armut demissin ilk defa duydum nasıl oluyor o. Güzel süt yapıyorsa bizde yapalım :)

Inşallah benimki çok aceleci hep doktordayiz bide ilk gebelik herseyden korkuyor insan.doktorum hersey yolunda demekden yoruldu kadın :) sen gittin mi burdaki doktora
Gittim canım memnun kaldim ilgili bi doktor :) tüm tahlilleri ultrason sonuçlarını arastirdi marasta ki doktorumu da çok iyi tanıyormus zaten :) kan uyuşmazlığı için tahlil istedi çünkü benim doktorum 7. Ayda iğne vurdurmamisti bazen çok sinsi olabiliyor bu durum dedi biz yine tedbirimizi alalım dedi... 9 gün sonrasına randevu verdi... bebek donmus şimdilik normal doğum gibi görünüyor dedi bakalım hayırlısı :)

Hüseyin görmüş du değilmi. Çok iyi bir doktor. Hayirlisi olsun canım benim :)

Kızlar az önce suyum geldi azıcık. Hemen doktoru aradım idrar kacirmissindir dedi. Tuvaletten yeni çıkmıştm idrar olmasi mümkün deil dedim. artarsa gel dedi. Kalkmadan yat dedi napicam su mudur az az gelir diyenler de oldu

Kizlar bugun 32+4 olduk kontrolumuz vardi cok sukur hersey yolunda kilosu 1869gr az geliyor bana doktor normal desede anne yuregi sanki zayifmis gibi hissediyorum napsamki nasil beslesem yavrumu
Canım doktorun da söylemiş normal işte, altta yazan ortalama bi rakam, önemli olan kilo değil ki sağlıklı olması, sen faydalı şeyler ye zararlılardan kaç yeter
Benim de aklımda sebze den çok hamurişi bişeyler yapmak var, annem yapıyor çünkü sos, konserve vs, daha önce denediim kurabiye ve kek güzel duruyor buzlukta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…