2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Canım Allah korusun, su olduğunu nasıl anladın ki, sen yine de için rahat olsun artmasını bekleme git dicem içim rahat olsun diye ama doktor da yat dediyse bi bildiği vardır heralde, hastane ne kadar mesafe de

Bence canım doktora git hemen... idrarsa bile için rahat eder... bi de şu gelince tuttamazmissin hani idrari tutabilirsin de...

Aktı gitti birsey ben ayaktayken idrardan biraz daha yoğun . kokusu idrar gibi değildi. Eşim bile farketti kokuyu. Şu an devam etmiyor. Napcagimi bilemedim yarın sabaha kadar dayaniyim diyorum hiç kalkmadan inşallah su deildir ama su deilse ne o da merak konusu. Daha sabah kontrolum vardı hersey normal gözüküyordu. Nolacak bilmiyorum hiç.

Git canım doktora için rahat etsin.böyle bir durumda beklemek çok zor gelir insana

Miktarımı idrardan daha yoğundu cnm. Eğer öyleyse dr dinleme hemn git ama azsa korkma fazla allahın izniyle bir sorun yoktur inşallh

bekle cnm az biraz daha olmadi git cok bekleme suysa eger mudahale ederler

Bencede yarın sabaha kadar kalkma ve bebeğin hareketlerini dinle süt iç bakalım nasıl hareketleri bi terslik hissedersen hemen gidersin panik yapma inslh iyidir bebis

Canim insallah su degildir. Icin rahat etsin gidip gorup rahatla istersen.

Canim git lutfen doktora nolur nolmaz

Facede ki gruba eklimi acaba ordaki arkadaşlar bi sorsalar ne iyi olurdu haber alırdık... Diğer arkadaş da E esmana di galiba nicki ni doğru yazmisimdir umarım... Çünkü benzer nickte çok kişi var...
Ya evet ordan bakabilseler..
İnşLlh bebişler iyidir anneleri de tabi

Hayırlı geceler güzel anneler sabırsız bir hamis olarak size danışmaya geldim 2.bebisim olmasına rağmen cinsiyetini çok merak ediyorum rica etsem ilk günden belirtilerinizi ve cinsiyetlerini yazarmsiiniz

Hayırlı geceler güzel anneler sabırsız bir hamis olarak size danışmaya geldim 2.bebisim olmasına rağmen cinsiyetini çok merak ediyorum rica etsem ilk günden belirtilerinizi ve cinsiyetlerini yazarmsiiniz
Hol geldin canım..
Alırı erik yedim ben mesela kızım olacak..
Ama değişebiliyor kişiden kişiye.hayırlı olsun bebişin:)

Kizlar sizde oluyor mu biomiyorum. Son zamanlarda Sutyenimin icinde meme uclarimdan sut gelmis ve kurumuş gibi seyler gordumm iyi ifade edebildim mi bilmiyorum. Sutten baska bisey degildir herhalde dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…