- 28 Nisan 2011
- 1.830
- 687
- 163
Hayırlı geceler güzel anneler sabırsız bir hamis olarak size danışmaya geldim 2.bebisim olmasına rağmen cinsiyetini çok merak ediyorum rica etsem ilk günden belirtilerinizi ve cinsiyetlerini yazarmsiiniz
Aynisini ben de görmüştüm dedim kesin erken dogum yapicam,niye sut biriktiKizlar sizde oluyor mu biomiyorum. Son zamanlarda Sutyenimin icinde meme uclarimdan sut gelmis ve kurumuş gibi seyler gordumm iyi ifade edebildim mi bilmiyorum. Sutten baska bisey degildir herhalde dimi
Günaydın tatlım inş. Güzel güzel gör oglusunu benimde 1 ay oldu gormeyeli ya pazartesi olsun biran önce gideyim inş.Oncelikle hayirli olsun, allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.benim 2.oglum dogacak insallah. Ikisinin de belirtileri farkliydi.ilk oglumda cikolataya duskundum.bu oglumun basinda limon falan yiyordum bu yuzden kiz diye dusunmustum.ama oglum geliyorsicaklardan mi bilmiyorum bu gebeligimde hep meyve yemek istiyorum.yani cok farkli.
Aynisini ben de görmüştüm dedim kesin erken dogum yapicam,niye sut biriktisu anda o beyazlik görüntüsü azaldi.bir de ozellikle bir gogsumde o goruntu vardi.
Bu arada gunaydin bugun oglumla randevumuz var.1 aydir gormuyorum kusum inanilmaz ozledim
Normal canım sadece sıkma oglumda da gelmişti benim 28. Haftalarda başlamıştıKizlar sizde oluyor mu biomiyorum. Son zamanlarda Sutyenimin icinde meme uclarimdan sut gelmis ve kurumuş gibi seyler gordumm iyi ifade edebildim mi bilmiyorum. Sutten baska bisey degildir herhalde dimi
Hadi inşallah hakkında hayırlısı olsunGunaydin anneler bugun 32+0 olduk. Kizimizi gormeye ve alabilirsek calisabilir raporu almaya gidecegiz. Insallah guzel haberlerle doneriz.
Gunaydin anneler bugun 32+0 olduk. Kizimizi gormeye ve alabilirsek calisabilir raporu almaya gidecegiz. Insallah guzel haberlerle doneriz.
Hadi ins hayırlı haberlerle gelin.Bende haatanedeyim inş güzel haberlerle donerizz...
Canim benim iki gpgsumde de olmus. Hayirlisi insallah. Oyy en son gecen hafta gordum minigimi agzi yuzu herweyi aklimdan cikmiyor bal kaymak yaaa :)Oncelikle hayirli olsun, allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.benim 2.oglum dogacak insallah. Ikisinin de belirtileri farkliydi.ilk oglumda cikolataya duskundum.bu oglumun basinda limon falan yiyordum bu yuzden kiz diye dusunmustum.ama oglum geliyorsicaklardan mi bilmiyorum bu gebeligimde hep meyve yemek istiyorum.yani cok farkli.
Aynisini ben de görmüştüm dedim kesin erken dogum yapicam,niye sut biriktisu anda o beyazlik görüntüsü azaldi.bir de ozellikle bir gogsumde o goruntu vardi.
Bu arada gunaydin bugun oglumla randevumuz var.1 aydir gormuyorum kusum inanilmaz ozledim
Hadi inşallah bugün güzel güzel haberler bekliyoruz hepinizdenBende haatanedeyim inş güzel haberlerle donerizz...
Merhaba canım hoşaflık armut demissin ilk defa duydum nasıl oluyor o. Güzel süt yapıyorsa bizde yapalım :)
Benim oglumun gecen kontrolde 160diKız bebekler de kalp atışı 140 üzeri oluyormus doğru mu peki
Çok iyiymiş canım güle güle kullanınektekini aldık canım soo babyden aldık direk jokerdede aynı fiyattı indirim vardı biz aldığmızda 2si 500 TLye geldi
Bende çok merak ediyorum kızları acaba ne yaptılarrosinant başka gruplara yazmış ama en son yazdığı grup burası ,en son 17Agustosda yazmış 14agustosta doğmuş hastanede 1 ay sonra cıkacak demişler , inşallah iyidir.
E esmana da en son buraya yazmış .İnşallah onlarda iyidir.
İkiside çok yoğundur,erken doğum+küvez oldugunda günün hastanede geçiyordur.Allah yar yardımcıları olsun ,sağlık versin inşallah.
Kız bebekler de kalp atışı 140 üzeri oluyormus doğru mu peki
taze fasülye bezelye koymustum. patlıcan kuruttum. bu hafta menemen yapmayı ve patlıcan közlemeyı dusunuyorum. bunun yanı sıra hoşaflık armut kurutayım diyorum süt yapıyormus. cok ıs var cookkk
Canim cok ilginc ama buzluktaki şeyleri yiyemiyorum ondan malesef hazirlamiyacagim
Benim de aklımda sebze den çok hamurişi bişeyler yapmak var, annem yapıyor çünkü sos, konserve vs, daha önce denediim kurabiye ve kek güzel duruyor buzlukta
@muhip ben özelden aldım. 19 eylülde de çalışamaz raporu alacam. yalnız şunu merak ediyorum ben de bu beş hafta içinde olursa doğum yani mesela 19 unda ayrıldım 29 unda atıyorum doğum oldu. Sat a göre 10 ekim. Aradaki 11 günü falan da doğum sonrasına ekleyebilecek miyim? ?? Zor işler :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?