- 18 Ocak 2016
- 644
- 562
- 23
- 30
Benimde canım hep çiğ köfte istedi fakat burda etsiz yapmıyorlar. Malum urfa :) bende bilmiyorum yapmasını az da olsa etli yedim valla. Aynen canım Emel arkadaşımızdan haber yok bende çok merak ediyorum. Inşallah iyidirAynen bende çiğ köfte çok yedim ama canının çektiğini de ye diyorlar napalım :)) bu aradaMarV-el tan haber varmı ya inslh iyidir
Onlar işlerini bilir, yenidoğan resimlerini görmüşsünüzdür hepiniz, nasıl anlamlı bakıyorlar bayılıyorum, instagram da hep doğum fotoğrafçı sayfalarına bakıyorumCanım benim oğlum günden güne değişiyor bir gün çok hareketli bir gün öylesine yavaştan hareket ediyor canı ne isterse galiba keyfine düşkün bi bebek olacak
Hayırlı haberler ile gelSelam canım.
Minnoşlar aktif artık .. Allah eksikligini hissettirmesi .. Randevum var 2,5 daaa
Tedirginim :)))
Ben de uyuyamadım cin gibiydim de şimdi vuruyor uyku kafamaTunaydin kızlar
Bu gece wc ye gitmekten, birde biraz karın ağrısından pek uyuyamadim. Artık uykusuzluklar başladı sanırım ama cin gibiyim oda enteresan :)
Ben de gün içinde çok aktifim zaten wc ye gitmek bile yeter zaten ki ev işi de bitmiyor ama tam uyuma vakti coşacak bebişler uyunmuyor, sağa sola dönsem tepikliyor, sırt ürde ben nefes alamıyorum gibi yastığımı yükselttiğim haldeCanim bende bi anormallik var galibaburdaki herkes gece uykusundan şikayetçi bense gece deliksiz uyuyor 1 defa anca uyaniyorum ama gündüz hiç oturamiyorum yatımiyorum sürekli bi iş çıkarıyorum
Aynen canım yaşadıkça öğreniyoruz :)şimdi bu yazdıklarını yaşıyorum şimdi ama düzensiz ve şık değil. ..MarV-el kasılma karninin tamamı taş gibi oluyor nefes alıp verirken zorlanıyorsunuz hareketlerin yavaşlıyor 20-30 saniye anca sürüyor
Hayırlısıyla inşallh cnm bende eylül annelerine baktım eylülde doğacakların yarısı ağustosta doğmuş. Bence ekimde doğacaklarda eylülde doğacak öyle görünüyorD Delikadinnnbeyaz_gelincik01 kızlar iyiyim doktora gitmedim daha pazartesi kontrol var diye... arada sancılar ve kasılmalar oluyor ama günde iki defa falan düzenli değil. .. pazartesi doktora sorucam inşallah nst de istiycem... 37+0 a kadar dayanirsak çok iyi olur inşallah:) iki hafta daha dursun inşallah oglusum... Annem bugün karnin inmiş dedi iki haftaya doğumun olur dedi bakalım hayırlısı kızlar. ..
İyiymiş canım :)Evet canım :) DSİ de memurum canım :)
Topigin abisi olucak bu gidişle galiba :) bana da artık eylülde gelecek gibi geliyor canım herseyden önce rabbim bilir ama :)Sen eşine bakma canım onlar bizim depolarimizdan alıyorlar. Bende bazen canım gazlı içecek istiyor. Çok nadir bir bardak içiyorum. Bende onda vicdan azabı duyuyorum. Ama sıkıntı yapmayalım bence
MarV-el canım senin günün yaklaştı artık bence bunları hissetmeniz doğuma hazırlıyor seni dra sorunca bizede haber et. Birde telaş yapma maşallah iyi büyüdü seninki :) Buarada bence sen eylül annesi olacaksın büyük ihtimalle
Öyle canım çok merak ediyorum zaten paşami :) zaten hiç yüzünü gostermedi kerata :)Hayırlısıyla inşallh cnm bende eylül annelerine baktım eylülde doğacakların yarısı ağustosta doğmuş. Bence ekimde doğacaklarda eylülde doğacak öyle görünüyorhayırlısı artık ya inşallh sağsalim bizde kavuşurz bebelerimize sabırsızlanıyo insan işte:)
canım gecmiş olsunn , bende kendimi hiç ekim gibi görmüyorum kesin eylülde dogurcaz biz :)))) bu arada bendede o tas gibi kasılmalar oluyorr canım özellkle iki gündür yogunlastı semsert oluyorkarnım ovuyrum poziyon degiştiriyom bazen hemwn düzeliyor bazende düzelmesi zaman alıyor hakkımızda hayırlsııD Delikadinnnbeyaz_gelincik01 kızlar iyiyim doktora gitmedim daha pazartesi kontrol var diye... arada sancılar ve kasılmalar oluyor ama günde iki defa falan düzenli değil. .. pazartesi doktora sorucam inşallah nst de istiycem... 37+0 a kadar dayanirsak çok iyi olur inşallah:) iki hafta daha dursun inşallah oglusum... Annem bugün karnin inmiş dedi iki haftaya doğumun olur dedi bakalım hayırlısı kızlar. ..
asiri gazli bi bebekse ne ilaarin ne caylafin faydasi olmuuo canim genelde kolik bebekler ilk 6 ay sonra rahatlamaya basliykEvet canım ben de okudum onu hatta eğer çocuğun alerjisi yoksa her gün bir yumurta yiyin yazıyordu ama ek olarak çayında belki faydası olur
@melegim66 geçen gün e bebekten tanışma paketi almıştım canım içinden çay çıktı da içeriğine hiç bakmadım katkı maddesi var mıdır diye. Bir de gaz için gerçekten faydası oluyor mu acaba içtiğimiz çayların.
mssalahh canım bebişineeSelam kizlar geldim :)
Minnosumuzun masallah herseyi yolunda 2 kg olmus kuzu
Iyi olmanıza sevindim canım inşallah 2 hafta daha durur yakışıklı :)D Delikadinnnbeyaz_gelincik01 kızlar iyiyim doktora gitmedim daha pazartesi kontrol var diye... arada sancılar ve kasılmalar oluyor ama günde iki defa falan düzenli değil. .. pazartesi doktora sorucam inşallah nst de istiycem... 37+0 a kadar dayanirsak çok iyi olur inşallah:) iki hafta daha dursun inşallah oglusum... Annem bugün karnin inmiş dedi iki haftaya doğumun olur dedi bakalım hayırlısı kızlar. ..
Amin canım :) rabbim hakkımızda hayırlısıni versincanım gecmiş olsunn , bende kendimi hiç ekim gibi görmüyorum kesin eylülde dogurcaz biz :)))) bu arada bendede o tas gibi kasılmalar oluyorr canım özellkle iki gündür yogunlastı semsert oluyorkarnım ovuyrum poziyon degiştiriyom bazen hemwn düzeliyor bazende düzelmesi zaman alıyor hakkımızda hayırlsıı
İnşallah canım :)Iyi olmanıza sevindim canım inşallah 2 hafta daha durur yakışıklı :)
Eşim gibi konuştunS sltncp
Kızlar ya niye kendinizi kısıtlıyosunuz kii :) çok fazla yemedikten sonra bişey olmaz ki, plesanta zaten zararlı şeyleri geçirmiyor, ayıklıyor ( kafein ve nikotin hariç)
Ben de faydalı şeyler yemeye özen gösteriyorum, myve kuruyemiş sebze et süt falan ama arada pizza hamburger falan da yiyebiliriz, büyükler n e diyor, canının çektiğini yemezsen daha kötü hamilelikte diyorlar :) çok olmamak şartıyla yiyin gitsin
öÖyle canım çok merak ediyorum zaten paşami :) zaten hiç yüzünü gostermedi kerata :)
Canım iyiyim sağol. Evdeyim. Kontrol vardı 2 gün önce sancı çıkmadı nst de çok şükür. Bir dahaki 2 hafta sonra. Bugün epey belim ağrıyor ve tuhaf hissediyorum kendimi. Bekliyorum dayanilmayacak gibi olursa giderim artık. Uzandım biraz. Herkese kolay ve zamanında doğumlar diliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?