2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Aynen bende çiğ köfte çok yedim ama canının çektiğini de ye diyorlar napalım :)) bu arada MarV-el tan haber varmı ya inslh iyidir
Benimde canım hep çiğ köfte istedi fakat burda etsiz yapmıyorlar. Malum urfa :) bende bilmiyorum yapmasını az da olsa etli yedim valla. Aynen canım Emel arkadaşımızdan haber yok bende çok merak ediyorum. Inşallah iyidir

Canım benim oğlum günden güne değişiyor bir gün çok hareketli bir gün öylesine yavaştan hareket ediyor canı ne isterse galiba keyfine düşkün bi bebek olacak
Onlar işlerini bilir, yenidoğan resimlerini görmüşsünüzdür hepiniz, nasıl anlamlı bakıyorlar bayılıyorum, instagram da hep doğum fotoğrafçı sayfalarına bakıyorum

Selam canım.
Minnoşlar aktif artık .. Allah eksikligini hissettirmesi .. Randevum var 2,5 daaa

Tedirginim :)))
Hayırlı haberler ile gel
Tunaydin kızlar
Bu gece wc ye gitmekten, birde biraz karın ağrısından pek uyuyamadim. Artık uykusuzluklar başladı sanırım ama cin gibiyim oda enteresan :)
Ben de uyuyamadım cin gibiydim de şimdi vuruyor uyku kafama
Canim bende bi anormallik var galiba burdaki herkes gece uykusundan şikayetçi bense gece deliksiz uyuyor 1 defa anca uyaniyorum ama gündüz hiç oturamiyorum yatımiyorum sürekli bi iş çıkarıyorum
Ben de gün içinde çok aktifim zaten wc ye gitmek bile yeter zaten ki ev işi de bitmiyor ama tam uyuma vakti coşacak bebişler uyunmuyor, sağa sola dönsem tepikliyor, sırt ürde ben nefes alamıyorum gibi yastığımı yükselttiğim halde

Bu arada internetten emzirme atleti siparişi vermiştim bugün geldi, dedim bi deneyeyim, açılan kısmını açıp kapattım falan ayy bi tuhaf hissettim nelerle uğraşıcaz diye, bide hep hayal gibi gelirken işin ciddiyetine vardım heralde, kıyafet eksiğimiz kalmadı, bi deterjan siparişi verdim o da gelince artık yıkayıp çantaları da hazırlarım, biberon emzik falan alamadım karar vermemekten, onlar gerekirse hastane yanında eczane var zaten alınır o zaman, canbebe alt açma aldım, bebişime de komili nin bir numarasını, kendime iki pijama takımı, bi sabahlık, çorap, büyük, küçük alt çamaşır aldım, kendime tekerlekli bavulun en küçük boyunu hazırlıcam, oğlum A da internetten çanta aldım

D Delikadinnn beyaz_gelincik01 kızlar iyiyim doktora gitmedim daha pazartesi kontrol var diye... arada sancılar ve kasılmalar oluyor ama günde iki defa falan düzenli değil. .. pazartesi doktora sorucam inşallah nst de istiycem... 37+0 a kadar dayanirsak çok iyi olur inşallah:) iki hafta daha dursun inşallah oglusum... Annem bugün karnin inmiş dedi iki haftaya doğumun olur dedi bakalım hayırlısı kızlar. ..

Hayırlısıyla inşallh cnm bende eylül annelerine baktım eylülde doğacakların yarısı ağustosta doğmuş. Bence ekimde doğacaklarda eylülde doğacak öyle görünüyor hayırlısı artık ya inşallh sağsalim bizde kavuşurz bebelerimize sabırsızlanıyo insan işte:)

Topigin abisi olucak bu gidişle galiba :) bana da artık eylülde gelecek gibi geliyor canım herseyden önce rabbim bilir ama :)

Öyle canım çok merak ediyorum zaten paşami :) zaten hiç yüzünü gostermedi kerata :)

canım gecmiş olsunn , bende kendimi hiç ekim gibi görmüyorum kesin eylülde dogurcaz biz :)))) bu arada bendede o tas gibi kasılmalar oluyorr canım özellkle iki gündür yogunlastı semsert oluyorkarnım ovuyrum poziyon degiştiriyom bazen hemwn düzeliyor bazende düzelmesi zaman alıyor hakkımızda hayırlsıı

asiri gazli bi bebekse ne ilaarin ne caylafin faydasi olmuuo canim genelde kolik bebekler ilk 6 ay sonra rahatlamaya basliyk

Iyi olmanıza sevindim canım inşallah 2 hafta daha durur yakışıklı :)

Amin canım :) rabbim hakkımızda hayırlısıni versin

Eşim gibi konuştun canım sürekli işim gereği sürekli radyasyona maruz kalıyorum o yüzden en azından yediklerimle yavrumu korumak istiyorum

Öyle canım çok merak ediyorum zaten paşami :) zaten hiç yüzünü gostermedi kerata :)
ö
aynen yaa benim şehzade de yüzünü sadece bir kere gösterdi onda da renkli değildi hep eli yüzünde gösterdiğinde de öyleydi ama çektiği ana denk geldi doktorum bu bebek doğduğunda da böyle olacak tecrübelerime inan dedi artık bebişim doğunca doya doya bakacağım

R ruza sesin soluguncıkmadı merakkk ettim seni iyi misinn ?en son evde istirahat halındeydin ? bisıkıntı yoktur inş
Canım iyiyim sağol. Evdeyim. Kontrol vardı 2 gün önce sancı çıkmadı nst de çok şükür. Bir dahaki 2 hafta sonra. Bugün epey belim ağrıyor ve tuhaf hissediyorum kendimi. Bekliyorum dayanilmayacak gibi olursa giderim artık. Uzandım biraz. Herkese kolay ve zamanında doğumlar diliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…