- 25 Ağustos 2015
- 1.203
- 1.056
- 53
Allah yardimci olsun bebis acele etmesin ya daha zamn varKızlar hastanedeyiz... suyum da azalma var 1 cm açıklığımiz var... ciğer geliştirici iğne yapıldı şimdilik serumla durdurmaya çalışıyorlar. .. bizim abi pek bi sabırsız çıktı. .. Dua edin emi :)
Canim benim Allah yardimciniz olsun. İnsaallah ikinizde iyi olursunuz. Rabbime emanet olunKızlar hastanedeyiz... suyum da azalma var 1 cm açıklığımiz var... ciğer geliştirici iğne yapıldı şimdilik serumla durdurmaya çalışıyorlar. .. bizim abi pek bi sabırsız çıktı. .. Dua edin emi :)
bende bayrama denk gelince yanmıyo diye biliyorum doğum izinlerimz. Yani o bayrama denk gelen haftayı da doğumdan sonraya ekleyebiliyoruz diye biliyorum amaCanim neden yaniyir ki ben mantigini cozemedim bu meselenin?
İçindeki ürünler Tester mi küçük küçük paketlerde mi yoksa bu kadar ucuz olmazdı heraldeKızlar ebebek Te 5 tl ye hamilere özel hoşgeldin paketi var , giderseniz alın bence , içinde çok amaçlı bir sürü şey var:
Kızlar ebebek Te 5 tl ye hamilere özel hoşgeldin paketi var , giderseniz alın bence , içinde çok amaçlı bir sürü şey var:
MarV-el çok geçmiş olsun inşallah durur azıcık daha bebeğin. Kızlar bizde dün trafik kazası yaptık biz iyiyiz çok şükür ama araba kötü yarın tamir e verilecek. Ama son haftalarimiz doguma az kaldi. Araba servisten çok geç çıkıyormus çok üzüldüm ama inşallah bebegim zamanında gelir. hastanelik durumumuz olmaz
Ay geçmiş olsun cnm ya çok şükür siz iyisinz cana geleceğine mala gelsn rabbim korumuş. Korkma cnm inşallh acil hastaneye gitmek gerekirse bile taksi tutulur bi tanıdık olur yani bunlarla canını sıkma canımMarV-el çok geçmiş olsun inşallah durur azıcık daha bebeğin. Kızlar bizde dün trafik kazası yaptık biz iyiyiz çok şükür ama araba kötü yarın tamir e verilecek. Ama son haftalarimiz doguma az kaldi. Araba servisten çok geç çıkıyormus çok üzüldüm ama inşallah bebegim zamanında gelir. hastanelik durumumuz olmaz
. Geçmiş olsunn canımMarV-el çok geçmiş olsun inşallah durur azıcık daha bebeğin. Kızlar bizde dün trafik kazası yaptık biz iyiyiz çok şükür ama araba kötü yarın tamir e verilecek. Ama son haftalarimiz doguma az kaldi. Araba servisten çok geç çıkıyormus çok üzüldüm ama inşallah bebegim zamanında gelir. hastanelik durumumuz olmaz
artik normal cnm bebisler asagida zaten bide iliskiden sonra baskı artiyo agri yapiyo kasiga bele vuruyo oda aman dikkat biz artik ara verdik bir mühlet tam riskli zamanlar biraz sabredin benceKızlar ilişkiden sonra kasığımda ağrı başladı ve ara ara tekrarlıyor belime vuruyor doktora gidicem yarın. Eğer geçmzse acile gidicez sanırım aslnda doktor bana ilişkiyi hiç yasaklamadı ama neden böyle oldu anlayamadmaynısını yaşayan var mı. Acaba artk ilişkiye girmemeli miyim
Canım size bişey olmamış şükür olan mala olsun. Geçmiş olsun.MarV-el çok geçmiş olsun inşallah durur azıcık daha bebeğin. Kızlar bizde dün trafik kazası yaptık biz iyiyiz çok şükür ama araba kötü yarın tamir e verilecek. Ama son haftalarimiz doguma az kaldi. Araba servisten çok geç çıkıyormus çok üzüldüm ama inşallah bebegim zamanında gelir. hastanelik durumumuz olmaz
Ay ne bilim ağrı olmayınca sanki benim kız hiç gelmicek gibi gelior bana :|Kız ne güzel işte agrin sancin olmasın o zamanı geldiğinde gelecek ne kaldı surda zaten
doktor sakınca yok demişti ama son iki aya girdik ara versek iyi olacak sanırım. sağol canım cevabın içinartik normal cnm bebisler asagida zaten bide iliskiden sonra baskı artiyo agri yapiyo kasiga bele vuruyo oda aman dikkat biz artik ara verdik bir mühlet tam riskli zamanlar biraz sabredin bence
Ya canim nazar mi oldunuz ya çok geçmiş olsunMarV-el çok geçmiş olsun inşallah durur azıcık daha bebeğin. Kızlar bizde dün trafik kazası yaptık biz iyiyiz çok şükür ama araba kötü yarın tamir e verilecek. Ama son haftalarimiz doguma az kaldi. Araba servisten çok geç çıkıyormus çok üzüldüm ama inşallah bebegim zamanında gelir. hastanelik durumumuz olmaz
cnm benimde hic yasak olmadi ama yani acaip rahatsız oluyorum o yuzden tam ara dönem doktorumda buarada olabildiğince azaltin dedi o yuzden kendin icinde biraz dikkat cnmdoktor sakınca yok demişti ama son iki aya girdik ara versek iyi olacak sanırım. sağol canım cevabın için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?