- 25 Ağustos 2015
- 1.203
- 1.056
- 53
Pozisyon önemli aslında karnına çok baskı olmamasına dikkat et bana hiç yasak demedi ama tabi artık iyice büyüdü göbus bebeğe bişey olacak korkusundan hiç bişey anlamiyorum ama gidince bende bi sorucam doktora...Kızlar ilişkiden sonra kasığımda ağrı başladı ve ara ara tekrarlıyor belime vuruyor doktora gidicem yarın. Eğer geçmzse acile gidicez sanırım aslnda doktor bana ilişkiyi hiç yasaklamadı ama neden böyle oldu anlayamadmaynısını yaşayan var mı. Acaba artk ilişkiye girmemeli miyim
bebeğe baskı uygulamıyoruz özellikle dikkatli davranıyorm hiç olmamıştı böyle ağrı ilk kez oldu bende gidince soracağım tekrarPozisyon önemli aslında karnına çok baskı olmamasına dikkat et bana hiç yasak demedi ama tabi artık iyice büyüdü göbus bebeğe bişey olacak korkusundan hiç bişey anlamiyorum ama gidince bende bi sorucam doktora...
Canım çok geçmiş olsun, araba bulunur zamanı geldiğinde merak etme, Allah korusun korkudan erken doğum bile yapabilirdin, ki canınıza da bişey olmamış hamd olsunMarV-el çok geçmiş olsun inşallah durur azıcık daha bebeğin. Kızlar bizde dün trafik kazası yaptık biz iyiyiz çok şükür ama araba kötü yarın tamir e verilecek. Ama son haftalarimiz doguma az kaldi. Araba servisten çok geç çıkıyormus çok üzüldüm ama inşallah bebegim zamanında gelir. hastanelik durumumuz olmaz
Canım normaldir artık büyüdüler ve aşağı indi bebişler. Son ay ilişki doğumu kolaylaştırıyor. Senin daha birbuçuk ayın var doğumu tetikliyor olabilir. Son aylarda bütün anneler bu şikayetten muzdarip emin ol cnm.bebeğe baskı uygulamıyoruz özellikle dikkatli davranıyorm hiç olmamıştı böyle ağrı ilk kez oldu bende gidince soracağım tekrar
İçindeki ürünler Tester mi küçük küçük paketlerde mi yoksa bu kadar ucuz olmazdı heralde
yok bitmemiş , ama herann paket tükenebilir , koşşşşş 2 2erkekannesi koşşşşşKampanya bitmemis miyarin hemen gitmeliyim
Gayet de güzel bir paketmiş fiyati çok iyiCnm bebe şampuanı kremi pişik kremi falan tester baya küçük , çamaşır sabunu ve kokusu 2 yıkamalık falan , çocuk bezi 2 tane var, göğüs pedi Ve Bebek temizleme pamuğu baya var , alt değiştirme den de birden fazla var cnm , bi tane çok tatlı kısa kollu çıtçıtlı badi de güzel kaliteli birşey ... Farklı Markalardan hepsi eşantiyon olarak ebebek E markaların verdiklerinden paket hazırlamış ebebek muhtemelen , ucuz olması ondan ... İçindekiler gayet güzel ve kaliteli şeyler yani
yok bitmemiş , ama herann paket tükenebilir , koşşşşş 2 2erkekannesi koşşşşş
Canm ben genelde oturarak kılıyorm. Gerçi oturarak kılarken bile secdeye eğildiğimde çok zorlanıyorm zorlanıyorsn sende oturark kıl ve secdeye eğilirken çok yavaş hareket et. ( gerçi bu ara biraz aksatıyorm namazıHanimlar ben namaz kilarken zorlanmaya basladim.secdeye varinca egilemiyorum sanki siz ne yapiyorsunuz?hocalar da dr dedi ise oturarak kilin zorunlu degilse normal kilin diyor.
Canm ben genelde oturarak kılıyorm. Gerçi oturarak kılarken bile secdeye eğildiğimde çok zorlanıyorm zorlanıyorsn sende oturark kıl ve secdeye eğilirken çok yavaş hareket et. ( gerçi bu ara biraz aksatıyorm namazı)
Net mi bilgin canimbende bayrama denk gelince yanmıyo diye biliyorum doğum izinlerimz. Yani o bayrama denk gelen haftayı da doğumdan sonraya ekleyebiliyoruz diye biliyorum ama
Rabbim daim etsin inşllah. Korkum lohusayken kırk gün kılamıyorz ondan sonrada hepten bırakmak. İnşallh devamlı ibadet etmeyi rabbim nasip ederDoktor riskli bi durum var diyene kadar yavas yavas devam.edeyim o zaman...ben de arada aksatmiyor degilim
Bayramı ekleyemiyoruzNet mi bilgin canim
Rabbim daim etsin inşllah. Korkum lohusayken kırk gün kılamıyorz ondan sonrada hepten bırakmak. İnşallh devamlı ibadet etmeyi rabbim nasip eder
Ben sordum canımmm doğum sırasında annenin istekleri önemli tabiki tentene temas bizimde istediğimiz bişi dedi doktorumuza her isteğimizi söylemeliyiz bemceKızlar doktoruna ten tene teması soran oldu mu ben çok istiyorum da perşembe gittiğimde soracağım inşallahgerçi bana bi verirseler bi daha alamazlar heralde yenidoğan videoları izleyince ağla ağla içim çıkıyor sanki yıllardır çocuk hasreti çekmişim. yakınımda hiç böyle doya doya sevebileceğim yeğenim falan olmadı, kardeşim de yoktu tek çocuğum, yıllardır içimde bi kardeşim olsa da sevsem isteği vardı mesela
Oturarak kılıyorum canım bende eğilemiyorum artık Rabbim kabul etsin inşallah ama hiç kılmamaktansa böylesi makbul olur inşallahHanimlar ben namaz kilarken zorlanmaya basladim.secdeye varinca egilemiyorum sanki siz ne yapiyorsunuz?hocalar da dr dedi ise oturarak kilin zorunlu degilse normal kilin diyor.
Canim şoyle mi oluyor yani:Bayramı ekleyemiyoruz
Benimki de 37.hafta 12 eylül yani tam bayrama denk geliyor ben çalışamaz raporunu 19 eylülde alacam bayrami aktaramiyoruz 1 hafta gitti yaniCanim şoyle mi oluyor yani:
benim 37. Hafta 15 eylul persembe ,
10 11 12 13 14 eyluller dogum sonrasina aktarilacak olan 5 haftadan eksiliyor oyle mi yani?
Hatta ve hatta 37. Hafta calisamazi alamadigim icin 15 16 17 18 eyluller de mi cikiyor?
Ben de bu ara aksatıyorum malesefHanimlar ben namaz kilarken zorlanmaya basladim.secdeye varinca egilemiyorum sanki siz ne yapiyorsunuz?hocalar da dr dedi ise oturarak kilin zorunlu degilse normal kilin diyor.
İnşallah benim doktorum da bu konuda destek verir bana, öyle tahmin ediyorumBen sordum canımmm doğum sırasında annenin istekleri önemli tabiki tentene temas bizimde istediğimiz bişi dedi doktorumuza her isteğimizi söylemeliyiz bemce
Canm o sekilde aktarmis oluyosun eger 9 unda alirsan aktaramamis olursunBenimki de 37.hafta 12 eylül yani tam bayrama denk geliyor ben çalışamaz raporunu 19 eylülde alacam bayrami aktaramiyoruz 1 hafta gitti yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?