- 22 Ekim 2015
- 2.069
- 2.049
- 83
- 37
Canım sen 15inde raporunu alabilecekmisin doktordan? Özel hastane ise 16 sı çalışıyordur belki, 16 sında alırsın. 19 u pazartesi işyerine teslim edersin.Canim şoyle mi oluyor yani:
benim 37. Hafta 15 eylul persembe ,
10 11 12 13 14 eyluller dogum sonrasina aktarilacak olan 5 haftadan eksiliyor oyle mi yani?
Hatta ve hatta 37. Hafta calisamazi alamadigim icin 15 16 17 18 eyluller de mi cikiyor?
canım benimde hiç ağrım krampım bişeyim yok bence şükretmeliyiz kendini öyle düşünme lütfenKızlar merhaba,
Gece gece uyku tutmayanlardanim içim sıkılıyor işi bırakalı 2 hafta oldu evde günler geçmiyor canım sıkılıyor çok şükür geçen hafta kontrole gittiğimde gördüm kızımı herseyi iyiydi normaldi.bazı arkadaşların ağrıları sancılar oluyor ama bende tık yok ne bir ağrı ne bir sizi sadece bebeğimin hareketleri bazen içten canımı acıtıyor o kadar da olsun yeterki hareketleri azalmasın.iki hafta önce tüm hazırlıklarını yaptık çantam hersey hazır.besigi arabasi herseyi hazır artık kızımın keyfini bekleyecegiz ne zaman gelmek isterse.ama sanırsam 40 haftalara kdar bekleticek beni cunku hiç ağrı sancı yok maşallah bende.ağrısı sancısi olan arkadaslari duyunca psikolojim bozuluyor benim neden sancim yok diye :|MarV-el arkadaşım çok geçmis olsun insallah oglusun biraz daha sabır edip öyle gelir böyle haberler alınca ben çok heyecanlaniyorum :) diğer arkadaşlarada şimdiden hayırlı doğumlar di
Canım büyüdükçe baskı illaki olmuştur. Şimdi bende korktum bugün dra sorayım. Ama kanaman fln yoksa telaş yapma bencebebeğe baskı uygulamıyoruz özellikle dikkatli davranıyorm hiç olmamıştı böyle ağrı ilk kez oldu bende gidince soracağım tekrar
Allah yardımcın olsun bebeğin çok güçlü olsun canımm dualarımız sizin içinHanımlar dua edin bugün sezeryana giricem suyumuz çok çok azalmış. .. agustos bebisi olucaz artık. .. Dua edin ne olur...
Allahım sana ve bebegine, sağlıklı günler versin , sakin ol, her şey güzel olacak inşallah.Hanımlar dua edin bugün sezeryana giricem suyumuz çok çok azalmış. .. agustos bebisi olucaz artık. .. Dua edin ne olur...
canım Rabbim sağlık versin, dua ediyoruz, sağlıkla kavuşun inşallahHanımlar dua edin bugün sezeryana giricem suyumuz çok çok azalmış. .. agustos bebisi olucaz artık. .. Dua edin ne olur...
Canım benim hadi allah yardımcınız olsun. Dualarimiz seninle inş. Haberini bekliyoruz.Hanımlar dua edin bugün sezeryana giricem suyumuz çok çok azalmış. .. agustos bebisi olucaz artık. .. Dua edin ne olur...
Allah yar ve yardımcın olsun canım benim sağlıcakla al inşallah kucağına yavrunu..çok geçmiş olsun dualarimdasin...Hanımlar dua edin bugün sezeryana giricem suyumuz çok çok azalmış. .. agustos bebisi olucaz artık. .. Dua edin ne olur...
Hanımlar dua edin bugün sezeryana giricem suyumuz çok çok azalmış. .. agustos bebisi olucaz artık. .. Dua edin ne olur...
Hanımlar dua edin bugün sezeryana giricem suyumuz çok çok azalmış. .. agustos bebisi olucaz artık. .. Dua edin ne olur...
Sağolun hanımlar...
hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli doğsun tatlım riski dönem geçti çok şükür dualarımız seninleHanımlar dua edin bugün sezeryana giricem suyumuz çok çok azalmış. .. agustos bebisi olucaz artık. .. Dua edin ne olur...
günaydın canım, normalde zaten bayram resmi tatil ya ama bnm çalışabilir iznimin bitimi bayramın 1. gününe denk geldiği için doğum iznimden sayılacakCanim neden yaniyir ki ben mantigini cozemedim bu meselenin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?